bet siandien net paciai keista buvo, kad kazkaip ramiau jauciaus ir nebepridariau tiek klaidu...reiks ir kitakart stengtis atsipalaiduot daugiau..
Aplodismentai išlaikiusioms

! Tom, kurioms kol kas nepasisekė, - balionėlis

.
Ir tikrai, merginos, atsipalaidavimas, duoda LABAI DAUG. Pamenu, kaip aš mokiausi vairuoti. Jei tik įsitempdavau, iškart negatyviai nusiteikdavau, nuotaikos ir ūpo važinėtis nebūdavo, nesisekdavo

. Bet, jei tą dieną būdavau iš lovos išlipusi TA koja

, ir šiaip visai norėdavau "paraliuoti", pablevyzgoti su mokytoju, "varydavau" kaip senas šoferis

. Man ir instruktorius nuolat kaldavo į galvą

: atsipalaiduok, nusiramink, nesinervuok, nusiteik ramiai ir t.t., ir pan. Kartais taip užsikalbėdavom, šmaikštaudavom, kad net neįsivaizduoju, kaip be jokių pastabų ir komentarų šauniai įveikdavau sankryžas, persirikiuodavau, pralenkdavau, įsimesdavau reikiamą pavarą, pristabdydavau ar visiškai sustodavau ir paskui be problemų gražiai bei teisingai pajudėdavau iš vietos... Sakau, atsipalaidavimas reiškia tikrai labai daug, aišku, niekad nereikia prarasti budrumo ir kontrolės, bet, jei vairuosit įsitempusios ir pastoviai galvosit, ką po ko čia man dabar daryt

,

, - nieko gero

.