Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(bim-bam @ 2011 05 12, 15:40)
nesuprantu, tai toj aikstelej ant estakados taip sunku, kad jau ne pirma uzgesta? turbut sankabos labai skiriasi, ane? nes as dar niekad nebuvau uzgesus per pravaziavimus, bet instruktorius sako, gali per egzamina uzgest jei taip atleidinesiu sankaba...

Tikrai skiriasi. Aš mokiausi su senesniu ir naujesniu Golfu, tėčio benzininiu mondeo, pirmą egzaminą laikiau su nauja Astra, antrą su sena Astra - nei su vienu iš šitų automobilių neteko užgesti ant estakados. O va trečią kartą su Regitros golfu užgesau du kartus doh.gif
Atsakyti
O man šiandien buvo pragaras aikštelėj nė trupučio nesigaudau,pusių neskiriu,ir liepė išvažiuot į miestą tai galvojau,kad apsiversiu,ir instruktorius ant manęs supykęs,nebus iš manęs vairuotojos. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ne kas,o rytoj vėl pravažiavimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 12, 14:36)
O man šiandien buvo pragaras aikštelėj nė trupučio nesigaudau,pusių neskiriu,ir liepė išvažiuot į miestą tai galvojau,kad apsiversiu,ir instruktorius ant manęs supykęs,nebus iš manęs vairuotojos. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Ne kas,o rytoj vėl pravažiavimas.  doh.gif

kelintas pravaziavimas buvo?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 12, 16:43)
kelintas pravaziavimas buvo?

Antras,o rytojaus kaip nelaukiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 12, 14:45)
Antras,o rytojaus kaip nelaukiu.  doh.gif

oj, tai nusiramink tada smile.gif

as irgi pradzioj susinervindavau, sakiau lipsiu is masinos ir nebeateisiu schmoll.gif lotuliukas.gif

bet kai atsipalaiduoji, maziau bijai, tai savaime lengviau gaunasi. aisku, man dar tik keli kartais tokie tebuvo, kad maziau bijociau, bet vis tiek stengiuos kazkaip.... galvoju, juk dar ne tokie islaiko, tai kodel as negaliu??

pamatysi, veliau viskas bus daug geriau, kai suprasi, kas kaip, kai daugiau pabandzius busi 4u.gif

nors man irgi baisu, bijau masinu kai daug buna, bijau tada sukt, apsisukt ir isvis veiksmus visus letai atlieku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 12, 16:49)
oj, tai nusiramink tada smile.gif

as irgi pradzioj susinervindavau, sakiau lipsiu is masinos ir nebeateisiu  schmoll.gif  lotuliukas.gif

bet kai atsipalaiduoji, maziau bijai, tai savaime lengviau gaunasi. aisku, man dar tik keli kartais tokie tebuvo, kad maziau bijociau, bet vis tiek stengiuos kazkaip.... galvoju, juk dar ne tokie islaiko, tai kodel as negaliu??

pamatysi, veliau viskas bus daug geriau, kai suprasi, kas kaip, kai daugiau  pabandzius busi  4u.gif

nors man irgi baisu, bijau masinu kai daug buna, bijau tada sukt, apsisukt ir isvis veiksmus visus letai atlieku doh.gif

Skaitau ir atrodo,kad apie savo skaitau. doh.gif Posūkius blogai nusistatau,vairą blogai sukau,dar sankryžoj užgesau,sakė,kad aš labai įstitempus,atrodo viską ką žinau darau blogai. doh.gif Nežinau kaip čia toliau viskas eisis,pagal taip kaip elgiuosi kely atrodo iki regitros kaip iki dangaus. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 12, 16:49)

Aš irgi tą patį sakau,kaip kokie pensininkai išlaiko doh.gif ko aš prastesnė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 12, 14:56)
Skaitau ir atrodo,kad apie savo skaitau. doh.gif  Posūkius blogai nusistatau,vairą blogai sukau,dar sankryžoj užgesau,sakė,kad aš labai įstitempus,atrodo viską ką žinau darau blogai. doh.gif  Nežinau kaip čia toliau viskas eisis,pagal taip kaip elgiuosi kely atrodo iki regitros kaip iki dangaus. verysad.gif
Papildyta:

Aš irgi tą patį sakau,kaip kokie pensininkai išlaiko doh.gif ko aš prastesnė unsure.gif

as posukius irgi pamirstu kartais ir nepastebiu istisiniu, yra keliose vietose, kur vaziavau, tokios neryskios, nusitrynusios doh.gif keliskart pradejau su uztrauktu rankiniu vaziuot doh.gif lotuliukas.gif ir siaip visokiu nesamoniu pridirbu...manau, cia tikrai nuo isitempimo ir streso, neapgalvoju visko, blaskaus, o jei kokia klaida, pvz uzgestu, tai tada isvis nervas ir viskas blogai sektis pradeda doh.gif

bet siandien net paciai keista buvo, kad kazkaip ramiau jauciaus ir nebepridariau tiek klaidu...reiks ir kitakart stengtis atsipalaiduot daugiau..
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 12, 16:59)
as posukius irgi pamirstu kartais ir nepastebiu istisiniu, yra keliose vietose, kur vaziavau, tokios neryskios, nusitrynusios doh.gif  keliskart pradejau su uztrauktu rankiniu vaziuot doh.gif  lotuliukas.gif  ir siaip visokiu nesamoniu pridirbu...manau, cia tikrai nuo isitempimo ir streso, neapgalvoju visko, blaskaus, o jei kokia klaida, pvz uzgestu, tai tada isvis nervas ir viskas blogai sektis pradeda doh.gif
bet siandien net paciai keista buvo, kad kazkaip ramiau jauciaus ir nebepridariau tiek klaidu...reiks ir kitakart stengtis atsipalaiduot daugiau..

Kaip aš norėčiau,kad galėčiau ramiai be nervų mokytis,sakau gal kokių raminamųjų išgert,bet bijau,kad per žiopla nebūčiau. doh.gif Paskui važiuosiu užmigus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 12, 11:09)
Merginos! Išlaikiau! Buvo klaidų. Vienoj vietoj galvojau, kad išlaipins mane, bet aš spėjau greičiau nei egzaminuotojas stabdžius nuspausti  smile.gif

sveikinu
Papildyta:
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 12, 14:49)
Kažkaip net netikiu, kad išlaikiau, kad egzaminas buvo. Suėmė dabar baimė: kaip reiks vienai važiuoti. Baisu. Bet, turbūt taip visiems būna.

as nebijau viena vairuoti bent jau dabar taip galvoju. ryt atsiimsiu pazymejima ir leksiu su vejeliu bigsmile.gif
Atsakyti

Aplodismentai išlaikiusioms clap.gif good.gif ! Tom, kurioms kol kas nepasisekė, - balionėlis 4u.gif mirksiukas.gif .

Ir tikrai, merginos, atsipalaidavimas, duoda LABAI DAUG. Pamenu, kaip aš mokiausi vairuoti. Jei tik įsitempdavau, iškart negatyviai nusiteikdavau, nuotaikos ir ūpo važinėtis nebūdavo, nesisekdavo schmoll.gif . Bet, jei tą dieną būdavau iš lovos išlipusi TA koja biggrin.gif , ir šiaip visai norėdavau "paraliuoti", pablevyzgoti su mokytoju, "varydavau" kaip senas šoferis biggrin.gif . Man ir instruktorius nuolat kaldavo į galvą bash.gif : atsipalaiduok, nusiramink, nesinervuok, nusiteik ramiai ir t.t., ir pan. Kartais taip užsikalbėdavom, šmaikštaudavom, kad net neįsivaizduoju, kaip be jokių pastabų ir komentarų šauniai įveikdavau sankryžas, persirikiuodavau, pralenkdavau, įsimesdavau reikiamą pavarą, pristabdydavau ar visiškai sustodavau ir paskui be problemų gražiai bei teisingai pajudėdavau iš vietos... Sakau, atsipalaidavimas reiškia tikrai labai daug, aišku, niekad nereikia prarasti budrumo ir kontrolės, bet, jei vairuosit įsitempusios ir pastoviai galvosit, ką po ko čia man dabar daryt g.gif , mastau.gif, - nieko gero schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 12 gegužės 2011 - 17:36
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 12, 15:40)
sveikinimai islaikius thumbup.gif
ir paguoda neislaikius - kitakaret turi pasisekt 4u.gif

nesuprantu, tai toj aikstelej ant estakados taip sunku, kad jau ne pirma uzgesta? turbut sankabos labai skiriasi, ane? nes as dar niekad nebuvau uzgesus per pravaziavimus, bet instruktorius sako, gali per egzamina uzgest jei taip atleidinesiu sankaba...

tai va, ir as negesdavau su instruktorium, vis nuvaziuodavom prie regitros, o ten visi gesta, sakau kaip cia yra..tai va as mokiaus su astra nauja, tai net gazo nereikdavo nuleidus rankini ta masina pati save uztraukdavo i ta kalniuka biggrin.gif o va su golfais jau reikia gazo duoti, kitaip nieko nebus, uzgesit..as irgi po antro uzgesimo net pusbalsiu pasakiau, nu kas cia dabar, ir spaudziau stipriai gaza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ferdinanda123 @ 2011 05 12, 16:48)
tai va, ir as negesdavau su instruktorium, vis nuvaziuodavom prie regitros, o ten visi gesta, sakau kaip cia yra..tai va as mokiaus su astra nauja, tai net gazo nereikdavo nuleidus rankini ta masina pati save uztraukdavo i ta kalniuka  biggrin.gif  o va su golfais jau reikia gazo duoti, kitaip nieko nebus, uzgesit..as irgi po antro uzgesimo net pusbalsiu pasakiau, nu kas cia dabar, ir spaudziau stipriai gaza  lotuliukas.gif

geras unsure.gif

as isvis gazo nespaudziu ant kalniuko g.gif ta prasme, sankaba atleidineju, tada stabdi atleidziu, bet sankabos iki galo neatleidziu. g.gif
Atsakyti