Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(antanina22 @ 2011 05 11, 18:34)
sveikos, norejau paklausti jau islaikiusiu. kai tikrinu regitros psl ar padarytas vairuotojo pazymejimas raso pazymejima galima atsiimti siauliu filiale tai reiskia jau padarytas? g.gif  negi taip greit padare. vakar ryte islaikiau. per kiek dienu jums padare? aciu

taip jau padarytas jai raso, kad galit atsiimt 4u.gif
penktadieni irgi praejau pragara, prisigeriau ramin amuju, tiek kad galvojau uzmygsiu prie vairo, bet nieko panasaus, kazkaip trasa lengva papuole, visur beveik tiesiai vaziavau. rytoj vaziosiu atsiimt teises, beje islaikiau is pirmo karto, taip bijojau, o atsisedus nusiteikiau kad salia mano instruktorius sedi ir viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Ant estakados užgęsau 2 k, labai išsigandau. Bet trečią kartą pagazavau ir įveikiau estakadą. Su instruktoriumi niekad neužgesdavau ant estakados, o čia kaip tyčia.. Na dar sakė posūkio kažkur neparodžiau. Dar sankabą ne visiškai išmyniau jungdama pavarą.
Šauniausia buvo, kai egzaminuotojas grįžus į regitrą pasakė:klaidelių buvo, bet IŠLAIKYTA.Eikit fotografuotis. Nėjau, sakau ryt nueisiu, kai atsigausiu smile.gif Ką galiu pasakyti, egzaminuotojas jokios įtampos nekėlė, buvo labai labai malonus, atmosfera buvo gera.
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 12, 11:09)
Merginos! Išlaikiau! Buvo klaidų. Vienoj vietoj galvojau, kad išlaipins mane, bet aš spėjau greičiau nei egzaminuotojas stabdžius nuspausti   smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 12 gegužės 2011 - 12:15
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 12, 13:01)
Ant estakados užgęsau 2 k, labai išsigandau. Bet trečią kartą pagazavau ir įveikiau estakadą. Su instruktoriumi niekad neužgesdavau ant estakados, o čia kaip tyčia.. Na dar sakė posūkio kažkur neparodžiau. Dar sankabą ne visiškai išmyniau jungdama pavarą.
Šauniausia buvo, kai egzaminuotojas grįžus į regitrą pasakė:klaidelių buvo, bet IŠLAIKYTA.Eikit fotografuotis. Nėjau, sakau ryt nueisiu, kai atsigausiu  smile.gif Ką galiu pasakyti, egzaminuotojas jokios įtampos nekėlė, buvo labai labai malonus, atmosfera buvo gera.

kokiam mieste vyko egzaminas? Kaip faina kai taip gerai viskas pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
Egzaminas vyko Mažeikiuose smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti tu, kurios teorijos egzamina issilaike ir mokesi ketbilietai.lt, ar tame tinklalapyje klausimai atitinka klausimus Regitroje? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš mokiausi ketbilietai.lt. Regitroje buvo tokie patys klausimai, netgi tokie patys paveikslėliai!
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 12, 14:00)
Aš mokiausi ketbilietai.lt. Regitroje buvo tokie patys klausimai, netgi tokie patys paveikslėliai!

Tai liux, aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 12, 12:00)

Vau, tada gerai kad taip thumbup.gif reiskia intensyviau reikia ir man pradeti ten spresti biggrin.gif
Atsakyti
Niu ka, pasiguodziu, neislaikiau siandien, aikstelej pora kartu uzgesau ant estakados, bet po to susikaupiau ir susitvarkiau, su parkavimu viskas buvo tvarkoje, tik kur reikia pagreiteti, siek tiek per toli sustojau, tai pastabele pasake. na ir mieste jau kai puse marsruto buvau nuvaziavus, nesilaikiau saugaus atstumo, priesais vaziavo policijos masina, per velai nuspaudziau stabdi, ir pats instruktorius jau uzdejo koja ant stabdzio, per arti sustojau doh.gif ir viskas, egzaminas baigtas, bet egzaminuotojas labai zmogiskas, pasikalbejom taip linksmai, sakau kita karta noreciau vel pas jus pakliuti biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip net netikiu, kad išlaikiau, kad egzaminas buvo. Suėmė dabar baimė: kaip reiks vienai važiuoti. Baisu. Bet, turbūt taip visiems būna.
Atsakyti
sveikinimai islaikius thumbup.gif
ir paguoda neislaikius - kitakaret turi pasisekt 4u.gif

nesuprantu, tai toj aikstelej ant estakados taip sunku, kad jau ne pirma uzgesta? turbut sankabos labai skiriasi, ane? nes as dar niekad nebuvau uzgesus per pravaziavimus, bet instruktorius sako, gali per egzamina uzgest jei taip atleidinesiu sankaba...
Atsakyti