Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2011 04 21, 19:03)
Speju gavai.  lotuliukas.gif  o man atro, kad ji daug kas gauna..

Ten tai svarbu itaikyt i juosta, (orientuokis i kitas mašinas jei bus prieky), palaukt kol kairej sankryzoj uzsidega sviesoforas, tada iš kairės nevažiuoja, belieka nutaikyt kai iš dešinės tarpas.

as tada pralaukiau ilgai, gal pusantros val, tai niekas ten nevaziavo biggrin.gif o as aisku gavau biggrin.gif

ziuresim kas cia ryt gausis, reik tiketis kad viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
Į Romainių kalną teko kilti laikant pirmą kartą. Puikiai išvažiavau iš tos sankryžos, nors labai bijojau pariedėti atgal. Bet kažkaip "buksavau" darbinio stabdžio pagalba, nors atkalusi buvau rankiniu, ir su vėjeliu įvažiavau į pagrindinį kelią biggrin.gif . Pati savimi stebėjausi, iš kur tie mokslai, iš kur ta drąsa lotuliukas.gif . Kiek žnau, nemažai kas gęsta ant tos sankryžos, kai reikia kilti į kalną.
O kas dėl prisiparkavimo, tai aš tą figūrą gavau pirmus du kartus. Bet ir džiaugiausi, nes man ji viena lengviausių, nors net mano instruktorius sako, kad tai - sdudėtingiausia figūra g.gif . Sakot, retai papuola? Na, nepasakyčiau schmoll.gif . Kiek teko stebėt egzus aikštelėje, bent jau Kaune, tai vos ne kas antras mokinukas ją "raitė". O trečią kartą tai man išpuolė skersas garažas. Labai jo bijojau, nes reikia tobulai mašiną pasisatyt, kad lengvai įsiparkuotum, antraip, gali tekti darbuotis vairu susukinėjant, atsukinėjant, tiesinantis. Laimei, pasistačiau taip, kad net praktiškai vairo nereikėjo susukinėti, tik įmesti atbulinę pavarą ir gražiai pasiduoti atgal. Nu, gal čiut reikėjo pasukti į dešinę, bet tikrai minimalai, kad linijos būtų iš abiejų pusių idealiai lygiagrečiai.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 04 21, 17:48)
Dar turiu klausimą, kai per egzaminą parkuojatės, egzaminuotojas būna išlipęs (kiek žinau). Jūs po kiekvieno padaryto pratimo užtraukiat rankinį ir išlipat pasakyt, kad padarėt, ar kaip?
Jis pats pasako, kad skeantį parkavimąsi atlikti
Ar iš karto pasako, jei pačioj pirmoj parkavimosi uždoty suklystat?

Kai aš laikiau abu kartus egzaminuotojas sėdėjo šalia ir niekur nelipo. O instruktoriaus buvau išmokyta rankinį užtraukti, tai ir per egzaminą taip dariau smile.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 04 21, 18:12)
Ooo kaip fainai, man lb gražu salotinė spalva mašinai ir išvis ryškios gražu, kuo retesnės. bigsmile.gif Mano klevo lapas vis dar namie žaliuoja, bet lb jis nori pasireklamuoti po gatves. biggrin.gif Mano noras vairuoti niekur nedingo, o kai orai tokie, eismo sąlygos auksinės tik sėsk ir mink.  bigsmile.gif Gal Velykų bobutė dosni bus.. ax.gif

Maniškė neryški visai, tik šiaip restesnė spalva. Va tokia maždaug spalva smile.gif Džiaugiuosi, kad jei ir bus purvina, tai nesimatys lotuliukas.gif Tikiuosi ir tu jau greit ateisi pasigirt, kad turi su kuo važinėti 4u.gif
Atsakyti
Maniškė neryški visai, tik šiaip restesnė spalva. Va tokia maždaug spalva  Džiaugiuosi, kad jei ir bus purvina, tai nesimatys  Tikiuosi ir tu jau greit ateisi pasigirt, kad turi su kuo važinėti 

Man tokia spalva labai žavi wub.gif bigsmile.gif ! Pati visai norėčiau tokios spalvos automobilio ax.gif tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 04 21, 20:40)
Kai aš laikiau abu kartus egzaminuotojas sėdėjo šalia ir niekur nelipo. O instruktoriaus buvau išmokyta rankinį užtraukti, tai ir per egzaminą taip dariau smile.gif
Maniškė neryški visai, tik šiaip restesnė spalva. Va maždaug spalva smile.gif Džiaugiuosi, kad jei ir bus purvina, tai nesimatys lotuliukas.gif Tikiuosi ir tu jau greit ateisi pasigirt, kad turi su kuo važinėti 4u.gif

wow, spalva tikrai zavi 4u.gif manoji, kuri manes vis laukia kieme, tamsiai violetines spalvos... wub.gif tikiuosi ir as greit galesiu pasigirt ne masiniuku, o islaikytu egzaminu yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 04 21, 11:04)
Žinoma biggrin.gif O tau gal jau tuoj prasidės važinėjimai? ax.gif
Dėkuj 4u.gif

Teoriją baigiu,o pirmas pravažiavimas tik gegužės 9. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 21, 19:31)
Į Romainių kalną teko kilti laikant pirmą kartą. Puikiai išvažiavau iš tos sankryžos, nors labai bijojau pariedėti atgal. Bet kažkaip "buksavau" darbinio stabdžio pagalba, nors atkalusi buvau rankiniu, ir su vėjeliu įvažiavau į pagrindinį kelią biggrin.gif . Pati savimi stebėjausi, iš kur tie mokslai, iš kur ta drąsa lotuliukas.gif . Kiek žnau, nemažai kas gęsta ant tos sankryžos, kai reikia kilti į kalną.
O kas dėl prisiparkavimo, tai aš tą figūrą gavau pirmus du kartus. Bet ir džiaugiausi, nes man ji viena lengviausių, nors net mano instruktorius sako, kad tai - sdudėtingiausia figūra g.gif . Sakot, retai papuola? Na, nepasakyčiau schmoll.gif . Kiek teko stebėt egzus aikštelėje, bent jau Kaune, tai vos ne kas antras mokinukas ją "raitė". O trečią kartą tai man išpuolė skersas garažas. Labai jo bijojau, nes reikia tobulai mašiną pasisatyt, kad lengvai įsiparkuotum, antraip, gali tekti darbuotis vairu susukinėjant, atsukinėjant, tiesinantis. Laimei, pasistačiau taip, kad net praktiškai vairo nereikėjo susukinėti, tik įmesti atbulinę pavarą ir gražiai pasiduoti atgal. Nu, gal čiut reikėjo pasukti į dešinę, bet tikrai minimalai, kad linijos būtų iš abiejų pusių idealiai lygiagrečiai.

Kaip aš svajojau gauti tą maršrutą.. wub.gif Juo su tuo savo isteriku instruktorium vaižavau 14 kartų, kildavau nuo raudondvario tiesiai į kalną ir tada tie visi posūkiai, posūkėliai, jau mintinai aš juos mokėjau doh.gif biggrin.gif Kaip norėčiau antrą kartą gaut tą maršrutą.. O dėl parkavimo, tai visad matydavau, kad per egzaminą įsiparkuoja į du įvažiavimus, o man buvo tik tas toks statmenas, ir visi kiti privalomi - sankryža, pagreitėjimas, lia lia lia.. Gal nuo mašinos priklauso? Ir dar, negaliu miegot, vieną pusę nakties kosėjau, užmigt negalėjau, dabar 6val atsikėliau ir apie nieką negalvoju, tik apie vairavimą, jau net siutas ima ant savęs doh.gif Diedas liepia netrizniuot ir atidėt egzaminą kuriam laikui, sakau, kad pamiršiu po to viską, vėl reiks papildomas imt, bent jau taip instruktorius aiškino, o jau nebenoriu pas jį prašinėt, nes jau atsisako, sakė jam gaila mano pinigų, nes neturi prie ko prikibt, o jei padarysiu pertrauką, vėl viską iš naujo teks, ir bijau, vėl neišlaikysiu, vėl priekaištaus, kad va, kokia, galėjau, ir neišlaikiau.. Eina kakot.. Durnos mintys.

Singė, tikrai nelipa, paaiškina, kurį manevrą turi atlikt, kaip atlikt ir per kiek kartų turi jį atlikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 04 22, 07:19)
Singė, tikrai nelipa, paaiškina, kurį manevrą turi atlikt, kaip atlikt ir per kiek kartų turi jį atlikti biggrin.gif

Supratau g.gif . Mat laikė praeitą savaitę mano kolegė, sakė, išlipo iš manšinos egzaminuotojas ir ji viena pati ramiai parkavosi. Galvojau, gal čia visoms ta laimė būna doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 21, 19:48)
Man tokia spalva labai žavi wub.gif  bigsmile.gif ! Pati visai norėčiau tokios spalvos automobilio ax.gif  tongue.gif .

4u.gif Dabar pasiėmiau knygutę ir reikės žiūrėt, kas čia tame mano mašiniuke yra (tik gaila viskas prancūziškai, bus darbelio, kol išsiversiu biggrin.gif )

QUOTE(ellaja @ 2011 04 21, 20:00)
wow, spalva tikrai zavi 4u.gif manoji, kuri manes vis laukia kieme, tamsiai violetines spalvos... wub.gif tikiuosi ir as greit galesiu pasigirt ne masiniuku, o islaikytu egzaminu yess.gif

O kokia tavoji mašina? blush2.gif

QUOTE(adžani @ 2011 04 21, 23:14)
Teoriją baigiu,o pirmas pravažiavimas tik gegužės 9. doh.gif

Kaip įdomiai. Pas mus stengėsi žiūrėt, kad teoriją baigtume daugmaž tuo pat metu, kaip pravažiavimus, todėl dar neįpusėjus teorijai jau pradėjom tartis su instruktoriais. Nors gal čia tik mano vairavimo mokykloj taip ax.gif

QUOTE(jadziukas @ 2011 04 22, 07:19)
Kaip aš svajojau gauti tą maršrutą.. wub.gif  Juo su tuo savo isteriku instruktorium vaižavau 14 kartų, kildavau nuo raudondvario tiesiai į kalną ir tada tie visi posūkiai, posūkėliai, jau mintinai aš juos mokėjau doh.gif  biggrin.gif  Kaip norėčiau antrą kartą gaut tą maršrutą.. O dėl parkavimo, tai visad matydavau, kad per egzaminą įsiparkuoja į du įvažiavimus, o man buvo tik tas toks statmenas, ir visi kiti privalomi - sankryža, pagreitėjimas, lia lia lia.. Gal nuo mašinos priklauso? Ir dar, negaliu miegot, vieną pusę nakties kosėjau, užmigt negalėjau, dabar 6val atsikėliau ir apie nieką negalvoju, tik apie vairavimą, jau net siutas ima ant savęs doh.gif  Diedas liepia netrizniuot ir atidėt egzaminą kuriam laikui, sakau, kad pamiršiu po to viską, vėl reiks papildomas imt, bent jau taip instruktorius aiškino, o jau nebenoriu pas jį prašinėt, nes jau atsisako, sakė jam gaila mano pinigų, nes neturi prie ko prikibt, o jei padarysiu pertrauką, vėl viską iš naujo teks, ir bijau, vėl neišlaikysiu, vėl priekaištaus, kad va, kokia, galėjau, ir neišlaikiau.. Eina kakot.. Durnos mintys.

Aš patarčiau eiti mirksiukas.gif Jei jau taip sako instruktorius, tai viskas turi būti gerai smile.gif Man pasakojo instruktorius, kad buvo kažkoks žmogus, tai irgi važinėjo gerai, tik nesusikalbėjo su egzaminuotoju ir kažką netaip padarė. Neišlaikė. Ir taip porą kartų, tai ir sakė instruktorius, kad jau nebežino ką bemokyt, nes viską daro labai gerai smile.gif
Atsakyti
ar vilniuje yra kokia aikstute ar kas kad paciam pasitreniruoti butu galima?
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2011 04 22, 13:41)
ar vilniuje yra kokia aikstute ar kas kad paciam pasitreniruoti butu galima?

Savaitgaliais po Valakampių tiltu galima susitarti, paprašius. Valanda-20 Lt. Aikštelė nauja, tikrai labai gera, linijos ryškios.
Atsakyti
man pavyko clap.gif yahoo.gif buvo taip photo.gif
Atsakyti