QUOTE(Afigena @ 2011 04 21, 19:31)
Į Romainių kalną teko kilti laikant pirmą kartą. Puikiai išvažiavau iš tos sankryžos, nors labai bijojau pariedėti atgal. Bet kažkaip "buksavau" darbinio stabdžio pagalba, nors atkalusi buvau rankiniu, ir su vėjeliu įvažiavau į pagrindinį kelią

. Pati savimi stebėjausi, iš kur tie mokslai, iš kur ta drąsa

. Kiek žnau, nemažai kas gęsta ant tos sankryžos, kai reikia kilti į kalną.
O kas dėl prisiparkavimo, tai aš tą figūrą gavau pirmus du kartus. Bet ir džiaugiausi, nes man ji viena lengviausių, nors net mano instruktorius sako, kad tai - sdudėtingiausia figūra

. Sakot, retai papuola? Na, nepasakyčiau

. Kiek teko stebėt egzus aikštelėje, bent jau Kaune, tai vos ne kas antras mokinukas ją "raitė". O trečią kartą tai man išpuolė skersas garažas. Labai jo bijojau, nes reikia tobulai mašiną pasisatyt, kad lengvai įsiparkuotum, antraip, gali tekti darbuotis vairu susukinėjant, atsukinėjant, tiesinantis. Laimei, pasistačiau taip, kad net praktiškai vairo nereikėjo susukinėti, tik įmesti atbulinę pavarą ir gražiai pasiduoti atgal. Nu, gal čiut reikėjo pasukti į dešinę, bet tikrai minimalai, kad linijos būtų iš abiejų pusių idealiai lygiagrečiai.
Kaip aš svajojau gauti tą maršrutą..

Juo su tuo savo isteriku instruktorium vaižavau 14 kartų, kildavau nuo raudondvario tiesiai į kalną ir tada tie visi posūkiai, posūkėliai, jau mintinai aš juos mokėjau

Kaip norėčiau antrą kartą gaut tą maršrutą.. O dėl parkavimo, tai visad matydavau, kad per egzaminą įsiparkuoja į du įvažiavimus, o man buvo tik tas toks statmenas, ir visi kiti privalomi - sankryža, pagreitėjimas, lia lia lia.. Gal nuo mašinos priklauso? Ir dar, negaliu miegot, vieną pusę nakties kosėjau, užmigt negalėjau, dabar 6val atsikėliau ir apie nieką negalvoju, tik apie vairavimą, jau net siutas ima ant savęs

Diedas liepia netrizniuot ir atidėt egzaminą kuriam laikui, sakau, kad pamiršiu po to viską, vėl reiks papildomas imt, bent jau taip instruktorius aiškino, o jau nebenoriu pas jį prašinėt, nes jau atsisako, sakė jam gaila mano pinigų, nes neturi prie ko prikibt, o jei padarysiu pertrauką, vėl viską iš naujo teks, ir bijau, vėl neišlaikysiu, vėl priekaištaus, kad va, kokia, galėjau, ir neišlaikiau.. Eina kakot.. Durnos mintys.
Singė, tikrai nelipa, paaiškina, kurį manevrą turi atlikt, kaip atlikt ir per kiek kartų turi jį atlikti