Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

Aš vėžiukas, vyras skorpionas, tikrai geras vyras thumbup.gif Ir turiu geriausia draugę kuri irgi skorpionas ir labai sutariam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2010 04 10, 23:23)
Zmogus zmogui nelygus. Suprantu kekvienas dalijames savo patirtimi, bet nereik, teigti jog atsibos ir begs neatsisugdamas ax.gif  jei taip kazkam atsitiko nebutinai ir kitam taip atsitiks smile.gif

Gal ir neatsitiks, to ir palinkesiu. 4u.gif
Atsakyti
Aš skorpionas o vyras vėžys. Sutariame gan normaliai, žinoma būna visko. Jis pakantus mano ydoms ir užgaidoms. Bet sugeba mane sunervinti tiek kad prišneku visokių nesamonių o paskui gailiuosi. Jis užsispyres kaip ir aš tad sunkoka būna ieškoti kompromisų.
Atsakyti
Aš vėžys, o jis buvo skorpionas... ne duok Dieve santykiai buvo. Truko kantrybė, nusibodo visada nusileisti, kompromisų nebuvo, o jei buvo - tai buvo iš jo pusės naudingesni. Todėl pasielgdavau savaip, nepaisydama jo nuomonės, o dėl to ilgam susipykdavome. Buvo visko tarp mūsų. Bet tokie santykiai manęs netenkina, nes iš jo pusės nebuvo tolerancijos...tad buvo padėtas taškas.
Tiesa, kad jei jau įsimyli tai ilgam... sunkiai jis suprato, kad aš noriu viską baigti. Be to labai pavydūs ir savininkiški. biggrin.gif
Bet aš vistiek manau ne horoskopas lemia žmonių santykius, o lemia charakteris ir tėvų auklėjimas, susiformavęs vertybių pasaulis. biggrin.gif
Atsakyti
Skorpionas toks dalykas kad jai per arti prieisi , iškart atgrež nugarą .
aš vėžys , vyras skorpionas . santuokoje 11 metai . visumoj jau 13 m .
susidėliojo mūsų santykiai taip - esam vyras su žmona .
esam tėvai
ir esam tiesiog žmonės gyvenantys kartu . turim savo skyrelius į kuriuos nekišam nosies .
o šiaip manau priklauso daug kas kaip gyvenai ankstesnėje ųeimoje su tėvais . nesam nei aš nei jis savo šeimose girdėje žeminimų , užgauliojimų ar dar kokių nemalonių scenų .
todėl mums susikibus kokiame ginče , niekad nesipuolam vienas kito užgauliot . nei vienas nenorim būt įskaudintas , todėl nesipuolam vienas kitą skaudint .
viskas sprendžiama civilizuotai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAPA: 21 birželio 2011 - 13:57
As vezys, vyras Skorpionas. Esame vienas kitam draugai,komanda,seima,meiluziai,psichologai ir t.t. thumbup.gif Tobulesniu santykiu neesu turejusi nei su jokiu kitu zenklu schmoll.gif Tiesiog esame visapusiskai stipri,darni pora,lyg vienas kumstis, tfu tfu tfu ,kad kas neatsitiktu wub.gif
Atsakyti
Is tikro, tai verzys skorpionui- peilis. Atrodo abu butu is vandens stichijos, bet skorpiona vezys nervina savo ejimu atgal, vaidinamu gerumu ir bjauriu savanaudiskumu.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 18, 09:59)
Is tikro, tai verzys skorpionui- peilis. Atrodo abu butu is vandens stichijos, bet skorpiona vezys nervina savo ejimu atgal, vaidinamu gerumu ir bjauriu savanaudiskumu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 18, 07:59)

Na, cia jau reik taikytis su tuo, jei truputi nusileis ir viena ir kita puse, tai manau nebus jau taip ir blogai seimoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 18, 09:59)

Kodel man taip sunku patiketi sia mintim, galbut ateityje taip ir bus,bet dabar tiesiog noriai jis kartu grizta su manimi vienu ejimu atgalios wub.gif
Atsakyti
Na, as nekalbu apie sutuoktinius, as kalbu bendrai .
Atsakyti
QUOTE(J-R @ 2011 08 19, 01:48)
Kodel man taip sunku patiketi sia mintim, galbut ateityje taip ir bus,bet dabar tiesiog noriai jis kartu grizta su manimi vienu ejimu atgalios  wub.gif

Nu jooo.. Skorpionas eitu atgalios??? Parselio svajones lotuliukas.gif
Veziai megsta vaikscioti atgalios ir daryti viska priesingai, principaliai, o skorpionai eina i prieki ir viska griauna kas pasitaiko ju priesakyje.
Man aplamai atrodo keista pora Vezys ir Skorpionas g.gif nesiderina jie visdelto
Atsakyti