as esu skorpione, o MB - vezys. As esu gimusi jaucio metais, jis - ziurkes. Todel visais aspektais mes pagal visus tuos suderinamumus esame IDEALI pora. Gyvenime is tikruju vienas kitam tinkame, vienas kita papildome. O del seksualumo, tai pritarsiu blush2.gif Visi buve draugai, ir dabartinis, labai jau aistringa ir karsta motera laiko clap.gif
Papildyta:
QUOTE(eris @ 2007 12 12, 23:00)

nes mano vyras irgi toks ir dar kaip tik jis man daznai sako - apsiramink kas buvo tas prazuvo, ziurek i prieki o ne atgal
oi, kaip tinka

Jis pirmas dazniausiai atsipraso, as siaip dar buciau linkusi pyktis, ilgiau laikyti nuoskauda. Tarp kitko ta fraze yra MB megstamiausia
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2007 10 24, 14:33)
Pas mane atvirkščiai. Aš-Skorpionas, jis - Vėžys. tai man visko reik greit ir dabar, o jis pamąsto, apmąsto, logiška-nelogiška ir t.t.
pritariu

as jeigu sumastau,tai
TRUPUTI pagalvojusi ir darau, o jis toks kol prisiruos

Jis man kala i galva, kad gyvenime "visko cia ir dabar" nebuna, o as sakau, kad buna, kai labai stengiesi
Papildyta:
beje, bent jau manasis vezys tai be galo demesingas, nes man reikia daug demesio. Pastebi, kad naujus auskarus isiveriau, kad pasikeiciau manikiura, kad kitu kvapu kvepiu, kad naujas kelnes pasikeiciau. Is tikruju tai labai malonu, nes ivertina pastangas. Labai daznai gaunu geliu. Is tikruju kartais galvoju, kad gal jis mane labiau myli negu as ji

Nors ir as ji myliu, bet niekada nebuna staigiu meiles uzplaukimu. As isimyliu pamazu, letai, bet uztikrintai. Kai pagalvoju, tai as dabar ji labiau myliu negu pries puse metu

Jis labai seimyniskas, bet visai neukiskas

Jam seima - numeris vienas. O man nea...bent jau siuo laikotarpiu. Man darbas, karjera itin aktualu. Jis labai komunikabilus, kaip ir as:) todel kartais abiems skauda zabtus nuo snekejimo

beje, pastaruoju metu abu vienas kita taip gerai pazistame, kad choru daznai pasakome ta pacia minti net ta pacia formuluote arba garsiai pasako, ka kitas galvoja, bet nutyli. Yra labai romantiskas, kai sumasto, tai geriau negu filmuose

Labai jau meilus, lovoje labai stengiasi del savo moteros

Atiduoda visa save ir pakencia net pavargusia, murmancia ir kartais kategoriska motera
is neigiamu savybiu tai labiausiai uzknisa, kad jis pirma pasako "ne", o po to pagalvoja ir jau buna "taip".Kaip anksciau del sito nervinausi. dabar jau apsipratau

sakau, kad tuoj persigalvosi

Na, kalbant apie tvarka, tai taip pat ne auksinis, bet pasidave auklejimui ir dabar jau neblogai

Kartais bendraujant buna nekantrus, neisklause uzsipuola, bet po to labai graziai atsipraso

Reziume: su juo jauciuosi be galo saugi. Zinau, kad niekada neisduos, bus istikimas ir jei asbusiu neistikima - viskas, kito karto mums nebus. Dziaugiuosi ji sutikusi. labiausiai jo meile jauciu ir pastebiu kritinese situacijose - kai sergu, kai supanikuoju del mokslu, kai man uzeina liudnumo bangos, kai atrodau sau negrazi. Tada tas besalygiskas jo gerumas labai suvirpina dusia. Matau kaip jis stengiasi, kiek daug del manes pasikeite.
Kg tirpsta..