Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

QUOTE(sachar @ 2007 02 27, 22:14)
Na jei tavo veziukas bus protingas ir kantrus, tai patikek ilgai si situacija nesites  lotuliukas.gif mano mama moka taip gerai manipuliuoti visais skorpukais, kad mes net nepastebim kad pagal jos 'dudele' sokam  lotuliukas.gif tai manau, kad greiai darysi tai ka nori tavo veziukas  blush2.gif

pataikei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas 72 @ 2007 02 28, 20:54)
pataikei blush2.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galiu tik nusijuokti lotuliukas.gif as jau pripratau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų poroje aš skorlione, o vyras vėžys. Pries mėnesį mūsų šeimai suėjo 24 metai. Manyčiau tai tikrai daug. Kas liečia vyra, tai jis tipiškas vėžys. Lėtas, ramus, tikras šeimos žmogus. Tik sunkiai priimantis sprendimus g.gif . Per tuos metus visko buvo, bet kalbų apie skyrybas - ne. Esu su juo laiminga.
Kas liečia mane, tai visos mano draugės sako, kad nelabai esu skorpioniška. Su visais puikiai sutariu drinks_cheers.gif . Skorpionai puikūs thumbup.gif žmonės. Ar ne?
Atsakyti
Sveikutes,as esu skorpionas,o draugas vezys.Gyvename jau sestus metus,ir tikrai labai gerai sutariame.Musu grazaus gyvenimo rezultatas -vestuves sia vasara. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 01, 13:12)
Sveikutes,as esu skorpionas,o draugas vezys.Gyvename jau sestus metus,ir tikrai labai gerai sutariame.Musu grazaus gyvenimo rezultatas -vestuves sia vasara. thumbup.gif

SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2007 03 01, 15:06)

ACIU!!! thumbup.gif
Atsakyti
Va čia tai keista situacija: aš pati skorpionė, abi geriausios mano draugės vėžiai ( išties nuostabūs žmonės ), o su vyrais vėžiais tai išviso jokiais kampais nesusiderinu - man jie kaip iš kitos planetos blink.gif
Atsakyti
turėjau draugą vežiuką (aš skorpionė) labai puikiai sėkėsi draugauti smile.gif sutarėm gražiai viskas buvo gražu... tikg eiausi prisiminimai iš to laiko su juo smile.gif
Atsakyti
Aš irgi skorpionas, maniškis vėžys 4u.gif Kartu jau 4 metai....Kažkaip kampus šlifuojamies, bet sutariam gerai thumbup.gif Kaip jau kažkas čia rašė aš toks emocijų kamuolys vieną dieną noriu myliu viskas gerai, kita dieną jau viskas blogai, tai jis mano tas emocijas atsveria. Ramiai visada, kažkaip pasiseka jam surast tuos žodžius, kad mane nuramint wub.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi vežiukas o mano brangusis skorpionas, na sutariam tai gerai. Na aisku jis kaip ir visi skorpionai kaip kanda tai tikrai labai sakauda. Dabar net neisivaizduoju geresnio ir labai atsidavusio seimai zmogaus kaip skorpionas. Jis tikrai seimos zmogus ir jei myli tai myli.
Atsakyti
Maniskis ir vezys smile.gif

Sutariam.Gerai,kad jis kantruolis optimistas,nes kitoks manes ir neatlaikytu hihihi.gif
Siaip veziai is tiesu labai pavydus.Jie labai daug kalba,kokia jiems svarbi seima,bet progai pasitaikius (kitam sijonui pasimaisius),jie gali uzmirsti apie isipareigojimus seimai.
Jie labai jautrus ir trapus,jiems svarbu,kad juos nuolat girtu,kad jie jaustusi ivertinti (visokeriopai geri ir grazus) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Žiūriu, kad labai skirtingi atsiliepimai apie Vėžio ir Skorpiono duetą. Gal kas klausot sekmadieniais radijo stoties "Lietus" Nijolės V.Wolmer laidos? Atsimenu, važiuojam su vyru iš sodybos namo į Vilnių ir klausom jos laidos, kaip tik buvo kalbama apie skirtingų zodiako ženklų suderinamumą. Vedančioji ir sako: "Vienas iš idealiai vienas kitam tinkančių ženklų yra Skorpionas ir Vėžys". O vyras man: "Aš jau seniai tai žinau" wub.gif wub.gif wub.gif
Aš pagal zodiaką Skorpionas, o jis - Vėžys. Mums labai gera ir jauku kartu, ir dar svarbiausia, kad niekada nenuobodu. biggrin.gif Jeigu teisybė, kad žmogus gyvena ne vieną gyvenimą, tai sekančiame norėčiau vėl jį sutikti. wub.gif
Maniškis - jautrus, impulsyvus, emocianalus, smalsus, labai veiklus, turintis nerealią nuojautą ir visko neišvardinsi biggrin.gif
Abu labai džiaugiamės, kad susitikom wub.gif

Atsakyti