Įkraunama...
Įkraunama...

Picerijos

QUOTE(Jolitoska @ 2011 05 29, 19:51)
Skaniausia pica yra Vilniuje "OZE" picerijoje "Dominium".

Man irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Kaune Milano restorane. Labiausiai patinka pica su vištiena wub.gif Niami
Atsakyti
Kai paragavau Express Pizza picas (Vilniuje, Druskio g.), nuo to laiko jokiose kitose picerijose nesilankau. Labai skanu, labai greita ir labai grazi kaina smile.gif
Atsakyti
Dominium Vilniuje "Oze" arba į namus, tai vienintelė ragauta pica, kuri prilygtsa Italijoje / Prancūzijoje ragautosioms
Atsakyti
O ka manot apie Charlie Pizza, nes mano muomone ne kokia, plačiau aprašiau čia:

http://maistodiletan...ba-kuo-man.html
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 01 12, 16:00)
O ka manot apie Charlie Pizza, nes mano muomone ne kokia, plačiau aprašiau čia:

http://maistodiletan...ba-kuo-man.html

Keliskart valgiau picą La Crepe, kiek žinau tai tas pats kas Charlie, ir mano valgytos picos buvo tokios pat išvaizdos kaip Jūsiškė, praktiškai tik blynas keli gabaliukai vištienos ir kitų priedų. Na dar tokių picų tikrai niekur neteko matyt doh.gif ne tai, kad pagailėta, bet apskritai pamiršta uždėt visko ko reik lotuliukas.gif Šiaip daug skanesnė kokiam Milano, Pas Paolo ar PizzaExpress drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2012 01 25, 11:27)
Keliskart valgiau picą La Crepe, kiek žinau tai tas pats kas Charlie, ir mano valgytos picos buvo tokios pat išvaizdos kaip Jūsiškė, praktiškai tik blynas keli gabaliukai vištienos ir kitų priedų. Na dar tokių picų tikrai niekur neteko matyt doh.gif ne tai, kad pagailėta, bet apskritai pamiršta uždėt visko ko reik lotuliukas.gif Šiaip daug skanesnė kokiam Milano, Pas Paolo ar PizzaExpress drinks_cheers.gif

as nesuprantu kaip ten zinute parasyt pvz.. ax.gif
Atsakyti
hmm, man charlio picos siaip neblogos, dar milano patinka smile.gif
Atsakyti
mums su vru skaniausia Can Can 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2012 01 25, 12:27)

Iš tiesų dabar perskaičiau jūsų komentarus, tai galima tikrai pasakyti, kiek žmonių tiek nuomonių mirksiukas.gif

Nes esu valgius daug kur Charlio picerijose, pvz Megoje man nelabai nepatiko, bet va Kauno Akropolio Charlie tikrai skanios picos, neturiu prie ko prikibti. Bet va Milano, ar pas Paolo (kuris kai lankiausi paskutinį kart buvo labai suprastėjęs). man nepatinka. Daug kas priklauso ir nuo to koks picos padas žmogui patinka, ar traškus, ar minkštesnis ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Skaniausios man picos į namus Kaune "Pizza Express" ir "Piko pizza".
thumbup.gif
Atsakyti