Įkraunama...
Įkraunama...

Picerijos

QUOTE(.neringute. @ 2012 01 25, 17:57)
Skaniausios man picos į namus Kaune "Pizza Express" ir "Piko pizza".
thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu dėl Express picos - dar niekada nenusivyliau bigsmile.gif Dominium taip pat labai patinka, bet vieną kartą užsisakius į namus picų papločiai nebuvo visiškai iškepę unsure.gif
Atsakyti
Kaune - žiauriai mėgstu picą su špinatų padažu PizzaArenoje smile.gif O Vilniuje - paskutinis atradimas Picų menas.. smile.gif
Atsakyti
man patinka Čili pica.
Atsakyti
Pas Paolo ( bet tik kur per bromą įėjimas), man kap tik paskutiniu metu jie atrodo pasitempe g.gif
Atsakyti
"Divino" vyninėje Vilniuje, Didžiojoje g. šalia Rotušės. Gaminamos šefo italo, iš tikrai kokybiškų produktų. Tikrai netikėtas atradimas, kaip ir minėtasis "Dominium" Ozo p.c. - ten dažniausiai viena didele "Margarita" pasisotinam visa šeimyna (skonis toks, kad priedų nieks ir nepasigenda), taigi būna laimingi ir vaikai, ir suaugę, na o į "Divino" eičiau su drauge pati, nors tai ir nėra mano mėgstamiausias patiekalas. Bet užkandis - taip pagamintas - nuostabus. Net jau atšalęs wink.gif
Atsakyti
Kaune skaniausios picos PAS PAOLO smile.gif
Atsakyti
Jeigu norite išsinešti - Pizza Express, jei pasėdėti - Pomodoro. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sun1: 17 vasario 2012 - 19:50
Pica express nusivyliau , kai uzsisakiau gardziaja pica berods , tokia riebi ji man buvo , kad ak g.gif bet ten seip skanios buna wink.gif Fokus picoj man patinka picos , Mambo picoj akropoly skaniai daro smile.gif Ciliakai tai jau pagedo tikrai , Can Can esu valgiusi karta neraliai skania pica , su surio krastu pamenu emiau , tokia gerule buvo , bet jau du kart esu ir nudegusi to tinklo picerijose ... Zodziu daug kas priklauso nuo virejo dirbancio virtuvej .... Pvz zirmunu ciliake ten kur Minskas anksciau buvo ar kaip vadinosi , sakiau gyvenime nebevalgysiu nes ir pirmas ir antras patiekalas buvo jovalas su kaupu druskos , matyt kad uzmustu parugusi skoni ....
Atsakyti
jei storapadės, tai Pas Paolo ir Bella Italia, o jei plonytės, tai PicaPica thumbup.gif ir kaina super wink.gif
Atsakyti
Rosso Arancio (atrodo taip vadinasi), Ozo 1 aukšte. Pica skani, ledai-skaniausi blush2.gif

Iš bedos tinka Cili thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš Pelenė @ 2012 02 24, 18:29)
Rosso Arancio (atrodo taip vadinasi), Ozo 1 aukšte. Pica skani, ledai-skaniausi blush2.gif

Iš bedos tinka Cili thumbup.gif

Nezinau kaip del picos,bet ledu tai tikrai skanesniu nesu valgiusi,kalbu konkreciai apie kavos skonio ledus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida_miel @ 2012 02 06, 15:23)
Kaune skaniausios picos PAS PAOLO smile.gif

Tikrai nesu valgius skanesniu picu arba ten tie padaziukai stebuklus daro,mes visuomet kai tik vaziuojam pro Kauna uzsukam i sita picerija thumbup.gif
Atsakyti