QUOTE(.neringute. @ 2012 01 25, 17:57)
Pritariu dėl Express picos - dar niekada nenusivyliau
Dominium taip pat labai patinka, bet vieną kartą užsisakius į namus picų papločiai nebuvo visiškai iškepę
Kaune - žiauriai mėgstu picą su špinatų padažu PizzaArenoje
O Vilniuje - paskutinis atradimas Picų menas..
Pas Paolo ( bet tik kur per bromą įėjimas), man kap tik paskutiniu metu jie atrodo pasitempe
"Divino" vyninėje Vilniuje, Didžiojoje g. šalia Rotušės. Gaminamos šefo italo, iš tikrai kokybiškų produktų. Tikrai netikėtas atradimas, kaip ir minėtasis "Dominium" Ozo p.c. - ten dažniausiai viena didele "Margarita" pasisotinam visa šeimyna (skonis toks, kad priedų nieks ir nepasigenda), taigi būna laimingi ir vaikai, ir suaugę, na o į "Divino" eičiau su drauge pati, nors tai ir nėra mano mėgstamiausias patiekalas. Bet užkandis - taip pagamintas - nuostabus. Net jau atšalęs
Jeigu norite išsinešti - Pizza Express, jei pasėdėti - Pomodoro.
Pica express nusivyliau , kai uzsisakiau gardziaja pica berods , tokia riebi ji man buvo , kad ak
bet ten seip skanios buna
Fokus picoj man patinka picos , Mambo picoj akropoly skaniai daro
Ciliakai tai jau pagedo tikrai , Can Can esu valgiusi karta neraliai skania pica , su surio krastu pamenu emiau , tokia gerule buvo , bet jau du kart esu ir nudegusi to tinklo picerijose ... Zodziu daug kas priklauso nuo virejo dirbancio virtuvej .... Pvz zirmunu ciliake ten kur Minskas anksciau buvo ar kaip vadinosi , sakiau gyvenime nebevalgysiu nes ir pirmas ir antras patiekalas buvo jovalas su kaupu druskos , matyt kad uzmustu parugusi skoni ....
jei storapadės, tai Pas Paolo ir Bella Italia, o jei plonytės, tai PicaPica
ir kaina super
Rosso Arancio (atrodo taip vadinasi), Ozo 1 aukšte. Pica skani, ledai-skaniausi
Iš bedos tinka Cili
Iš bedos tinka Cili
QUOTE(Aš Pelenė @ 2012 02 24, 18:29)
Rosso Arancio (atrodo taip vadinasi), Ozo 1 aukšte. Pica skani, ledai-skaniausi
Iš bedos tinka Cili
Iš bedos tinka Cili
Nezinau kaip del picos,bet ledu tai tikrai skanesniu nesu valgiusi,kalbu konkreciai apie kavos skonio ledus
Papildyta:
QUOTE(vaida_miel @ 2012 02 06, 15:23)
Tikrai nesu valgius skanesniu picu arba ten tie padaziukai stebuklus daro,mes visuomet kai tik vaziuojam pro Kauna uzsukam i sita picerija