Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 7

QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 04, 00:38)
Idomu tai jog jei klausi ar tu teisi, atsakas vienas TAIP TU TEISI...

Ačiū už pritarimą 4u.gif , nes, tiesą sakant, atsakymą į savo klausimą aš žinau, tik nesiryžtu žengt lemiamo žingsnio. blush2.gif
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 06 04, 07:09)
O ar mioma lauks 10-20 metų g.gif ir tas "kažkada" laiko atžvilgiu labiau nepakenks g.gif Ar gydytoja nesiūlo kuo greičiau pagimdyti dar vieną kūdikėlį ir "išsivalyti" g.gif

Gydytojų nuomonė tuo klausimu išsiskiria, nes lankiausi ne pas vieną. Operuojantys, siūlo iškart operuot, neoperuojantys, neskubėt. unsure.gif
Dėl amžiaus faktoriaus ir pašlijusios sveikatos bei minusinės kraujo grupės apie trečią vaikelį planų jau nebeturiu, nors giliai viduje trys vaikai šeimoje man atrodė nuostabus dalykas ...
QUOTE(Violencija @ 2011 06 04, 07:42)
O gal geriau išsiaiškinti priežastį,kodėl tau ta mioma? Apie jas atrodo buvo rašyta. Jei tave tas svetimkūnis taip trikdo,manau,viena išeitis imti lauk.

Taip, priežastis, žinoma, būtų įdomi. Bandžiau pagooglint, bet nieko panašaus, apart anatominio straipsnio neradau.
Eisiu dar paskaityt šią temą nuo pradžių, gal pasiseks labiau mirksiukas.gif

Ačiū, mergaitės, už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 04 birželio 2011 - 08:56
Spirales be hormonu galima naudoti, svarbus musu poziuris i ja, nuo musu poziurio viskas ir priklauso. Svetimkunis...o gal pagalbininkas? nes nuo tokiu pagalbininku kartais priklauso netzmogaus gyvybe... nepriimti, protestuoti tikrai butu neprotinga, be to protestas - tai nemeile.

Viilma apie spirales ir kontracepcija:

[B]Уважаемая Лууле, ответьте, пожалуйста, какой метод контрацепции, с вашей точки зрения, оптимальный.[/B]

Оптимальный – это природный. Сейчас, можно сказать, это невозможно, очень редки такие случаи. Следующий метод – это вместе использовать презервативы. Если у людей есть время, тогда есть любовь, и тогда они умеют применять эти средства вместе, учитывая мужские необходимости и женские.

Можно предохраняться, используя спирали, но ни в коем случае гормональные средства. Обыкновенные спирали, сейчас хорошие спирали. Важно, как она поставлена, если это как «изнасилование», ничего хорошего не будет. Когда вы воспринимаете спираль как друга, который действительно поможет, когда вы пойдете к врачу подготовленная и уже за дверью говорите со своей маткой, просите у матки прощения, что немножко позволите потревожить ее, просите, чтобы спираль помогла вам в том, что вам нужно, – то может случиться так, что вы и не почувствуете, как вам ее поставили. У меня были такие случаи.

Приходит ко мне женщина, мы разговариваем, потом я говорю ей: встаньте с кресла, а она как-то печально спрашивает: мне невозможно ставить спираль? А я уже поставила. Она убеждена что нет, не ставили. Я достала из мусорного ящика пустой пакетик и показываю ей, что там была ее спираль.

Мне не раз приходилось убеждать женщин, что спираль можно поставить без боли. Только нужно учитывать, что у врачей всегда спешка, а если нет времени, то чем больше врач спешит, тем его движения более резкие, более угловатые, а это причиняет боль.

А когда вы занимаетесь, подготавливаете себя, освобождаете свой страх, свой гнев, что женская жизнь такая несправедливая, что только женщины должны страдать, тогда вы пойдете и получите природный дар, и, как ни странно, у врача для вас найдется три минуты свободного времени. А больше для нормальной установки спирали и не нужно. Нерожавшей не нужно это ставить. Женщинам нужно рожать желательно с 20 до 25 лет.

Mioma - del noro buti gera mama, perimto is savo mamos. Kuo didesne mioma, tuo didesnis liudesys, kad kazkas man neleidzia buti gera mama. Tai sukauptos ir isaugintos motinystes problemos.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 10:12)
Spirales be hormonu galima naudoti, svarbus musu poziuris i ja, nuo musu poziurio viskas ir priklauso. Svetimkunis...o gal pagalbininkas?  nes nuo tokiu pagalbininku kartais priklauso netzmogaus gyvybe... nepriimti, protestuoti tikrai butu neprotinga, be to protestas - tai nemeile.

Aš pati hormoninę spiralę ir priimu kaip pagalbininką. Sudėjus už ir prieš pasirinkau būtent ją.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 12:41)
Aš pati hormoninę spiralę ir priimu kaip pagalbininką. Sudėjus už ir prieš pasirinkau būtent ją.

o kam jums reikia papildomai hormonu? vien spirales nepakanka? reikia dar stipresnes apsaugos?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 12:51)
o kam jums reikia papildomai hormonu? vien spirales nepakanka? reikia dar stipresnes apsaugos?

Taip. Juk ne viena yra pastojusi su varine spirale...
Hormonų man papildomai tikrai nereiktų. Bet yra kaip yra
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 04, 13:23)
Taip. Juk ne viena yra pastojusi su varine spirale...
Hormonų man papildomai tikrai nereiktų. Bet yra kaip yra

gal paprasciau butu paleisti nelaukto nestumo baime, nei kenkti savo kunui?
musu kaulai, stuburas ir taip sio laikmecio silpnoji vieta... vartojantys hormoninius preparatus turetu pasirupinti ju stiprinimu - vartoti kalci palpildomai. pats pigiausias, paprasciausias budas - kiausiniu lukstai.
Когда укрепляется костяк, то укрепляется внутренняя мужская сторона человека.  Поглощая яичную скорлупу, Вы уменьшаете свою злобу на мужской пол как виновника экономического крушения мира. Это происходит даже тогда, когда Вы не желаете простить мужчинам и не умеете освободиться от укоренившихся представлений. Тело поможет Вам в этом.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 18:23)
musu kaulai, stuburas ir taip sio laikmecio silpnoji vieta... vartojantys hormoninius preparatus turetu pasirupinti ju stiprinimu - vartoti kalci palpildomai. pats pigiausias, paprasciausias budas - kiausiniu lukstai.
  4u.gif

Ačiū smile.gif dar vieną gerą žinau- sezamų pienas smile.gif Nerealiai gerai įsisavinama smile.gif
Baimė paleista, nes esu tikra, kad tai neįvyks. Be jos, nusigraužčiau nagus dėl užpuolusios baimės ir tikriausiai sau daugiau tuo kenkčiau sau, nei su spirale...
Tik todėl ir esu su.
Atsakyti
sakykit,o kodel buna zemas kraujo spaudimas ax.gif
labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 04, 18:23)
  4u.gif

Vertetu zinoti, jog kalcis vienas neissisavinamas
Atsakyti
Kai žmogus nualpsta ar girdėti žodžiai ir patyt vaizdai yra iliuzija ?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 05, 14:41)
Vertetu zinoti, jog kalcis vienas neissisavinamas

O su kuo?
Aš kiaušinių lukštus su citrina kažkada dariau.
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 06 05, 09:44)
sakykit,o kodel buna zemas kraujo spaudimas  ax.gif
labai aciu  4u.gif

Ilgalaikis poreikiu ignoravimas, dideli lukesciai, reikalavimai is saves ko sau nepripazystams paprastai yra zemo spaudimo priezastis
Papildyta:
QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 14:43)
O su kuo?
Aš kiaušinių lukštus su citrina kažkada dariau.

Calcis vartojamas su Vitaminu D ir Magniu.Reiketu vengti kavos, rukymo, perdidelio kiekio proteinu toms kurioms truksta calcio.Kalcio trukumui atsiradus organizmas ji ima kaupti organuose, nes tokia organizmo ismintis - jei truksta, reiskia laikas kaupti atsargas...
Atsakyti