Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 7

QUOTE(vaiduliuke @ 2011 06 05, 20:55)
Ir pavargdavau greit, žemas spaudimas, fanarai.... Tiesiog pradėjau save mylėti.Ir daug kas susitvarkė.O kaip su skydliauke, kepenimis?

QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 05, 21:06)
Ar inkstai tirti?  mirksiukas.gif

QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 06, 02:33)
Paakiu melynes bei patinimai susyje su antiknsciu veikla

QUOTE(smėlioAudra @ 2011 06 06, 07:49)
Tikrai galiu pasakyti, kad priežastys dar ir genetikoje.

Hm, spaudimas mano normalus, kartais aukstas. Tirta tik skydliauke, lyg ir viskas tvarkoje. Kiti vidaus organai netirti, kazkaip, kol rimtai kas nesutrinka, pas gydytojus neinu. Vienintele problema, kuria turiu - labai didelis pulsas/sirdies ritmas (ne spaudimas), normalioje mano savijautos busenoje plaka apie 98-108, kai jau blogiau buna, sirdis dirba 120-130 susitraukimu per minute. Tachikardijos nenustate, nieko aiskaus nepasake, tik echoskopuodami pamate, kad sirdis siek tiek padidejusi, issipletusi i desine puse. Tiek tezinau.
Dabar gi galvoju, gal cia del tos mano sirdies ir tas nuovargis...
Atsakyti
Vakar vakare negalejau juoktis smile.gif Draugas taip juokino, o man bandant juoktis taip sirdi suspausdavo, tuo metu kai besijuokiant iskvepdavau ora smile.gif Toks jausmas, kad sirdis susitraukdavo smile.gif Arba, kad ja kas paimtu i sauja ir suspaustu smile.gif Kazin kas tai sirdelei nepatiko.. g.gif

Beja ka reiskia kai pas zmogu daznai kaupiasi dujos ir jos isleidziamos?
Atsakyti
QUOTE(Taure @ 2011 06 06, 09:27)

Tiesiog sutrikusį virškinimą ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia į temą, gal kas galit nurodyti veiksmingą metodą padedantį nuo išsibaškymo, jau įgriso pametinėti telefonus, banko korteles, turėti krūva materialinių ir kitų nuostolių. Kažkaip reikia įsižeminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 06 06, 14:02)
Nežinau ar čia į temą, gal kas galit nurodyti veiksmingą metodą padedantį nuo išsibaškymo, jau įgriso pametinėti telefonus, banko korteles, turėti krūva materialinių ir kitų nuostolių. Kažkaip reikia įsižeminti  doh.gif

Paprastai prarandam tai , prie ko labiausiai prisirisam smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Taure @ 2011 06 06, 10:27)
Vakar vakare negalejau juoktis smile.gif Draugas taip juokino, o man bandant juoktis  taip sirdi suspausdavo, tuo metu kai besijuokiant iskvepdavau ora  smile.gif Toks jausmas, kad sirdis susitraukdavo smile.gif Arba, kad ja kas paimtu i sauja ir suspaustu smile.gif Kazin kas tai sirdelei nepatiko..  g.gif 

Vertetu pasekti koks maistas sukelia duju atsiradima - tai zenklas, jog truksta enzimu, gal butu verta pasitikrinti kasos veikla, o taip pat ir kepenis:)

Papildyta:
QUOTE(Sidabrija @ 2011 06 06, 09:38)
Hm, spaudimas mano normalus, kartais aukstas. Tirta tik skydliauke, lyg ir viskas tvarkoje. Kiti vidaus organai netirti, kazkaip, kol rimtai kas nesutrinka, pas gydytojus neinu. Vienintele problema, kuria turiu - labai didelis pulsas/sirdies ritmas (ne spaudimas), normalioje mano savijautos busenoje plaka apie 98-108, kai jau blogiau buna, sirdis dirba 120-130 susitraukimu per minute. Tachikardijos nenustate, nieko aiskaus nepasake, tik echoskopuodami pamate, kad sirdis siek tiek padidejusi, issipletusi i desine puse. Tiek tezinau.
Dabar gi galvoju, gal cia del tos mano sirdies ir tas nuovargis...

Sidabrija, bet kokios problemos susyje su sirdimi subtiliuose pasauliuosi rodo ilgalaiki gyvenimo dziaugsmo nebuvima, ilgalaikes emocines problemas, sirdies uzkietejima, tikejima i stresa ir sunkumus...pamastykim drauge - gal mama, o gal ir senele turejo panasiu sunkumu?
Atsakyti
[quote=LinguLingu,2011 06 06, 15:01]
Paprastai prarandam tai , prie ko labiausiai prisirisam smile.gif

schmoll.gif neturiu tokių prisirišimų, greičiau atvirkščiai
Atsakyti
QUOTE(Taure @ 2011 06 06, 11:27)

L.Viilmos teigimu už virškinimą, kepenų, tulžies pūslies, blužnies veiklą atsakinga III Saulės rezginio čakra.
Paplitę stresai, kurie blokuoja čakrą: nepasitenkinimas, pyktis. Valdymas ir savivalė. Valdyti galima per baimę, grasinimą, perspėjimą, kaltinimą, įtarimą, verkimą ir t.t. Šykštumas. Nesidžiaugia nei savimi, nei kitais. Nenori suprasti savo jausmų, nei jais tikėti. Nevisavertiškumo kompleksas, savo fizinių poreikių neigimas (taip pat meilės ir sekso). Priklausomybės santykiai su tėvais ir kitais žmonėmis. Glaudus ryšys ir santykiai su motina. Nenoras būti savimi. (L.Viilma "Mokymas išlikti gyvam" psl.50).
Atsakyti
Ajurweda,2011 06 06, 15:42]
schmoll.gif neturiu tokių prisirišimų, greičiau atvirkščiai

Turi mieloji, turi, todel taip ir nutinka smile.gif tik giliai uzslepta...todel ir isizeminti sunku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 06 birželio 2011 - 17:09
Papildyta:Sidabrija, bet kokios problemos susyje su sirdimi subtiliuose pasauliuosi rodo ilgalaiki gyvenimo dziaugsmo nebuvima, ilgalaikes emocines problemas, sirdies uzkietejima, tikejima i stresa ir sunkumus...pamastykim drauge - gal mama, o gal ir senele turejo panasiu sunkumu?[/quote]
Is tikruju, viskas tiesa. Buta (ir tebera) sunkaus gyvenimo, liudesio, baimiu, streso itin daug, sunkumu... Mamos ir mociutes gyvenimai nebuvo lengvi, o mociutes itin (amzina jai atilsi), karo metais jos seima buvo susaudyta, vargo nuo vaikystes pati, daug man apie tai pasakodavo. Beto, tiek mama, tiek mociute turi sirdies problemu irgi.
O kaip is to vaduotis?
Nuosirdziai Jums dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2011 06 06, 19:02)
Is tikruju, viskas tiesa. Buta (ir tebera) sunkaus gyvenimo, liudesio, baimiu, streso itin daug, sunkumu... Mamos ir mociutes gyvenimai nebuvo lengvi, o mociutes itin (amzina jai atilsi), karo metais jos seima buvo susaudyta, vargo nuo vaikystes pati, daug man apie tai pasakodavo. Beto, tiek mama, tiek mociute turi sirdies problemu irgi.
O kaip is to vaduotis?
Nuosirdziai Jums dekoju.

Vaduotis nereikia - reikia keisti mastyma ir pasaulejauta.Yra literaturos, yra irasu internete...pradeti vertetu nuo PADEKOS ZURNALO, kur kiekviena diena butu rasoma uz ka esi dekinga, bet tikrai nuosirdziai dekinga.Tokiu budu imsi pastebeti jog gyvenimas, grazus, sutelksi demesi i tai ka turi, o ne i tai ko truksta.Taip pat reikia mokytis rasti laiko sau paciai, reikia isdrysti imti rupintis savimi, savais poreikiais ir daryti mazus dalykus su dideliu dziugesiu smile.gif Teks sukaupti visa kantrybe ir kiekviena karta nusvirus rankoms priminti sau, jog ilga laika gyvenimas kaip tas didelis laivas plauke ne ta kryptimi ir kad norint pakeisti laivo kursa, reikes laiko, inercijos... ir buki sau svelni bei atlaidi... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 06 birželio 2011 - 18:21
To: LinguLingu
Kaip graziai pasakyta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taure: 06 birželio 2011 - 23:02