Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 7

sveiki, nezinau kur ieskot,gal pagelbesit, nors galbut ir nevisai i tema ax.gif ax.gif

kodel ivyksta avarija? zinant kad sutapimu nebuna blush2.gif noreciau priezasties paieskot,
'' kaltininkas'' - isbeges i kelia gyvulys, masina nepataisoma, zmogui nieko 4u.gif
gal galit padet,kur ieskot atsakymo ax.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 06 12, 14:33)
sveiki, nezinau kur ieskot,gal pagelbesit, nors galbut ir nevisai i tema  ax.gif  ax.gif

kodel ivyksta avarija? zinant kad sutapimu nebuna  blush2.gif  noreciau priezasties paieskot,
'' kaltininkas'' - isbeges i kelia gyvulys, masina nepataisoma, zmogui nieko  4u.gif
gal galit padet,kur ieskot atsakymo  ax.gif 
aciu

Louise L. Hay puikiai paaiskina kodel taip ivyksta - avarija tai smugis, smugis reikalingas, kad nuteketu susikaupes pyktis...ar teko matyti kada ipykes zmogus sakysim sviedzia lekste i siena ar zemen? Arba smogia kumsciu i siena... tai gerai kad tik tiek, o buna, kad smugis tenka zmogui...pamastykim drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 06 12, 13:33)
sveiki, nezinau kur ieskot,gal pagelbesit, nors galbut ir nevisai i tema  ax.gif  ax.gif

kodel ivyksta avarija? zinant kad sutapimu nebuna  blush2.gif  noreciau priezasties paieskot,
'' kaltininkas'' - isbeges i kelia gyvulys, masina nepataisoma, zmogui nieko  4u.gif
gal galit padet,kur ieskot atsakymo  ax.gif 
aciu

Mano nuojauta sako, kad priežastys karminės, o ne pyktis, kaip sako LinguLingu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 12 birželio 2011 - 14:09
aciu uz atsakymus
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 12, 14:53)
Louise L. Hay puikiai paaiskina kodel taip ivyksta - avarija tai smugis, smugis reikalingas, kad nuteketu susikaupes pyktis...ar teko matyti kada ipykes zmogus sakysim sviedzia lekste i siena ar zemen? Arba smogia kumsciu i siena... tai gerai kad tik tiek, o buna, kad smugis tenka zmogui...pamastykim drauge smile.gif

vietos pamastymams is tiesu yra 4u.gif , kadangi pasekmes tik materialiai atsilieps, norisi rasti atsakyma, kad nesikartotu...

siaip jei kalba apie pykti, tai pries isvaziuojant, buvo net nezinau ar tai pykciu galima ivardint, bet nepasitenkinimas,kad masina purvina, vazinejau kuri laika as su vaikais, tai trupiniu tikrai yra blush2.gif blush2.gif . (Beje pats pirmas mano pamastymas ir buvo apie tai doh.gif )
Siaip zmogus tikrai nera piktas, ar tas kuri lengva isvest is pusiausvyros
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 12, 15:08)
Mano nuojauta sako, kad priežastys karminės, o  ne pyktis, kaip sako LinguLingu... ax.gif

va cia jau man sunku susigaudyt,kur ieskot karminiu priezasciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 06 12, 16:07)
aciu uz atsakymus
vietos pamastymams is tiesu yra  4u.gif , kadangi pasekmes tik materialiai atsilieps, norisi rasti atsakyma, kad nesikartotu...

siaip jei kalba apie pykti, tai pries isvaziuojant, buvo net nezinau ar tai pykciu galima ivardint, bet nepasitenkinimas,kad masina purvina, vazinejau kuri laika as su vaikais, tai trupiniu tikrai yra  blush2.gif  blush2.gif  .  (Beje pats pirmas mano pamastymas ir buvo apie tai  doh.gif )
Siaip zmogus tikrai nera piktas, ar tas kuri lengva isvest is pusiausvyros

va cia jau man sunku susigaudyt,kur ieskot karminiu priezasciu  verysad.gif

Ar tai liecia asmeniskai pacia? KEleta kartu perskaicius nepajegiau suvokti to.Busiu dekinga jei pasakysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 13, 01:42)
Ar tai liecia asmeniskai pacia? KEleta kartu perskaicius nepajegiau suvokti to.Busiu dekinga jei pasakysi smile.gif

i avarija pateko vyras. Bandom rast atsakyma kartu. Kol kas nesiseka..

Louise Hay radau ka raso apie nelaimingus atsitikimus, bet ten dar raso, kad kuo stipresnis suzalojimas zmogui, tuo pyktis didesnis, o cia suzalojimu nera ...

Radau ir senesnes temas,kur kalbeta apie avarijas, bet,bent kol kas, minciu nera
Atsakyti

siaip jei kalba apie pykti, tai pries isvaziuojant, buvo net nezinau ar tai pykciu galima ivardint, bet nepasitenkinimas,kad masina purvina, vazinejau kuri laika as su vaikais, tai trupiniu tikrai yra  blush2.gif  blush2.gif  .  (Beje pats pirmas mano pamastymas ir buvo apie tai  doh.gif )

Man užkliuvo tavo nepasitenkinimas mašina smile.gif Aš prie saviškės balsu nesakau kas man nepatinka, kliūna, nes įsitikinus, jog ji supyks smile.gif
Tavo atveju, mašina sudaužyta ir jau nebesvarbu ar ji purvina ir trupiniuota... Pasisekė, kad be aukų.
Atsakyti
QUOTE(Vai di lu tė @ 2011 06 13, 09:20)
Man užkliuvo tavo nepasitenkinimas mašina smile.gif Aš prie saviškės balsu nesakau kas man nepatinka, kliūna, nes įsitikinus, jog ji supyks smile.gif
Tavo atveju, mašina sudaužyta ir jau nebesvarbu ar ji purvina ir trupiniuota... Pasisekė, kad be aukų.

g.gif perskaiciau savo rasliava dar karteli, nu as tikrai nerasiau kad esu nepatenkinta masina mirksiukas.gif blush2.gif , as ja net labai patenkinta buvau, ji man buvo grazi, su ja ismokau vazinet savarankiskai , nebuvo pavedus ir t.t. , o del trupiniu tai as ju nemaciau ir nelabai kreipiu demesi i tokius dalykus, buvo nepasitenkinimas is vyriskio puses, bet velgi, jis man pasake namie ( visai ne prie masinos, masina negirdejo rolleyes.gif )
labai labai pasiseke, kad viskas taip baiges, bet atsakymo vistiek nera ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 06 13, 10:09)

labai labai pasiseke, kad viskas taip baiges, bet atsakymo vistiek nera  ax.gif  verysad.gif

manau, kad tokia avarija tai perspejimas, kas vyras labai skuba, toks greitis jam per didelis. greitis toks todel, kad zmogus nori aplenkti savo baimes. reiketu sustoti ir pagalvoti kokios tos baimes.
pykcio buta, nes gyvunas buvo suzalotas, jis pasiaukojo tam, kad jus galetumet kazka suprasti.o tas, kad labiausiai nukentejo masina sako apie tai, kad prisirisimas prie materialiu daiktu labai stiprus.
atsakymo gali nebuti kai per daug skubate, neduodate sau laiko apmastymui ir/ar jo tiesiog nenorite matyti.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 13, 12:54)
manau, kad tokia avarija tai perspejimas, kas vyras labai skuba, toks greitis jam per didelis. greitis toks todel, kad zmogus nori aplenkti savo baimes. reiketu sustoti ir pagalvoti kokios tos baimes.
pykcio buta, nes gyvunas buvo suzalotas, jis pasiaukojo tam, kad jus galetumet kazka suprasti.o tas, kad labiausiai nukentejo masina sako apie tai, kad prisirisimas prie materialiu daiktu labai stiprus.
atsakymo gali nebuti kai per daug skubate, neduodate sau laiko apmastymui ir/ar jo tiesiog nenorite matyti.

mano pažįstamų rate buvo toks atvejis, moteris važiavo su vaikais, išlėkė į kelią briedis, įvyko avarija, nei vaikai, nei vairuotoja nebuvo sužaloti, tik patyrė šoką, mašina aplamdyta ir briedis negyvas. Po tokio įvykio moteris buvo sukrėsta ir aišku daug apie tai galvojo, taip begalvodama darbe pražiopsojo jai patikėtą užduotį ir nuo valdžios gavo dar vieną smūgį, buvo papeikimai ir t.t. Matyt ir toliau nesuprato kodėl ir už ką taip viskas vyksta, ne taip senai jos dukrai diagnozavo sunkią ligą. Bet deja ji ir vėl toli nuo suvokimo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 13 birželio 2011 - 12:02
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 12, 15:03)
Pirmiausia tai pyktis ir bausme sau.Geriau mirti nei pastoveti uz save... visiskas pasidavimas, neviltis

AS KALBU UZ SAVE LAISVAI, LENGVAI  IR BE BAIMES.
AS ATSIIMU VISAS SAVO JEGAS,VALIA IR GALIAS.
AS MYLIU SAVE IR PASAULI MANYJE
AS ESU LAISVA IR SAUGI

Ačiū 4u.gif
Taip ir yra, žmogus pilnas pykčio, visiškoj nevilty.
Atsakyti

smile.gif
Pirmoji reakcija/impulsas paprastai ir buna tikrasis atsakymas, nes po to isikises protas jau ima jaukti viska taip, kaip jam patinka smile.gif
Atsakyti