Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 7

QUOTE(rausvas_debeselis @ 2011 06 16, 20:15)
Kas man pades isgyti?

psichologas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 16, 23:21)
psichologas  4u.gif

Psichologas gali padėti laikinai.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 16, 21:21)
psichologas  4u.gif

Kazkiek, taip, be abejo biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar buvo cia toks klausimas..
Galvos svaigimas. Bet toks, kad pradeda svaigti ir po truputi tamseti akyse ir tada griebi uz ko nors kur galetum pasilaikyti, kad nenugriutum. O kai aptemsta akyse galutinai, speji dar pagalvoti, "greiciau greiciau praeik, kaip ilgai, kad nors niekas nepastebetu". O tada viskas praeina lyg niekur nieko.
Atsakyti
QUOTE(Taure @ 2011 06 17, 13:45)

hemoglobino kiekis normalus?
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2011 06 17, 11:49)
hemoglobino kiekis normalus?

Neisivaizduoju smile.gif Bet jokiu problemu kaip ir neturejau ir neturiu smile.gif Bent man jau taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taure @ 2011 06 17, 12:45)
Galvos svaigimas. Bet toks, kad pradeda svaigti ir po truputi tamseti akyse ir tada griebi uz ko nors kur galetum pasilaikyti, kad nenugriutum. O kai aptemsta akyse galutinai, speji dar pagalvoti, "greiciau greiciau praeik, kaip ilgai, kad nors niekas nepastebetu". O tada viskas praeina lyg niekur nieko.

O ausyse nepradeda spengti,man budavo uzgula pirmiau ausys ir kartu seka juoduliavimas akyse ir atrodo atsijungiu.Bet pradedu giliau kvepuoti ir isitveriu kur nors,na ir praeina.Tai man buvo dazniau kai nescia buvau,dabar tpu tpu ptu nebesikartoja.Nebuvo hemoglobinas nusedes,o ir spaudimas buvo normalus,na gal siek tiek mazesnis,bet prie normalesniu.Man daktare sake,kad kraujotaka sutrinka ar kazkas panasaus g.gif Israse homoepatiniu tabletkiu,bet pirezasties taip iki galo ir neissiaiskinau.Tikrai ir man butu idomu dvasine priezastis. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taure @ 2011 06 17, 13:45)

man su sutrikusia kraujotaka tokie požymiai ax.gif
Atsakyti
Man seniau buvo dėl per didelio spaudimo, dabar vėl prasidėjo, tikriausiai vėl spaudimas per didelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 17, 13:31)
man su sutrikusia kraujotaka tokie požymiai ax.gif

Dazniausiai buna, kai guli, tupi, sedi ar pasilenki nors kiek ir visais tais atvejais issitiesi. Ar nebus cia, kad nebevalgyt mesos pradejau, tik vistiena valgau.

Ir tikrai nenescia biggrin.gif Man dar tiek valyti ir ugdyti save, kad vaikams dar labai nelaikas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taure: 17 birželio 2011 - 16:15
Mielosios, daug kas paaisketu jei isiklausytume isave bei i visatos signalus:
toms kas suprantat angliskai - viliuosi jog pasidalinsit mintimis.O rasau cia, nes tikiu jog tai reikalauja sveikimo gyjimo dvasioje smile.gif

http://www.youtube.c...embedded#at=187

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 17 birželio 2011 - 18:44
QUOTE(Taure @ 2011 06 17, 17:11)
Dazniausiai buna, kai guli, tupi, sedi ar pasilenki nors kiek ir visais tais atvejais issitiesi. Ar nebus cia, kad nebevalgyt mesos pradejau, tik vistiena valgau.

Ir tikrai nenescia  biggrin.gif  Man dar tiek valyti ir ugdyti save, kad vaikams dar labai nelaikas.. smile.gif

vištiena irgi mėsa mirksiukas.gif vaikai ateina kada jiems reikia ateiti,ir jiems nesvarbu kiek tu išsivalius ar išsiugdžius biggrin.gif
Atsakyti