QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 07 11, 15:21)

Nu jau klausimas prajuokino, bet atsakymas tai iš viso griūk negyvas...Dar negirdėjau, kad smegenų sukrėtimas būtų reikalingas, pageidaujamas ar praktikuojamas vidiniam sąstingiui "gydyti"

Ir kieno pykčio sankaupos išsilieja, jei ant ledo paslysti

Ledo

O gal čia apie insultą

Nieko nesupratau

Reiks prašyt kad kas gerai trinkteltų, kažko "kompiuteris" striginėja
As nerasiau jog reikalingas smegenu SUTRENKIMAS. Yra skirtumas tarp smegenu sutrenkimo ir sukretimo, kuris reikalingas zmogu "pazadinti"...smegenu sutrenkimas tai tik pasekme...vertetu atydziau skaityti
Tokiu ir pasnasiu pasisakymu bei komentaru esu skaiciusi ir ne viena:) Tai tik piktas liezuvis tarp taves ir manes ir man ramu, nee jis ne mano
Jei jau reikes sukretimo kaip minejo Dinazaure, atsiras ir ledas ant kurio paslysi, nereikes ilgai ieskoti jei tau to prireiks:) Ziurek ko prasai, nes visata paprastai suteikia uz ka velgi verta mokytis buti dekingiem.
Papildyta:
QUOTE(batid @ 2011 07 11, 12:36)
Sveikos,
siaubingai duria sirdi, truksta oro. Kiek zinau sirdies ligos nuo stresu ir nervu. Ka jus apie tai manote?
Kai rasai jog duria sirdi, ar turi omenyje pati sirdies raumeni ar duris yra sirdies plote? Vienu ar kitu atveju vertetu pasidaryti kardiograma.Siaip sirdis tampriai susyjusi su plauciais.Kai zmogus gyvena skendedamas liudesyje ir is sirdies nesidziaugia gyvenimu, nutinka, jog atsiranda ritmo sutrikimai, sirdies raumens pakitimai.Tai taip pat tampriai siejasi su paluciais bei kraujo spaudimu:) IR tu teisi - STRESAS lemia labai ir labai daug.Mokykis dziaugtis mazuciais dalykais, mokykis priimti komplimentus su dekingumu ir jaustis del to gerai.KAltes jausmas cia taip pat vaidina nemaza vaidmeni:)
Papildyta:
QUOTE(Wild-One @ 2011 07 10, 20:02)
Kažin yra kokia dvasinė priežastis, kad įsisiurbia erkė ir susergi arba ne laimo liga arba erkiniu encefalitu?
Vienu ar kitu atvejusia liga didesne tikimybe susirgti nusilpus imuninei sistemai.Siaip vabaliukai bei parazitai puola/kanda tuos zmones, kurie linke i savigrauza, saves kaltinimus del smulkmenu...pamastyk, paieskok vidujai del ko esi nepatenkinta ir save kaltini.