Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 7

QUOTE(flesi @ 2011 07 14, 13:23)
kovo pabaigoje.

Tuomet apsilankyk vėl, nes smakras ginekologinės ligos.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 07 14, 12:38)
Tuomet apsilankyk vėl, nes smakras ginekologinės ligos.

Žinau, kalbėjau apie tai su gydytoja. Man beria po antrojo gimdymo, beria ciklo viduryje. Tyriausi ir daugelį hormonų, atlikome išsamius ginekologinius tyrimus - problemų kaip ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2011 07 12, 19:40)
Mieloji, pasismulkink, jeigu gali, man irgi beria veidą, nors iš paauglystės oj kaip seniai išaugau.
spuogai grįžo po antrojo gimdymo. beria smakrą, dažniausiai ciklo vidryje (pačiomis vaisingiausiomis dienomis)  blush2.gif

Bandykim....
PAPRASTAI NUO SPUOGU "KENCIA" ZMONES, KURIE TURI RIEBESNE ODA. Dabar - zmones kurie neisbaigia savo minciu bet jas kaupia ( neisako ka galvoja ar masto), neuzbaigia pradetu darbu, kencia nuo riebios odos bei spuogu:)
Taip pat tokie zmones jaudinas ar kiti juos priims tokiais kokie jie ra.Jiems svarbu kito nuomone bei pripazinimas.Tokiu budu zmogus nesuvokdama kuria "klaidinga" saves ivaizdi, netikra savaji fasada, nes veidas ir yra butent tai ka zmones pirmiausiai mato - reiskia verta pasekti savo mintis ir gerai paklausyti ar tos mintys isakomos.Nes viena galvojant kita sakant, kd itiktume ar sulauktime pripazinimo ir tveria musu smenybe, kuria atspindi spuoguotas veidas

Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2011 07 14, 12:23)
kovo pabaigoje.

Turejau ir turiu ginekologiniu bedu - niekada nebuvau isberta , o ir smakras svarut svarutelis:)

Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2011 07 13, 14:19)
Berimas - jusu kazkas netenkina, jus slepiate savo jausmus.

QUOTE(LinguLingu @ 2011 07 15, 17:16)
Bandykim....

ačiū. yra daug tiesos. Pamąstysiu, kaip čia pajudinti nusistovėjusį vandenį. ax.gif
Atsakyti
kokios priežastys gali lemti problemas su pėdomis? g.gif
mama niekaip jų neišsigydo, jos pastoviai trūkinėja, skauda ir šiaip problematiškos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 07 12, 18:12)
Jei angliskai supranti susirask Katie Byron darbus, ji puikiai isaiskina jog mes "renakmes buti iskaudinti".

Yra ir rusų kalba. ax.gif
Atsakyti
[quote=LinguLingu,2011 07 11, 16:46]
Tokiu ir pasnasiu pasisakymu bei komentaru esu skaiciusi ir ne viena:) Tai tik piktas liezuvis tarp taves ir manes ir man ramu, nee jis ne mano

va čia tai požiūris, tai bent mintukė
aš sužavėta heart.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei kartuosiuosi. vyrui amzinos bedos su nosim. Sloga , uzimta nosis , tekanti vosis. ir t.t Ziema , vasara tas pats.
o man moteriskos bedos. uzdegimai , negeros isskyros. ( lytinis partneris vienas ir tas pats biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 07 16, 21:00)
Atsiprasau jei kartuosiuosi. vyrui amzinos bedos su nosim. Sloga , uzimta nosis , tekanti vosis. ir t.t Ziema , vasara tas pats.
o man moteriskos bedos. uzdegimai , negeros isskyros. ( lytinis partneris vienas ir tas pats biggrin.gif)

O kaip jūsų intymūs reikalai? Ar abu jais patenkinti?
Atsakyti
hmmm... net nezinau kaaip cia pasakius... blush2.gif blush2.gif blush2.gif o ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 07 16, 22:00)

Mieloji, nosis uzsikemsa nuo saves gailejimo/savigailos
KAi nosis bega, tai paprastai rodo vidinio vaiko verkslenima.Tokie vyrai daznai ilgisi buti vaikais ir reikalauja is moters motiniskos globos.
Vertetu perzoureti savo poziuri ir santykius su pasauliu ,Dievu...labai panasu i pretenzijas:)o pretenzijos kyla is nepasitikejimo savuoju moteriskumu:) Taip pat verta atydziau pasekti savo dieta.Jei daug baltymu, cukraus, baltu miltu bei mieliu, nenuostabu jog yra isskyru ir jos vargina
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2011 07 15, 18:26)
kokios priežastys gali lemti problemas su pėdomis?  g.gif
mama niekaip jų neišsigydo, jos pastoviai trūkinėja, skauda ir šiaip problematiškos  unsure.gif

visiskas nesaugumo jausmas...Oda musu apsauginis organas.Padiskutuokit kaip galima butu mamai pdeti gyventi cia ir dabar.JEi uzsiima kazkuo, tai lai sutelkia visiska demesi i tai ka daro....ir mokosi tuo dziaugtis. Man labai padedavo vaiksciojimas po rasota zole:)
Atsakyti
Aciu. 4u.gif
Atsakyti