Manau, kad šiuo metu neturite jokių tikslų, "tuščias" gyvenimas, "tuščias" kraujas, todėl ir plaukai slenka.
QUOTE(dziugu @ 2011 07 26, 22:12)
Manau, kad šiuo metu neturite jokių tikslų, "tuščias" gyvenimas, "tuščias" kraujas, todėl ir plaukai slenka.
Priestarauju !!!! Mano gyvenimas itin pilnas tikslu ir kitu geru dalyku, o serstis visvien slenka. Ir usai krenta

Plaukus silpnina tokie faktoriai, kaip nevilties ar bejegiskumo jausmas, labai stiprus susijaudinimas, sukeltas rupesciu ar nerimo. Plaukai yra tarsi antenos, jungiancios musu galva (galva simbolizuoja musu AS) su kosmine energija (DIEVISKAJA energija). Plauku problema daznai rodo, kad nepakankamai pasitikime dieviskaja energija, kuri padeda mums susijungti su musu alia kurti savo gyvenima. Sis nepasitikejimas mazina musu gyvybine energija. Plaukai yra papildoma odos apsauga. Jie primena mums, kad turime jaustis saugomi musu visdines DIEVISKOSIOS jegos.
Plauku problem primena tau, kad reikia pasikliauti savimi ir pasitiketi Visata, kuri tau padeda. Meterialine tavo gyvenimo puse labai svarbi, bet ji neturetu uzgozti tavo dvasines esmes, t.y. to, kas TU ESI. Atsiverk Dieviskajai energijai savyje ir pamatysi, kad neteks nerimauti ir bus lengviau priimti sprendimus
Zmogui ima slinkti plaukai, kai jis kazka praranda arba bijo ko nors netekti. Tuomet apim bejegiskumo jausmas ar net neviltis, kai norisi rautis plaukus nuo galvos. Yac jei zmogus del praradimo kaltina save, kazkoki savo priimta sprendima. Apskritai toks zmogus pernelyg rupinasi materialiaja savo puse ir jam labai svarbu, ka pasakys apie ji kiti
va ką apie plaukus radau. nors man iš tikrųjų ir su tikslų nebuvimu tinka. blaškausi nuo vieno prie kito, abejoju savo pasirinkimais esamais ir abejoju savo gyvenimo planu..
Plauku problem primena tau, kad reikia pasikliauti savimi ir pasitiketi Visata, kuri tau padeda. Meterialine tavo gyvenimo puse labai svarbi, bet ji neturetu uzgozti tavo dvasines esmes, t.y. to, kas TU ESI. Atsiverk Dieviskajai energijai savyje ir pamatysi, kad neteks nerimauti ir bus lengviau priimti sprendimus
Zmogui ima slinkti plaukai, kai jis kazka praranda arba bijo ko nors netekti. Tuomet apim bejegiskumo jausmas ar net neviltis, kai norisi rautis plaukus nuo galvos. Yac jei zmogus del praradimo kaltina save, kazkoki savo priimta sprendima. Apskritai toks zmogus pernelyg rupinasi materialiaja savo puse ir jam labai svarbu, ka pasakys apie ji kiti
va ką apie plaukus radau. nors man iš tikrųjų ir su tikslų nebuvimu tinka. blaškausi nuo vieno prie kito, abejoju savo pasirinkimais esamais ir abejoju savo gyvenimo planu..
Laikas nuo laiko ant liezuvio galo iskyla balti labai skausmingi spuogeliai
Ką tyrėčiau keisti, kad jų nebebūtų? Be to paskutiniu metu labai jautrios dantenos...

QUOTE(Shining Murkey @ 2011 07 26, 21:27)
Priestarauju !!!! Mano gyvenimas itin pilnas tikslu ir kitu geru dalyku, o serstis visvien slenka. Ir usai krenta
Tik nagai neluzineja 

Tai ir miegokit ramiai

QUOTE(dziugu @ 2011 07 27, 18:00)
tai miegas gal jos ir ramus,bet plaukai vistiek va sako slenka

QUOTE(Tauragytė @ 2011 07 27, 08:59)
Laikas nuo laiko ant liezuvio galo iskyla balti labai skausmingi spuogeliai
Ką tyrėčiau keisti, kad jų nebebūtų? Be to paskutiniu metu labai jautrios dantenos...

Ar širdis sveika? O plonasis žarnynas?
Papildyta:
QUOTE(Shining Murkey @ 2011 07 26, 21:27)
Tik nagai neluzineja 

Tai gal laikas šukuoseną keisti?
QUOTE(dziugu @ 2011 07 27, 19:00)
Problemu yra - slenka serstis kaip sakiau ir usai krenta.

Vien rašymas nespalvotu tekstu išsaugotų porą ūsų..
QUOTE(Shining Murkey @ 2011 07 27, 20:11)
Problemu yra - slenka serstis kaip sakiau ir usai krenta.
Va ir sesuo sarafea pastebejo. Ka patarsit?
vaizgante kokia sukuosena pataisytu tas dvasines ligu priezastis ?

Gal šukuosena "ežiuku"?

QUOTE(Sense @ 2011 07 27, 21:18)
Vien rašymas nespalvotu tekstu išsaugotų porą ūsų..

Negali buti ... Kur juoda spalva, o kur rausva...Rausva taip ir pakyleja, jauciu, kaip nuo tos spalvos mano usu svoguneliai energijos prispildo

labukas mergytes turiu klausimuka kodel auga karpos ir as ju niekaip negaliu atsikaratyti
ka tai reiskai gal galit pasakyti jos auga ant ranku pirstu daugaiusiai auga ant desnes rankos
o gal cai nesusiije visai su dvasinemis ligomis aciu uz ataskymus