Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 17 tema

Panos, ar jūs gaunate normalios kokybės daiktus iš visų tų didžiųjų išpardavimų? unsure.gif
Aš tai jau baigiu pasibaisėti ir netekti kantrybės su Jcrew doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 20, 10:50)
Panos, ar jūs gaunate normalios kokybės daiktus iš visų tų didžiųjų išpardavimų?  unsure.gif
Aš tai jau baigiu pasibaisėti ir netekti kantrybės su Jcrew  doh.gif

Man nekokybiškų iš jcrew nepasitaikė schmoll.gif O factory, tai taip, buvo. cool.gif
kažkaip keistai priklijuota buvo auskaro akutė, kuri neilgai trukus ir iškrito rolleyes.gif tai kažkaip truputį atgrasė tas factory unsure.gif
nors wool ribbon suknutė iš ten pat, tai nerealios kokybės, vis tikrinu agl bus ir kitos spalvos, nes tikrai imčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 20, 11:50)
Panos, ar jūs gaunate normalios kokybės daiktus iš visų tų didžiųjų išpardavimų?  unsure.gif

unsure.gif , o kas buvo? Tfu tfu tfu as normalius gaunu. Kad tik neprisikalbeciau cool.gif
Atsakyti
Kokie kokie Natalija Jūsų matmenys?
Nu bet Lipstik gold pritrenkiantis, viskas labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 04 20, 09:48)
Suknytė dieviška  wub.gif  Tik, mano manymu, jums gerokai per didelė ir ne tik per krūtinę  g.gif

turiu pilvuka nemaza ir klubus blush2.gif gal nesimato taip, ir nesinori kad tuoj vietoj butu aptempta ax.gif Gal siek tiek, bet nepardavinesiu, siuveja graziai patvarkys mirksiukas.gif

Be galo dekinga uz pagauta sia suknele Fabianai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 20 balandžio 2011 - 09:58
QUOTE(Arelija @ 2011 04 20, 09:52)
Kokie kokie Natalija Jūsų matmenys?
Nu bet Lipstik gold pritrenkiantis, viskas labai gražu wub.gif

84-88-104 doh.gif
Atsakyti
kokio man sitas megztukelis grooozio wub.gif tik kaina eilini karta nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 20, 10:50)

as viena merino golfytę gavau, vidinė etiketė nuplėšta, tikrai prieš tai vilkėta buvo, pukeliais ir plaukais aplipusi, tikriausiai buvo grąžinta į parduotuvę.
o daugiau viskas ok smile.gif
Atsakyti
Idedu Alecia sANDAL ant savo kojytes,foto labai nekokios,nes teko paciai save fotografuot doh.gif biggrin.gif dydis 8 su 25cm peda smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
batuku kokybe thumbup.gif realiai atrodo 100kart grazesni wub.gif

Paskutine suknele nereali wub.gif gaudysiu ir as rolleyes.gif
Atsakyti
Esu gavus Silk posy tee be etiketes ir su skyle ant peties doh.gif Bet lyg nedeveta unsure.gif
Atsakyti
Imeskit kuri siu kelniu nuoroda ax.gif Grazios jos man.
user posted image
Atsakyti
aciu mergaites,jos man tikrai ne mazos,kaip tik ,ir dar be galo patogios wub.gif neturejus dar tokiu patogiu aukstakulniu.ar dar i sale imeta nzn.gal kartais dar imeta,reikia ziuret pastoviai ax.gif
Atsakyti