Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 17 tema

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 20, 11:01)

Dailuma ir ne kitaip wub.gif O dar gailejaisi kad jas uzsisakei hihihi.gif
O kulnas irgi zomsa trauktas? Tai man jau amen butu po pirm uzsidejimo doh.gif Kulnai nutarkuoti.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 20, 10:05)
Dailuma ir ne kitaip wub.gif O dar gailejaisi kad jas uzsisakei hihihi.gif
O kulnas irgi zomsa trauktas? Tai man jau amen butu po pirm uzsidejimo doh.gif Kulnai nutarkuoti.

taip taip,visur zomsa biggrin.gif dabar jau nebesigailiu,nes nerealus ir nemoku apsakyt kokio patogumo,jau dairausi kokius cia dar nusipirkt is J.crew nes patogumas ir grozis wub.gif atrodo jos prie visko tinka biggrin.gif net MB pagyre,kas tikra retenybe kad del smutkiu ka sakyt biggrin.gif
Atsakyti
Viskas prasidėjo nuo kelnių be sagų. Bet to labai nesureikšminau, nes visada yra prisegtos papildomos, tai imi, įsisiuvi ir nešioji sau be vargo. Po to sekė populiarieji velvetai su visiškai išgadintu užtrauktuku (kadangi trūko poros 'dantų', teks nešti į siuvyklą ir įsiūti naują). Sekantis nerealus pirkinys - maikutė su piršto dydžio skyle pažastyje wacko.gif Na ką gi, eilinį kartą teko pasidarbuoti adata ir siūlu doh.gif
Galop parėjo vėrinys. Na, vėriniu aš jo nepavadinčiau, greičiau, kažkoks visiškas nesusipratimas. Žodžiu, visai ne tai, kas buvo užsakyta, o kainavo tai kaip geras verysad.gif Tarpininkė, aišku, skėsčioja rankomis, nes parduotuvei visiškai neįdomu žiūrėti į pateiktą 'vaizdinę medžiagą'. Sakyčiau, labai gražus požiūris į klientą, turint omenyje Jcrew vardą ir kainas ax.gif
Na o visų prilipusių plaukų po N matuotojų tai jau gal net ir neminėsiu.
Tiesa, visi daiktai buvo NE IŠ 'factory' schmoll.gif

Atsakyti
o gal kuri toki turit, kaip jis? padidintas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 20, 11:08)
Viskas prasidėjo nuo kelnių be sagų. Bet to labai nesureikšminau, nes visada yra prisegtos papildomos, tai imi, įsisiuvi ir nešioji sau be vargo. Po to sekė populiarieji velvetai su visiškai išgadintu užtrauktuku (kadangi trūko poros 'dantų', teks nešti į siuvyklą ir įsiūti naują). Sekantis nerealus pirkinys - maikutė su piršto dydžio skyle pažastyje wacko.gif Na ką gi, eilinį kartą teko pasidarbuoti adata ir siūlu  doh.gif 
Galop parėjo vėrinys. Na, vėriniu aš jo nepavadinčiau, greičiau, kažkoks visiškas nesusipratimas. Žodžiu, visai ne tai, kas buvo užsakyta, o kainavo tai kaip geras  verysad.gif Tarpininkė, aišku, skėsčioja rankomis, nes parduotuvei visiškai neįdomu žiūrėti į pateiktą 'vaizdinę medžiagą'. Sakyčiau, labai gražus požiūris į klientą, turint omenyje Jcrew vardą ir kainas  ax.gif
Na o visų prilipusių plaukų po N matuotojų tai jau gal net ir neminėsiu.
Tiesa, visi daiktai buvo NE IŠ 'factory'  schmoll.gif

Visokių plaukų, mažų skylučių ar užtrauktukų dantukų, tai tarpininkė tikrai nesutikrins. Bet jei yra didelis ir akivaizdus brokas, tai turėtų kažkaip spręsti problemą 4u.gif Čia ne mes, tikiuosi?

QUOTE(preta @ 2011 04 20, 11:09)
Belle Du Jour wow, atrodo super  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 20, 11:01)
Idedu Alecia sANDAL ant savo kojytes,foto labai nekokios,nes teko paciai save fotografuot doh.gif  biggrin.gif dydis 8 su 25cm peda smile.gif
batuku kokybe thumbup.gif realiai atrodo 100kart grazesni wub.gif

Tobulybiskiausia.
QUOTE(savita1 @ 2011 04 20, 11:02)
Imeskit kuri siu kelniu nuoroda ax.gif Grazios jos man.

http://www.jcrew.com...25765/25765.jsp
QUOTE(success @ 2011 04 20, 11:08)
Galop parėjo vėrinys. Na, vėriniu aš jo nepavadinčiau, greičiau, kažkoks visiškas nesusipratimas.

Kas per verinys?
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 04 20, 11:15)
Visokių plaukų, mažų skylučių ar užtrauktukų dantukų, tai tarpininkė tikrai nesutikrins. Bet jei yra didelis ir akivaizdus brokas, tai turėtų kažkaip spręsti problemą  4u.gif  Čia ne mes, tikiuosi?
drinks_cheers.gif

Tai dėl tų brokelių be abejo, kad neįmanoma kiekvieno sužiūrėti ir tai yra suprantama drinks_cheers.gif
Bet kai atsiunčia visai ne tą daiktą, tai jau tikrai, manau, turėtų būti prisiimta asmeninė atsakomybė. Bent tiek tai tikrai galima buvo sužiūrėti, nes skirtumas tarp to, kad užsakyta ir to, kas gauta tikrai didžiulis verysad.gif

Kita tarpininkė. Tuo metu nepirkote. 4u.gif

Belle, batyčiai fantastiški wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 04 20, 11:21)
Kas per verinys?

Tas 'reikalas' dar sprendžiamas, tad kol kas nekilosiu foto.
Atsakyti
O žiūrit kas Gossip Girl? Nes man rodos vakar J.Crew vėrinį mačiau, nors gal jau ir vaidenasi biggrin.gif Blizzard pearl necklace, nelabai jis čia matosi aišku, bet labai jau panašus pasirodė

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 04 20, 11:29)
O žiūrit kas Gossip Girl? Nes man rodos vakar J.Crew vėrinį mačiau, nors gal jau ir vaidenasi biggrin.gif Blizzard pearl necklace, nelabai jis čia matosi aišku, bet labai jau panašus pasirodė

Panasus, bet ne tas, nes perliukai filme lygiai paeiliui sugule ir ilgesne ju eile, be to, trumpesnis. O uzsegimo pozicija tik viena yra. Ale glaz almaz. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 20, 10:31)
Panasus, bet ne tas, nes perliukai filme lygiai paeiliui sugule ir ilgesne ju eile, be to, trumpesnis. O uzsegimo pozicija tik viena yra. Ale glaz almaz. bigsmile.gif

Aha, kai įkėliau tavo foto pastebėjau, kad ne tas jau.Seriale rodė stambiu planu tai ir atkreipiau dėmesį smile.gif
Atsakyti
Gal šitas? bigsmile.gif Realiai nearealus lotuliukas.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2011 04 20, 12:39)
blink.gif  blink.gif o kazin per kiek laiko grazinti galima  g.gif

Manau per ispardavimus pirktas prekes, grazint neleidzia, nors gal klystu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 20 balandžio 2011 - 10:44