Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Kaip matau baigesi senoji tema, o vertinga informacija noretusi dalintis ir toliau. Taigi, kaip sekasi gydytis nuo sio nelaimelio - dalinkimes cia smile.gif

Senoji tema liko cia:
http://www.supermama...showtopic=13991

Atsakyti
ar kas naudojote tirpala Exoderil 1 %, ar bandete tepti ant grybelio pazeistu naguciu? Nusipirkau siandien savo nuoziura, tikiuosi nepakenksiu g.gif Vis dar tepliojausi po du kartus i diena jodo-acto tirpalu, retkarciais dar nagus istepu arbatmedziu eteriniu aliejumi... kazkur skaiciau, kad galima tokiu atveju... kad tik neprisieksperimentuociau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 19 balandžio 2011 - 22:43
klausykit, noriu jusu paklausti, kaip jus veikia tas jodo -acto tirpalas? mano nagai buve normalus kietumo prasme, tiek sukieteeeeejo - kosmaras -zirklem vos ikerpu. kas cia gali kietinti????? juk actas turi minkstint? ir kaip tuomet zinot kada laikas augt sveikam nagui. beje ir spalva jodo, po kiek laiko nusiplauna, ar bandet kada nebetept ir paziuret kaip atrodo tas nagas???
dieve kokia nusiminus, vos panikuot nepradejau....

maitinu vaikuti....pasidalinkit dar kas galit kuom nors....SOS blink.gif 4u.gif
Atsakyti
as kol kas psikeitimu nematau, lyg lyg nuo nago gilumos prie odos jau nagas kazkoks kitoks ataugineja, bet negaliu teigti 100 proc., kad taip yra is tikro... as taip pat panikuoju, prarandu tikejima, o paskui ir vel tikiuosi, kad pavyks issigydyti be geriamu vaistu, teplioju viskuo pakaitom ax.gif lauksiu dar koki menesiuka, gal aiskiau prades darytis, butinai parasysiu cia kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
aš kai nepamirštu užsilašinu exoderil blush2.gif
bet man jau grąžūs atauginėja wub.gif ploni,šviesūs wub.gif
Atsakyti
kaip galima suprast kad plonas atauga, juk nuo apacios auga, ir tiek?
o kaip spalva jums matosi, juk jodas viska nudazo? tai jus nutrinat joda ar kaip?

barakuda, lasinates exoderil, dar kazkuri citrocept-lasinates po nagu ar kaip???? nes nagus nusikarpiau kuo trumpiau, ties pat mesa, tai jau atrodo niekur neuzkisi po nagu, nei to jodo, nei kitu lasiuku.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 04 30, 07:52)
barakuda, lasinates exoderil, dar kazkuri citrocept-lasinates po nagu ar kaip???? nes nagus nusikarpiau kuo trumpiau, ties pat mesa, tai jau atrodo niekur neuzkisi po nagu, nei to jodo, nei kitu lasiuku.... g.gif  g.gif

aš po pietų įmesiu savo nagų foto,nes fotkinu nuo tada kai sužinojau kas per brudas ir pamatysit kaip matosi,kas su jais darosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu gal kuri šalinot nagą,kaip ar sveikas ataugo ar nebeatsinaujino tas grybas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DRAŽENA @ 2011 04 30, 22:46)
Įdomu gal kuri šalinot nagą,kaip ar sveikas ataugo ar nebeatsinaujino tas grybas? g.gif

seną temą reiktų paskaitinėti,ten buvo nemažai šalinusių mirksiukas.gif
man patys nukrito nesveiki ax.gif

na va kaip per beveik 2mėn pasikeitė mano nagai
Atsakyti
barakuda, nuostabu, bet kaip nagai taip greit per por amen gali keistis? gal cia ne grybelis pas tave buvo, o kita nagu liga, juk ju yra ivairove. cia koju ar ranku pirstai?? blush2.gif neskiriu. parasyta, kad koju pirstus gydyt reik9-12men, butent per tiek laiko pASIKEICIA, ATAUGA NAUJA NAGO MEDZIAGA. o ranku - 6men berods.

idomus tavo vaistas, nes man koju nagai, juos tepu tuo baisiuoju spalvine prasme jodu/actu. ranku netepciau-. nebent su pirstinem ir vaiksciok tuomet blink.gif blink.gif ar man ta lexoderil galima naudot, maitinu vaika, tai vot. reik paggooglinti. o jis receptinis tas vaistas? brangus?
beje, tu tik juo tepies, negeri tu bjauriu vaistu? oi kaip nenoriu kepenu gadintis, ir taip uztenka negalavimu organizme.... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 05 02, 15:26)
barakuda, nuostabu, bet kaip nagai taip greit per por amen gali keistis? gal cia ne grybelis pas tave buvo, o kita nagu liga, juk ju yra ivairove. cia koju ar ranku pirstai?? blush2.gif neskiriu. parasyta, kad koju pirstus gydyt reik9-12men, butent per tiek laiko pASIKEICIA, ATAUGA NAUJA NAGO MEDZIAGA.  o ranku - 6men berods.

idomus tavo vaistas, nes man koju nagai, juos tepu tuo baisiuoju spalvine prasme jodu/actu. ranku netepciau-. nebent su pirstinem ir vaiksciok tuomet blink.gif  blink.gif ar man ta lexoderil galima naudot, maitinu vaika, tai vot. reik paggooglinti. o jis receptinis tas vaistas? brangus?
beje, tu tik juo tepies, negeri tu bjauriu vaistu? oi kaip nenoriu kepenu gadintis, ir taip uztenka negalavimu organizme.... unsure.gif  unsure.gif

aš tiesiog nėjau pas gydytoją,tai tikros ligos ir nežinau,bet pagal visus požymius man atitiko grybą g.gif taip nagai kojų, ir jie lupinėjosi gabaliukais doh.gif ,jo dėl ataugimo ir aš stebiuosi,kad taip greit thumbup.gif aš juos vis dildau su stambia dilde tai greit nuėjo viskas thumbup.gif dar likutis,kad greit ataugtų iki atšilimo tai visai būtų faina ax.gif
negeriu jokių vaistų tik tuo exoderil palašinu,jodo murzinumas man labai nepatiko blush2.gif
Atsakyti
exoderil ir as dabar teplioju, bet kd vis kerpu kerpu, ir gileja man ir gileja nukirpimas pazeisto nago sad.gif bijau, kad nepades man vien tepliones... dar pora men patepliosiu, jei akivaizdus rezultato nebus, reiks gerti chemija doh.gif unsure.gif
Atsakyti