grybas visur yra grybas... man daktacort padejo... o nesiojau sita grozi 2 metus nesuprasdama kas tiem nagams pasidare...

QUOTE(tetuciukas @ 2012 06 11, 15:33)
given444, mano žmona pirko Mycosan serumą Eurovaistinėje. Jis parduodamas be recepto. O kepenis pirmiausiai pajaučiau dingusiu apetitu ir staigiai pradėjo kristi svoris. Paskui prasidėjo nežmoniški pilvo skausmai (ypač po dešiniu šonkauliu) ir nuolat jaučiu kartumą burnoje. Riebaus maisto ir alkoholio išvis nebegaliu vartoti.
Beje, turiu labai blogų naujienų
pasitvirtino žmonos nuojauta
. praėjusį pirmadienį nuvedė mažių parodyti gydytojai, tai padarė tyrimus. Šiandien pasakė rezultatus
. rado grybelinę infekciją viename nagutyje
ir viskas čia per mane
. Žmona baigia užgraužti 
Beje, turiu labai blogų naujienų

O vargeli .

Papildyta:
QUOTE(tirpi17 @ 2012 06 12, 16:56)
grybas visur yra grybas... man daktacort padejo... o nesiojau sita grozi 2 metus nesuprasdama kas tiem nagams pasidare... 

Bet nagų ir odos grybelis yra skirtingai gydomos ligos. Kažkada čia forume dar diskutavome apie skelbto tyrimo rezultatus, kad žmonės neskiria grybelio tipų. Nes kas tinka odos ar pėdų grybeliui, neišgydo nagų grybelio. Labai smagu, kad ataugo gražus nagas, bet reiktų išsitirti, kad nebūtų likusi nagų grybelio infekcija ir neatsinaujintų po kurio laiko.
QUOTE(Jazminė @ 2012 06 11, 21:11)
Beje, visų avalynę dezinfekuoju cutasept feet ir kojas profilaktiškai papurškiu visiems. Plaunant grindis įpilu acto. Beje, reikia labai stiprinti organizmą, kad jis pats su grybu susidorotu .Tai tiek.... Sėkmės visiems. Dar užsuksiu pasidalinti naujienomis 

Gydytoja sakė, kad laiku padarėm tyrimus, nes grybelis ką tik įsimetęs ir ne visas nagas pažeistas dar, tai lengviau bus išgydyti. Liepė dezinfekuoti visus rūbelius, batukus, naudoti atskirus rankšluosčius. Žmona papasakojo, kad aš pats Mycosan naudoju (nes šituo gėriu vaiką
ir užkrėčiau), gydytoja sakė, kad šitas serumas tinka vaikams, nes nedirgina odelės. Tik liepė tų pačių dildžių nenaudoti, nes per jas galima tik dar labiau užsikrėsti. Tai dabar su vaiku abu gydysimės...

QUOTE(paprikutė @ 2012 06 12, 19:12)
O vargeli
.
nu ir reikėjo tai bjaurybei prikibti
aš irgi jau stresuoti pradėjau dėl savo vaikų.
O ką sakė gydytoja, kaip liepė gydyti? Ar vaikams toks pat sudėtingas ir ilgas gydymas?

paprikute, jeigu nerimauji dėl savo vaikų, geriau nueikite pasidaryti tyrimus

QUOTE(tetuciukas @ 2012 06 12, 19:36)
Gydytoja sakė, kad laiku padarėm tyrimus, nes grybelis ką tik įsimetęs ir ne visas nagas pažeistas dar, tai lengviau bus išgydyti. Liepė dezinfekuoti visus rūbelius, batukus, naudoti atskirus rankšluosčius. Žmona papasakojo, kad aš pats Mycosan naudoju (nes šituo gėriu vaiką
ir užkrėčiau), gydytoja sakė, kad šitas serumas tinka vaikams, nes nedirgina odelės. Tik liepė tų pačių dildžių nenaudoti, nes per jas galima tik dar labiau užsikrėsti. Tai dabar su vaiku abu gydysimės...

Kaip nesmagu

Suaugusiam žmogui nagų grybelis jau sunki liga, o mažam vaikui tai, įsivaizduoju, išvis sudėtinga, nes pusė gydymo būdų atkrenta. O vaikams geriamų vaistų turbūt išvis negalima vartoti?..
Kokių natūralių acto vonelių irgi nepadarysi... nes išberti gali sudirgintą vaiko odelę...
Dabar skaitau mycosan informacinį lapelį http://www.vaistai.l... ,ten rašoma, kad nuo 4 m. vaikai gali naudoti. Kiek jūsiškiui?
QUOTE(Evute* @ 2012 06 09, 01:22)
Esu bandes, bet nepadėjo man

QUOTE(Kvaki @ 2012 06 12, 20:17)
Dabar skaitau mycosan informacinį lapelį http://www.vaistai.l... ,ten rašoma, kad nuo 4 m. vaikai gali naudoti. Kiek jūsiškiui?
Mūsų mažiui 3 metai ir 8 mėn., bet gydytoja sakė, kad serumas nesusigeria į odą, todėl neturėtų dirginti ar sukelti šalutinio poveikio. Nes man pačiam seniau nuo nagų grybelio lako buvo alergija ir niežulys prasidėjęs, tai savo vaikui tikrai jo nenaudosime

QUOTE(Evute* @ 2012 06 09, 01:22)
Aš tai nesu bandžiusi, nes gydytoja sakė, kad exoderilio tepalas labiau skirtas pėdų grybeliui ir apskritai labiau kaip apsauginė priemonė nuo grybelio. Bet ir internete gydytoja komentavo, kad pėdų
grybelio vaistai neišgydo nagų grybelio

QUOTE(tetuciukas @ 2012 06 12, 20:28)
Mūsų mažiui 3 metai ir 8 mėn., bet gydytoja sakė, kad serumas nesusigeria į odą, todėl neturėtų dirginti ar sukelti šalutinio poveikio. Nes man pačiam seniau nuo nagų grybelio lako buvo alergija ir niežulys prasidėjęs, tai savo vaikui tikrai jo nenaudosime 

Aš lako nuo nagų grybelio irgi dėl tų pačių priežasčių nenaudoju, prisiskaičiau komentarų. Gal teisingai ir sakai... Reiks ir mums apsilankyti pas gydytoją. Tik tiek, kad aš pati neseniai užsikrėčiau, tai neaišku ar pastebėtų jau

QUOTE(JulieTa @ 2012 06 09, 06:13)
nu pas daktara nebuvau dar , bet zinau kad tai grybas

kazkaip pareita vasara taip nebuvo , ir to dydziojo situavcija buvo na pageltes bet netoks. ka darau . na tai acto voneles, drusku voneles. po voneliu nusidildinu nago pavirsiu patepu actu, naudoju exoderili bet jauciu kad niekpo jis nepadeda , nes jau nseniai ji tepiau ir tirpala ir krema. laukiu dabar eiles [pas dakatre seimos prasysiu siuntimo .
QUOTE(paprikutė @ 2012 06 12, 19:12)
Bet nagų ir odos grybelis yra skirtingai gydomos ligos. Kažkada čia forume dar diskutavome apie skelbto tyrimo rezultatus, kad žmonės neskiria grybelio tipų. Nes kas tinka odos ar pėdų grybeliui, neišgydo nagų grybelio. Labai smagu, kad ataugo gražus nagas, bet reiktų išsitirti, kad nebūtų likusi nagų grybelio infekcija ir neatsinaujintų po kurio laiko.
Pasidomejau. Tu teisi... mano atveju tai buvo paviršinė baltoji onichomikozė(nagas baltuoja, o ne ruduoja) ... rasoma, kad ji yra palyginus lengvai isgydoma ir sudaro apie 10% visu nagu grybelio atveju... tai turbut del to man daktacort ir padejo... dar paskaiciau, kad kartais nagu grybeli zmones gydosi menesiu menesius ir netgi metus, tad nenuleiskit galvos, jei is kart rezultatu nesimato... sekmes gydantis

! | Žinutė redaguota moderatoriaus: Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan. |
QUOTE(paprikutė @ 2012 06 12, 21:12)
Aš tai nesu bandžiusi, nes gydytoja sakė, kad exoderilio tepalas labiau skirtas pėdų grybeliui ir apskritai labiau kaip apsauginė priemonė nuo grybelio. Bet ir internete gydytoja komentavo, kad pėdų
Aš lako nuo nagų grybelio irgi dėl tų pačių priežasčių nenaudoju, prisiskaičiau komentarų. Gal teisingai ir sakai... Reiks ir mums apsilankyti pas gydytoją. Tik tiek, kad aš pati neseniai užsikrėčiau, tai neaišku ar pastebėtų jau

Aš kaip supratau exoderil tepalas skirtas pėdoms, tirpalas - nagams. Man rodos, kad pas mane po truputi gyja, bet laaaaaaaaabai jau lėėėėėtai.
QUOTE(paprikutė @ 2012 06 12, 21:12)

Neištyrus, nesužinosi. Tu iš kokio miesto esi? Galėčiau rekomenduoti vieną gerą dermatologę, pas kurią mūsų šeima lankosi. Mano žmonai ji labai patinka tuo, kad ji pirmiausiai ieško kuo mažiau žalingo gydymo nei kiti chemiją visokią iš karto bruka. O tu pati Mycosan naudoji?

QUOTE(Gumbine @ 2012 06 18, 17:08)
Aš kaip supratau exoderil tepalas skirtas pėdoms, tirpalas - nagams. Man rodos, kad pas mane po truputi gyja, bet laaaaaaaaabai jau lėėėėėtai.
Teisingai sako tetuciukas, nueikite išsitirti, tikrai ramiau bus.

O dėl gydytojo, tikrai reikėtų ir pačiam įvertinti, kiek tau tinkamas siūlomas gydymo metodas. Jeigu vienas gydytojas tau sako, kad nagų grybelį turi gydyti tik antibiotikais ir kitų jokių priemonių net nepripažįsta, siūlyčiau apsilankyti dar pas kitus gydytojus, kurie surastų tinkamiausią gydymą atsižvelgdami ir į paciento sprendimą. Aišku, viskas priklauso nuo ligos stadijos ir organizmo, bet galbūt kitas gydytojas mane daug paprasčiau įtikintų tuos pačius kenksmingus vaistus gerti, pateikdamas ir kitų alternatyvų. Šiais laikais gydytojai nebėra dievai, kurie kaip pasako, taip ir turi būti. yra daug gydymo metodų ir pacientas turi turėti teisę rinktis. Sėkmės!

QUOTE(tetuciukas @ 2012 06 20, 18:07)
Neištyrus, nesužinosi. Tu iš kokio miesto esi? Galėčiau rekomenduoti vieną gerą dermatologę, pas kurią mūsų šeima lankosi. Mano žmonai ji labai patinka tuo, kad ji pirmiausiai ieško kuo mažiau žalingo gydymo nei kiti chemiją visokią iš karto bruka. O tu pati Mycosan naudoji?
Žmona skaitė žurnale, kad buvo atlikti klinikiniai tyrimai, tai rezultatai parodė, kad veiksmingas ir saugus preparatas. Laikom kumščius, kad kuo greičiau padėtų 

Bet kažkaip pradėjo daug visur matytis Mycosanas...
Kai aš naudojau, tai tik iš gydytojos sužinojau. Prieš kokią savaitę ir eurovaistinėse mačiau, kad akciją dabar skelbia. Nors aišku, vasarą visi nagų grybelį pradeda aktyviau gydyti...