Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(paprikutė @ 2012 05 30, 19:47)
Šiandien delfi kaip tik perskaičiau straipsnį apie tai ( http://gyvenimas.del...i.d?id=58820567 ). Pasirodo, kad patenku tarp tų 40 procentųsmile.gif) Bet šiaip žiauru, kad pusė žmonių net neskiria pėdų ir nagų grybelio... Tik gaila, kad pėdų, o ne nagų grybelis daug lengviau išgydomas sad.gif

Apie reklamą tai visiška teisybė.
Pažiūri žmonės reklamą ir bėga pirkti, net neišsiaiškinę nuo ko tie vaistai. doh.gif
Mano mama panašiai lamisilio tepalu gydėsi nagų grybelį, o paskui skundėsi, kad nieko nepadeda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 05 30, 19:47)
Šiandien delfi kaip tik perskaičiau straipsnį apie tai ( http://gyvenimas.del...i.d?id=58820567 ). Pasirodo, kad patenku tarp tų 40 procentųsmile.gif) Bet šiaip žiauru, kad pusė žmonių net neskiria pėdų ir nagų grybelio... Tik gaila, kad pėdų, o ne nagų grybelis daug lengviau išgydomas sad.gif

"Apklausa parodė, kad rečiau gyventojai rinktųsi geriamus vaistus. Juos vartotų 18 proc. respondentų. "Šie vaistai veiksmingai gydo nagų grybelį, tačiau turi šalutinį poveikį: sukelia virškinamojo trakto sutrikimus, pernelyg suaktyvina kepenų veiklą", - teigia L. Trociukienė."
Tai jau tikrai, kad pernelyg suaktyvina kepenu veikla... Bet pasirodo dar 5 % mazochistu yra, kurie sutiktu lupti nagus doh.gif Mano seneliui buvo nulupe nagus, ziauri procedura. Paskui dar kiek puliavo ir batu net negalejo nesioti nuo skausmo unsure.gif
"Tepti pažeistą nagą reikia kelis mėnesius, kol ataugs sveikas." As irgi tuo mycosanu tepu, tik mano nagai labai letai auga, tai poros menesiu gali neuztekti, kad pilnai nuaugtu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetuciukas: 30 gegužės 2012 - 19:54
QUOTE(tetuciukas @ 2012 05 30, 20:53)

"Tepti pažeistą nagą reikia kelis mėnesius, kol ataugs sveikas." As irgi tuo mycosanu tepu, tik mano nagai labai letai auga, tai poros menesiu gali neuztekti, kad pilnai nuaugtu  verysad.gif

Aš šituo serumu per tris mėnesius išsigydžiau, nes mano nagai irgi kažkaip lėtai augo verysad.gif
Nors gal taip tik atrodo... Ypač kai nori kuo greičiau rezultato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 05 30, 21:02)
Aš šituo serumu per tris mėnesius išsigydžiau, nes mano nagai irgi kažkaip lėtai augo  verysad.gif 

O tu visus nagus tepdavai ar tik pažeistą? g.gif Nes aš tepu tik tą vieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuciukas @ 2012 05 31, 20:40)
O tu visus nagus tepdavai ar tik pažeistą?  g.gif  Nes aš tepu tik tą vieną  g.gif

Aš visus tepu. Pradėjau dar profilaktiškai acto vonelėse mirkyti. Dabar pradėjau skaityti dar visokią literatūrą. Tai rašo, kad nagų grybelis gali būti ir paveldima liga, tada jau gydyk negydęs.. Bet pas tiksliai žinau, iš kur šią brudą parsivežiau... Taip noooriu basutes nešioti ir negaliu sad.gif sad.gif sad.gif Tas grybas mane varo iš proto....
Atsakyti
QUOTE(tetuciukas @ 2012 05 31, 20:40)
O tu visus nagus tepdavai ar tik pažeistą?  g.gif  Nes aš tepu tik tą vieną  g.gif

Geriau tepti visus. O pažeistą naga reikėtų kuo daugiau apkarpyti ir nudildyti suragėjusį sluoksnį, nes tada efektyviau pašalinama grybelinė infekcija.

QUOTE(paprikutė @ 2012 05 31, 21:40)
Aš visus tepu. Pradėjau dar profilaktiškai acto vonelėse mirkyti. Dabar pradėjau skaityti dar visokią literatūrą. Tai rašo, kad nagų grybelis gali būti ir paveldima liga, tada jau gydyk negydęs.. Bet pas tiksliai žinau, iš kur šią brudą parsivežiau... Taip noooriu basutes nešioti  ir negaliu sad.gif sad.gif sad.gif Tas grybas mane varo iš proto....

Paprikute, aš irgi kai turėjau šitą ligą, skaičiau viską iš eilės. Aišku, pasitikėjau ir gydytojos rekomendacija (kuri pasitvirtino), bet daugiau žinoti tikrai nėra blogai. Šiaip dažniausiai nagų grybelis atsinaujina dėl nusilpusios imuninės sistemos. Todėl dabar sveikai maitinuos ir iki šiol profilaktiškai serumu ir tepu visus nagus. Gerai, kad be recepto, tai nereikia poliklinikos durų varstyti.
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 05 31, 21:40)
Taip noooriu basutes nešioti  ir negaliu sad.gif sad.gif sad.gif Tas grybas mane varo iš proto....

Gerai bent vyrams problemų mažiau dėl avalynės. Aš iš tikro antrą kartą jau nebūčiau apsiėmęs gydytis, jeigu ne žmona būtų liepusi dėl vaikų. Prisiskaitė straipsnių, kad vaikams gali irgi prikibti, tai prisakė vėl gydytis. Dabar jau žmona panikuoja, nes vieno vaiko nagiukas sustorėjęs. Kitą savaitę eis ištirti, nenorėčiau, kad nuo manęs būtų pasigavęs blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuciukas @ 2012 06 01, 08:49)
Gerai bent vyrams problemų mažiau dėl avalynės. Aš iš tikro antrą kartą jau nebūčiau apsiėmęs gydytis, jeigu ne žmona būtų liepusi dėl vaikų. Prisiskaitė straipsnių, kad vaikams gali irgi prikibti, tai prisakė vėl gydytis. Dabar jau žmona panikuoja, nes vieno vaiko nagiukas sustorėjęs. Kitą savaitę eis ištirti, nenorėčiau, kad nuo manęs būtų pasigavęs  blink.gif  unsure.gif

O, kaip negerai dėl vaikučio:( Aš dėl savųjų irgi paniškai bijau, tai labai griežtai higienos namie liepiu visiems laikytis.
Tiesa, įdomu, kaip Vicious_L sekėsi pas gydytoją, nutilus, nieko nerašo.
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 06 01, 15:23)
O, kaip negerai dėl vaikučio:( Aš dėl savųjų irgi paniškai bijau, tai labai griežtai higienos namie liepiu visiems laikytis.
Tiesa, įdomu, kaip Vicious_L sekėsi pas gydytoją, nutilus, nieko nerašo.

Gydytojos visada sako tą patį. Mano gydytoja ir ta pati ne iš karto pasiūlė kitą alternatyvą. Bet geriausia, kai pasako, o tu galvoji, kiti vaistai nekenkia.
Žinau, kad kenkia, bet esi įsitikinusi, kad serumo, lako ir tepalų ir kitų nereceptinių vaistų naudojimas gal ir ilgiau gydo, bet tokios žalos tikrai nepadaro (tiksliau turbūt jokios nepadaro).
Suprantu, kad visi vaistai kenkia, bet matosi, kad gydytojai nebendrauja su pacientais, tokiais kaip tetuciukas, nes kitaip, matyt, neapsiverstų liežuvis taip sakyti. Iš savo patirties galiu visoms gydytojoms prieštarauti ir įrodyti, kad galima išsigydyti ir kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 06 01, 18:45)
Gydytojos visada sako tą patį. Mano gydytoja ir ta pati ne iš karto pasiūlė kitą alternatyvą. Bet geriausia, kai pasako, o tu galvoji, kiti vaistai nekenkia.
Žinau, kad kenkia, bet esi įsitikinusi, kad serumo, lako ir tepalų ir kitų nereceptinių vaistų naudojimas gal ir ilgiau gydo, bet tokios žalos tikrai nepadaro (tiksliau turbūt jokios nepadaro).
Suprantu, kad visi  vaistai kenkia, bet matosi, kad gydytojai nebendrauja su pacientais, tokiais kaip tetuciukas, nes kitaip, matyt, neapsiverstų liežuvis taip sakyti. Iš savo patirties galiu visoms gydytojoms prieštarauti ir įrodyti, kad galima išsigydyti ir kitaip.

Ačiū, Kvaki, įkvepi vilties smile.gif
Atsakyti
Jo, svarbiausia neprarasti optimizmo ir kaip mano žmona, sako - kantybės, kantrybės, kantrybės mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuciukas @ 2012 06 02, 09:05)
Jo, svarbiausia neprarasti optimizmo ir kaip mano žmona, sako - kantybės, kantrybės, kantrybės  mirksiukas.gif  doh.gif

Tetuciukas, šiaip šaunuolis esi, kad jeigu ne dėl savęs, tai bent dėl vaikų nepasiduodi ir stengiesi smile.gif Jeigu visi žmonės taip rūpintųsi kaip mes - ne tik savimi, bet ir kitais, tai ir sergančių kur kas mažiau būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 02 birželio 2012 - 08:53