Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Sveiki,

As pati sios bedos neturejau, bet MB vargsta. Pas ji didysis nagas labai jau negrazus. Bet kiek suprantu ten grybelio nera, nes kiti nagai nepazeisti, nors daug metu ta beda turi. Zodziu, jis yra bandes gydyma tabletemis, aisku, stipriomis. Rezultatas buvo, ataugo grazus nagas. Bet po kurio laiko vel ta pati bjaurastis islindo. Todel sake, kad nebenoretu vel to paties gydymo.
Praeita vasara ruosemes atostogoms ir ieskojom jam avalynes. Tai pamaciau kaip jis kompleksuoja del to nago, kad neduok dieve kas nors pamatys... doh.gif
Tai ka, tada paskaitinejau internete atsiliepimus ir parsiunciau jam Curanail laka. Tai patariau MB dar graziau ta naga suformuoti, kad nebutu kaip puse nukasto nago. Tai va jau puse kazkur metu kas savaite ta naga patvarko, tuo laku patepa. Ir tikrai graziau ir sveikiau atrodo, net nago blizgesys atsirado. Bet aisku cia toli grazu ne pabaiga. Vel kita dezute to paties lako parsiunciau, nes pamate, kad progresas yra.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 02 14, 00:30)
vaje, po dvieju men...nu butu gerai doh.gif man deja tas nieko nepadejo. po jodo isvis, atrodo, kad isstorejo nagai, t.y. po jodo/acto misinio ir i kitus perejo. ir dar. merginos, tai kaip jus matot kad nagas ataugineja sveikas????nu NIEKAIP as nematau. nes pirma, juk dildinies nuolat, ir ta jodo spalva.... doh.gif nu kur jus matote pvz? zinot, dar internete skaiciau, kad negalima dildintis iki pat...nes uzsikrecis oda apacioje, tai vel uzburtas ratas...tai iki kiek reikis dildintis, kaip zinoti...juk logiskai paemus, tikrai lasteles kaip drozles pasipilia....

gumbine kaip tau? kaip laikaisi? pagijai???

matau progresą bigsmile.gif , bet tikrai ne po 2 mėn. nebeskaičiuosiu kiek metų. Mano nagas buvo sustorėjęs, o dabar po TRUPUTI plonėją, darosi panašus į nagą. Ta pažeista dalis ji tokia tarsi atšokus, kai gali vos ne puse nago nukirpti, o kai jau atauga po labai labai truputi jau "rožinis" matai, kad sveikas, be to sveiko tu nenudildinsi, nes kraujas pradės bėgti, dabar rytais patepu su ledine acto rūgštimi. Jodo nebededu (nes atsibodo geltoni nagai, geltonos kojinės doh.gif ) Didysis nagas man jau taip gražiai atauginėjo, nebe storas vis actu patepdavau ir žiūriu, kad jis man pradėjo baltuoti, vis labiau plėstis, bet nestorėti, tarsi būtų truputi atšokęs tai tam nieko nedarau, stebėsiu. O baigiu sugerti kursą vitaminų perfectil nagam, plaukam, odai. Blogiau nebus rolleyes.gif
tik įdomu kaip per 2 mėn. spėja nagas staigiai nuaugti ir suplonėti jei yra sustorėjęs?
Atsakyti
vajei, gumbine, tai kiek isvis metu skaiciuoji???
as perskaiciau apie gydyma lazeriu, nu brangu brangu, bet galvoju pabandysiu. tik keista kodel taip kainos skiriasi. vilniuj ir kaune. vilniuj 200lt o kaune 450lt. vienas kartas. o reikia is viso triju kartu. (tai jei darytis kaune, viso kaina butu 450t kart 3 kartai/po viwna karta i menesi ) lazerio spindulys sunaikina tas sporas. dar per ta laikadar acto esensija 70proc patepsiu.
zinau kad lazeris irgi ne 100proc padeda, bet sakom, geriau nei kiti budai, o ypac chemija. pagalvojau, ar galiu ant sveikatos menesiui skirti 450lt? nu aisku dar konsultacija 100lt, ir vieno nago paruosimas 10lt. g.gif bet vat teko rubams isleist pora menesiu po 400lt, tai striuke ziemine, tai tas tai anas...tai negi baisiems nagams isnaikint tureciu gailet...vaje, jei zinociau kad padetu tikrai, tai....
jau po menesio sekama kontrole, o visiskas sveikiams stebimas po 6-12men....ga yra kokiu atsiliepimu???? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2013 - 21:18
Gal kas bandete priemonę "Nogtivit"? Kaip ten ji neskausmingai nagus nuima g.gif kažkaip baisiai skamba blink.gif bet gal veiksminga ax.gif
Atsakyti
pabandykite maistini vandenilio peroksida 3%
http://vandenilioper.../nagu-grybelis/

koju nagu grybeliui tikrai padeda. procesas uztrunka,bet uztat jokios chemijos thumbup.gif

vandenilio peroksido galiu pora litru perleisti dvigubai pigiau nei nuorodoje ax.gif
tik Kaune arba Vilniuje ax.gif

Rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 02 17, 22:16)
vajei, gumbine, tai kiek isvis metu skaiciuoji???
as perskaiciau apie gydyma lazeriu, nu brangu brangu, bet galvoju pabandysiu. tik keista kodel taip kainos skiriasi. vilniuj ir kaune. vilniuj 200lt o kaune 450lt. vienas kartas. o reikia is viso triju kartu. (tai jei darytis kaune, viso kaina butu 450t kart  3 kartai/po viwna karta i menesi ) lazerio spindulys sunaikina tas sporas. dar per ta laikadar  acto esensija 70proc patepsiu.
zinau kad lazeris irgi ne 100proc padeda, bet sakom, geriau nei kiti budai, o ypac chemija. pagalvojau, ar galiu ant sveikatos menesiui skirti 450lt? nu aisku dar konsultacija 100lt, ir vieno nago paruosimas 10lt.  g.gif bet vat teko rubams isleist pora menesiu po 400lt, tai striuke ziemine, tai tas tai anas...tai negi baisiems nagams isnaikint tureciu gailet...vaje, jei zinociau kad padetu tikrai, tai....
jau po menesio sekama kontrole, o visiskas sveikiams stebimas po 6-12men....ga yra kokiu atsiliepimu???? g.gif  g.gif  g.gif

4u.gif mane irgi domina,nes panasu grybelis po 11 metu pertraukos vel atsinaujina.buvo traumuotas nagas ir va pradejo kamputis gelsti,storeti verysad.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Del gydymo lazeriu esu skaiciusi atsiliepimu, kad tai gali buti gana skausminga, nors reklamuoja, kad ne, na o del efektyvumo is tiesu butu labia idomu suzinoti, kas bande, ar padejo.
Dabar reklamuoja "Nailexpert" laka (http://ligos.sveikas.lt/lt/vaistai/odai/nailexpert_by_wartner/), gal kas bandet? As nebelabai tikiu tokiais preparatais, jei grybelis "stipresnis", bet gal kas yra bandes?
Mane sudomino ir gydymas maistiniu vandenilio peroksido (mirkymais) g.gif manau si galima tikrai isbandyti, kaip ir actu arba acto esensija, nes su jodu nelabai patogu, kad keicia nago spalva verysad.gif

Man pernai buvo pasaline nagus, nes jei daug grybelis apemes ir isisenejes sako tai geriausias budas, bet ji taip pat gali tektu pakartoti. Man is penkiu naguciu trys grazus ataugo, o du vel pazeisti, nedaug, bet yra. Bjaurus dalykas tas grybelis, ir ilgalaikis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruanda: 03 birželio 2013 - 21:43
QUOTE(Ruanda @ 2013 06 03, 22:16)

Mane sudomino ir gydymas maistiniu vandenilio peroksido (mirkymais)  g.gif manau si galima tikrai isbandyti, kaip ir actu arba acto esensija, nes su jodu nelabai patogu, kad keicia nago spalva  verysad.gif

Man pernai buvo pasaline nagus, nes jei daug grybelis apemes ir isisenejes sako tai geriausias budas, bet ji taip pat gali tektu pakartoti. Man is penkiu naguciu trys grazus ataugo, o du vel pazeisti, nedaug, bet yra. Bjaurus dalykas tas grybelis, ir ilgalaikis  doh.gif

mano vyrui padejo mirkymas maistiniame vandenilio perokside. uztruko apie 2 men. bet rezultatai akivaizdus thumbup.gif

jei kam reikia dar turiu vandenilio peroksido 35%>ji skiedziant 1:11 distiliuotu vandeniu>gausite H2O2 >3% tinkanti mirkymui, gerimui, dezinfekcijai ax.gif

rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2013 06 04, 12:14)
mano vyrui padejo mirkymas maistiniame vandenilio perokside. uztruko apie 2 men. bet rezultatai akivaizdus thumbup.gif

jei kam reikia dar turiu vandenilio peroksido 35%>ji skiedziant 1:11 distiliuotu vandeniu>gausite H2O2 >3% tinkanti mirkymui, gerimui, dezinfekcijai ax.gif

rasykit i AZ 4u.gif

O jusu vyrui grybelis stiprus buvo, stipriai pazeisti nagai?
Tame puslapelyje radau, kad parduoda ir 3 procentu maistini vandenilio peroksida, tai jo kaip suprantu jau nereiktu skiesti, jame tiesiog mirkyt is karto galima?

As vakar internete narsydama apie grybeli aptikau kelis komentarus, kad nagu grybeli zmones issigyde statybiniu medziagu valikliu ("Blicas") (http://www.mamanija.lt/klausimai/10239/koju-grybelis-gal-zinote-kaip-pasigydyti-koju-grybeli) blink.gif nezinau, ar cia kazkas pajuokavo, ar ir tokios priemones veikia biggrin.gif as bijociau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruanda: 04 birželio 2013 - 11:54
QUOTE(Ruanda @ 2013 06 04, 12:52)
O jusu vyrui grybelis stiprus buvo, stipriai pazeisti nagai?
Tame puslapelyje radau, kad parduoda ir 3 procentu maistini vandenilio peroksida, tai jo kaip suprantu jau nereiktu skiesti, jame tiesiog mirkyt is karto galima?

As vakar internete narsydama apie grybeli aptikau kelis komentarus, kad nagu grybeli zmones issigyde statybiniu medziagu valikliu ("Blicas") (http://www.mamanija.lt/klausimai/10239/koju-grybelis-gal-zinote-kaip-pasigydyti-koju-grybeli)  blink.gif nezinau, ar cia kazkas pajuokavo, ar ir tokios priemones veikia  biggrin.gif as bijociau... unsure.gif

jei noresite pirkti jau praskiesta 3% H2O2, tai jo reikes vienam mirkymui apie 5l. si tipala naudosite apie menesi. Po menesio reikes pakeisti tipala ir dar mirkyti. uzgijus grybeliui>maziausiai dar 1 savaite reiktu pamirkyti, kad neatsinaujintu grybelis ax.gif

perkant 35%>ir skiedziant ji distiliuotu vandeniu 1:11 jus sutaupysite 4u.gif

vyrui pagrinde buvo vienas nykstys, tarpupirsciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliene: 04 birželio 2013 - 12:12
Mano sios vasaros atradimas,tai zolininkes Adeles tepaliukas ,,Tepalas pedu ir nagu grybeliui'', pirkau Hales turguje,Adeles skyriuje. Pardaveja patikino,kad jis labai veiksmingas ir jis tiesiog ,,graibstomas''.Tiesa,savo problema issprendziau kovodama su odos grybeliu,tai pirma vasar,kai neturiu problemu...gal ir nagu grybeliui tiktu,tik aisku daug daugiau laiko reiketu juo teptis.
Atsakyti
gal kas bandet terbinafin actavis tabletes?
Atsakyti