Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Kažkaip jokių atsiliepimų apie gydymą lazeriu g.gif Brangi naujovė, ir klausimas ar yra kokios garantijos, kad tas grybelis bus sunaikintas 100% g.gif Jaučiu, teks pradėti geri tabletes.
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2013 10 22, 15:53)
Kažkaip jokių atsiliepimų apie gydymą lazeriu  g.gif  Brangi naujovė, ir klausimas ar yra kokios garantijos, kad tas grybelis bus sunaikintas 100%  g.gif  Jaučiu, teks pradėti geri tabletes.

100 proc. garantijos tiesiog negali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 10 22, 19:04)
100 proc. garantijos tiesiog negali būti  mirksiukas.gif

Taip, suprantu, bet toks vaizdas, kad nelabai kas nori dalintis informacija dėl gydymo lazeriu... Gydytoja minėjo, kad turtingesni žmonės nagų grybelį gydosi lazeriu, bet nei šiame forume, nei kituose internetiniuose pokalbiuose praktiškai jokių atsiliepimų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melo_mane @ 2013 10 10, 22:35)
Merginos padėkit: patepiau pirmą vakarą pažeistą nagą jodu ir taip degina, kad negaliu nieko daryt  verysad.gif Pasakykit ką turėčiau daryt ir ar toliau man dar juo tepti?  g.gif

Tai aš taip nusideginau 75 proc. actu doh.gif Paskaičiau, kad forumietės jį naudojo, tai ir aš užsipyliau. Iš skausmo raičiausi. Visą naktį neužmigau. Nuėjo oda... Va, ir vaistai. Nedarykite tik jūs tokios klaidos.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 10 28, 19:13)
Tai aš taip nusideginau 75 proc. actu doh.gif  Paskaičiau, kad forumietės jį naudojo, tai ir aš užsipyliau. Iš skausmo raičiausi. Visą naktį neužmigau. Nuėjo oda... Va, ir vaistai. Nedarykite tik jūs tokios klaidos.

Užjaučiu verysad.gif Man rodos pačių susigalvotas gydymas šiuo atveju neką tepadės...
Kiek aš turiu informacijos, tai lakai ir pan. priemonės pristabdo nagų grybelio plitimą, bet jo nepagydo. Grybelio naikinimas ir gydymas vyksta tik tabletėmis arba lazeriu. Dar pasidalinsiu tokia informacija, kad Vokietijoje nagų grybelio gydymui irgi skiriami tie patys vaistai Terbenafini, nors šalis gerokai labiau išsivysčiusi nei Lietuva, bet lazerio gydymo kaip alternatyvaus nerekomenduoja ir neskiria... Matyt, dėl didelių išlaidų ir abejotino poveikio... g.gif
Atsakyti
man keturios lazerio procedūros nepadėjo. užsirašiau penktai, lapkričio 21dienai, atseit kitas lezeris, gal kitaip veiks, bet jau bijau, kad ir vėl pinigai bus į balą.

stipriu actu ir aš du kartus nusideginau odą, bet turiu pasakyt, kad po to nudeginimo daugiau paaugo sveiko negu, nei po lazerio procedūros...

kitiems sako labai padeda lazeris, o man nieko...

galvoju, gal net gi, kad gert vaistus pradėt. kad iš viso kūno tą grybą pašalintų. nes ir pienligė kartais apsireiškia.
kas gėrėt vaistus, ar pastebėjot kokių pasireiškusių šalutinių poveikių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...tuti...: 04 lapkričio 2013 - 16:08
QUOTE(...tuti... @ 2013 11 04, 17:59)
man keturios lazerio procedūros nepadėjo. užsirašiau penktai, lapkričio 21dienai, atseit kitas lezeris, gal kitaip veiks, bet jau bijau, kad ir vėl pinigai bus į balą.

stipriu actu ir aš du kartus nusideginau odą, bet turiu pasakyt, kad po to nudeginimo daugiau paaugo sveiko negu, nei po lazerio procedūros...

kitiems sako labai padeda lazeris, o man nieko...

galvoju, gal net gi, kad gert vaistus pradėt. kad iš viso kūno tą grybą pašalintų. nes ir pienligė kartais apsireiškia.
kas gėrėt vaistus, ar pastebėjot kokių pasireiškusių šalutinių poveikių?

Kolkas geriu tik 4 dieną, tai sunku pasakyti, parašysiu po ilgesnio laiko. Gydytojos rekomendavimu dabar išgersiu 14 dienų kursą, ir jeigu nepasireikš koks šalutinis poveikis, gersiu 3 mėn.
Atsakyti
kiek skaitau, tai geriami vaistai labai kenkia, ypac kepenims. Nezinau ar nauda bus didesne, nei zala.
ax.gif g.gif Jei neliks kepenu, ju nauju niekas neides.
Kazkaip nesitiki, kad tepalai ir visos kitos priemones nepadeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 11 04, 19:01)
kiek skaitau, tai geriami vaistai labai kenkia, ypac kepenims. Nezinau ar nauda bus didesne, nei zala.
ax.gif  g.gif Jei neliks kepenu, ju nauju niekas neides.
Kazkaip nesitiki, kad tepalai ir visos kitos priemones nepadeda  ax.gif

nu man nepadėjo nei tepalai, nei lazeris kol kas. ir tik vienas nagas. grybas gal tik antri metai eina kaip yra. o toks nenugalimas.
Atsakyti
QUOTE(...tuti... @ 2013 11 04, 21:33)
nu man nepadėjo nei tepalai, nei lazeris kol kas. ir tik vienas nagas. grybas gal tik antri metai eina kaip yra. o toks nenugalimas.

As turbut tada nuimciau naga, bet geriamu vaistu as bijau blink.gif
Papildyta:
Kodėl neskubama gerti vaistų? Todėl, kad antigrybeliniai vaistai turi daug šalutinių poveikių, o ilgas jų vartojimas yra kenksmingas ne tik kepenims, bet ir visam organizmui. Skiriant priešgrybelinius preparatus, gydytojas būtinai turi įvertinti ir kitus paciento vartojamus vaistus, nes šie vaistai turi gana reikšmingų tarpusavio sąveikų su kitais dažnai vartojamais vaistais.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 11 04, 21:01)
ax.gif  g.gif Jei neliks kepenu, ju nauju niekas neides.
Kazkaip nesitiki, kad tepalai ir visos kitos priemones nepadeda  ax.gif

Visi vaistai kenkia... Užtat ir nerekomenduojama gydytis tokiais vaistais sergant kepenų nepakankamumu. Vartojant šiuos vaistus svarbu stebėti savo savijautą - ar neatsiranda kokių skausmų ir pan., viskas aprašyta vaistų instrukcijoje, galima pasiskaityti internete. O šiaip besigydant galima pasidaryti ultragarsą, kad ramiau būtų, dėl kepenų. Po šių vaistų vartojimo galima sugerti kepenų veiklą stiprinančių preparatų, bent taip patarė vaistininkė, iš kurios pirkau vaistus.
Pas mane irgi tik vienas nagas, kažkada pavyko apsigydyti jį tepant laku, bet vėliau sekė nėštumas, kūdikio maitinimas 1 metus, o per tą laiką negydant labai grybelis išvešėjo, nagas tapo tikrai negražus, tai jau nebematau kitų išeičių verysad.gif
Atsakyti
Vaistais tikrai galima kepenis sugadinti. Aš išbandžiau va šitą Nogtivit tepalą: http://www.sveikatag...-nogtivit-15ml/
Tikrai nusiima nagas be jokio skausmo, tik reikia kantrybės, kiekvieną dieną užtepti ir užklijuoti pleistru. Atsisluoksniuoja po truputį, užtruko man kelias savaites. Ypač patogu žiemą, kai nieko nesimato, tik reikia platesnių batų, kad nesitrintų pirštai į bato nosi, kokių nors kroksų.
Po to kai nusilupo nagas lašinau kiekvieną dieną exoderil, atauginėjo nelabai lygus, galvojau, kad nepadėjo, bet dabar žiūriu, kad pradeda išsilyginti, atrodo sveikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 05 lapkričio 2013 - 09:30