Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(Aimma @ 2014 01 19, 18:30)
Mano draugė dermatologė patikino, kad visam civilizuotam pasaulyje yra vienas gydymas - orungal 3 pakuotės po 28 kapsules ir nagų lakas Loceryl 9 mėn. Visi tepliojimai gali apmalšinti simptomus, šiek tiek padėti, bet tam reikia velniškos kantrybės ir disciplinos. Aišku, jei dėl rimtų priežasčių negali vartoti vaistų, tai kas belieka. Tiesa ir tai, kad liga kartojasi, kodėl niekas nežino, galima ir iš naujo užsikrėsti. Beje, pradėjus atvirai kalbėti apie savo bėdą, pamažu susidaro įspūdis, kad nėra nesergančių žmonių, o ir tie, kurie neserga, nėra pasidarę tyrimų ir, labai galimas daiktas, apie savo ligą tiesiog nežino.

Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2014 01 19, 18:30)
Mano draugė dermatologė patikino, kad visam civilizuotam pasaulyje yra vienas gydymas - orungal 3 pakuotės po 28 kapsules ir nagų lakas Loceryl 9 mėn. Visi tepliojimai gali apmalšinti simptomus, šiek tiek padėti, bet tam reikia velniškos kantrybės ir disciplinos. Aišku, jei dėl rimtų priežasčių negali vartoti vaistų, tai kas belieka. Tiesa ir tai, kad liga kartojasi, kodėl niekas nežino, galima ir iš naujo užsikrėsti. Beje, pradėjus atvirai kalbėti apie savo bėdą, pamažu susidaro įspūdis, kad nėra nesergančių žmonių, o ir tie, kurie neserga, nėra pasidarę tyrimų ir, labai galimas daiktas, apie savo ligą tiesiog nežino.

bet tai yra receptinis vaistas, o ne visi gydytojai noriai raso recepta tam vaistui kurio pageidauja pacientas, bet savo nuoziura skyria sad.gif kaip tuomet isigyti
Atsakyti
o gal kas turit parduoti orungal tableciu?
Atsakyti
Kodėl turėtų neskirti? Orungal nekompensuojamas, brangus vaistas, gal todėl gydytojai tiesiog gailisi mūsų ir skiria pigesnius. Manau, užtektų paprašyti ir išrašys. Tiesiog man ta draugė patarė imti orungal, nes, atsieit, šiek tiek geresni. Nesu tikra, ar tikrai taip. Jau žadėjau trečią pakuotę pirkti kokio pigesnio lamisil ar kaip ten jis. Ar taip, ar taip nelabai gyja, kartais palietus jaučiu nedidelį skausmą. Įtariu, kad tikrai reikėjo nagus plėšti ir tada vaistus gerti. Beje, susitaikykit su mintim, kad pradėjus gerti paliksit blaivininkės mirksiukas.gif , taip ėda kepenis, kad geriau į alkoholį nežiūrėti net prisimerkus.
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2014 02 03, 20:47)
Kodėl turėtų neskirti? Orungal nekompensuojamas, brangus vaistas, gal todėl gydytojai tiesiog gailisi mūsų ir skiria pigesnius. Manau, užtektų paprašyti ir išrašys. Tiesiog man ta draugė patarė imti orungal, nes, atsieit, šiek tiek geresni. Nesu tikra, ar tikrai taip. Jau žadėjau trečią pakuotę pirkti kokio pigesnio lamisil ar kaip ten jis. Ar taip, ar taip nelabai gyja, kartais palietus jaučiu nedidelį skausmą. Įtariu, kad tikrai reikėjo nagus plėšti ir tada vaistus gerti. Beje, susitaikykit su mintim, kad pradėjus gerti paliksit blaivininkės  mirksiukas.gif , taip ėda kepenis, kad geriau į alkoholį nežiūrėti net prisimerkus.

Tos kepenys ir baugina sad.gif, bet kaip nera kitos iseities tai reikia aukotis
Atsakyti
nava sita beda ir as turiu, po gimdymo atsirado... 8 men lasinu exodireli, bet tik tam, kad jis man neplistu... pati suprantu, kad jokios kitos naudos... plius as dar maitinu, tai nieko rimto negaliu.. dabar pradejau ta obuoliu acta pilti ir dilziuoti naga su svitriniu... tas brudas tik man ant vieno kojos nago, didziojo.. puse nago beveik uzima... man jo neskauda, tik kartais taip patempia.. del tu vaistu gerimo, tai zinokit as bijau, gaila tu kepenu...
naga as prasiau, kad isiimtu.. sako bet vis tiek vaistu negali gerti.. o kad ataugs vel toks pats labai didele tikimybe...
dabar tetis sia beda turi, tai jis pirkosi nogtivit (lyg taip), ziuresiu kaip ten jam seksis..
gerai kai ziema, niekas nemato...praeita vasara as net nelakavau, nes ale negerai.. bet sia tai tikrai lakuosiu.. nes jauciu laaabbaaaiii dideli kompleksa.. toks jausmas, kad visi tik ir mato..
o pvz kaip jus tvarkot tuos nagus? as uzsidedu pirstines ir su jomis viskas darau.. bet paranojiskai vis tiek bijau uzkresti kitus ir ranku nagucius...

Atsakyti
Jungiuos ir as prie jusu....nusibodo visos priemones..ir jodas actas...ir exoderilis....ir arbatmedziai....ir peroksidai..sako nagas turi ataugti...bet kad jis dildomas neauga....stovi pusmeti kaip nukramtytas...susidomejau dviem vaistais:Curanail ir ClearZal...gal kam is bandziusiu padejo..nes jau nezinau ko griebtis...
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 02 05, 11:17)
Jungiuos ir as prie jusu....nusibodo visos priemones..ir jodas actas...ir exoderilis....ir arbatmedziai....ir peroksidai..sako nagas turi ataugti...bet kad jis dildomas neauga....stovi pusmeti kaip nukramtytas...susidomejau dviem vaistais:Curanail ir ClearZal...gal kam is bandziusiu padejo..nes jau nezinau ko griebtis...

o mityba irgi derinot, nes kiek skaiciau reikia atsisakyti sldumynu, kavos, ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
Labas,
turiu ir as sia beda daug metu esu gerusi ir vaistus ir ko netepusi doh.gif pagereja atrodo, bet asikratyti neina po biskuti pereina ant kitu kojos nagu, tai bandysiu gyditi su lazeriu, kiek skaiciau veiksminga, gal kartais yra kokia mayte isbandziusi jau?
Atsakyti
QUOTE(KRISTINAQ @ 2014 02 10, 12:59)
Labas,
turiu ir as sia beda daug metu esu gerusi ir vaistus ir ko netepusi  doh.gif  pagereja atrodo, bet asikratyti neina po biskuti pereina ant kitu kojos nagu, tai bandysiu gyditi su lazeriu, kiek skaiciau veiksminga, gal kartais yra kokia mayte isbandziusi jau?

bet forume kiek buvo atsiliepimu tai nepasakyciau, kad veiksminga smile.gif Cia kiekvienam organizmui manau skirtingai, vieniems vieni vaistai labai toleruotini, kitam visiskai neveiksmingi. As taip pat ieskau 100 proc. veiksmingos priemones
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte rekomenduoti kliniką Vilniuje, kur nagų grybelį gydo lazeriu?
Atsakyti
QUOTE(...tuti... @ 2014 02 15, 00:31)
kaži ar nėščiai moteriai išrašytų gydytojas tabletes.

Tai kad gydytojui ir nesakiau, kad laukiuos. Iš tikro net nežinojau, kai tyrimus pradėjom. Tik po vaistų išrašymo pradėjau daugiau domėtis, kas per daiktas yra grybelis, kaip ir kuo jis gydomas. Lamisil net nepirkau.
Atsakyti