QUOTE(eliukė @ 2014 03 19, 14:08)
pagaliau po 3 metu turiu ataugusi sveika naga. kad turiu ant kojos nago grybeli isiaiškinau pries nėštumą. vaistu gerti negalėjau tai tepiau jodu ir actu. bergzdzias reikalas. net gimdžiau su kojinėm nes gėda buvo
. viena vasara tik su uždara avalyne vaikščiojau, kitą vasarą kažkaip man toptelėjo mintis apie priklijuojamus nagus......juk pas mane nago beveik nėra.... nu tai ką..... nusidildinau viska kiek imanoma, išsikirpau idealiai pagal formą iš plastikinio butelio nagiuka ir prisiklijavau su klijais iš tų mažu tuteliu kur momentaliai limpa., nulakavau,
įsivertinau kad visai padoriai atrodo. šitaip man laikydavo net 5 dienas. aišku rankinuke nešiodavaus klijus. ir taip visa vasara... ir prie jūrosir t.t . nuėmus tą ale nagą viską nugramdydavau , sutvarkydavau, per nakti palieku neklijuota o paskui vėl kokiom penkiom dienom ramu. kol pastebėjau kad mano nagas atauginėja.
tokia mano patirtis. net tiksliai negaliu pasakyt kaip išsigydžiau... matyt tie klijai turi tokios stiprios chemijos kad net toks parazitas kaip grybelis neatlaikė .

tokia mano patirtis. net tiksliai negaliu pasakyt kaip išsigydžiau... matyt tie klijai turi tokios stiprios chemijos kad net toks parazitas kaip grybelis neatlaikė .
Sveika