Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(eliukė @ 2014 03 19, 14:08)
pagaliau po 3 metu turiu ataugusi sveika naga. kad turiu ant kojos nago grybeli isiaiškinau pries nėštumą. vaistu gerti negalėjau tai tepiau jodu ir actu. bergzdzias reikalas. net gimdžiau su kojinėm nes gėda buvo  biggrin.gif . viena vasara tik su uždara avalyne vaikščiojau, kitą vasarą kažkaip man toptelėjo mintis apie priklijuojamus nagus......juk pas mane nago beveik nėra.... nu tai ką..... nusidildinau viska kiek imanoma, išsikirpau idealiai pagal formą iš plastikinio butelio nagiuka ir prisiklijavau su klijais iš tų mažu tuteliu kur momentaliai limpa., nulakavau,  g.gif  įsivertinau kad visai padoriai atrodo.  šitaip man laikydavo net 5 dienas. aišku rankinuke nešiodavaus klijus. ir taip visa vasara... ir prie jūrosir t.t .  nuėmus tą ale nagą viską nugramdydavau , sutvarkydavau, per nakti palieku neklijuota o paskui vėl kokiom penkiom dienom ramu. kol pastebėjau kad mano nagas atauginėja.
tokia mano patirtis. net tiksliai negaliu pasakyt kaip išsigydžiau... matyt tie klijai turi tokios stiprios chemijos kad net toks parazitas kaip grybelis neatlaikė .

Sveika biggrin.gif as darydavau ta pati praeita vasara....tik klijuodavau naga, kur rankoms buna plastikiniai biggrin.gif laikydavo irgi neblogai biggrin.gif bet klijavau su momentu taip pat....kazko ipatingai nepastebejau...nes rudeni kai isokau i kojines pradejau naudot jau acta su jodu, vandenilio peroksida...nepadejo ne velnio...db nusipirkau wartner nuo nagu grybelio....ziuresiu kas bus..o jei nepagrazes nagas tai vel vasarai atejus klijuosiu..nes su tokiu iskarpytu prie juros geda...
Atsakyti
sveikos...

na naudojau ta nogtivit... matau va nagas vis tiek negrazus atauga... reiks va vel is naujo tept tada ji... mano tik puse nago pazeista, tai as jau ji buvau issiemusi iki paciu odeliu... ir vis tiek va negerai.. dabar lasinu obuoliu acta... galvoju gal reiktu kokia domesta panaudoti lotuliukas.gif .. nezinau net kuo griebtis...
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2014 03 25, 13:15)
sveikos...

na naudojau ta nogtivit... matau va nagas vis tiek negrazus atauga... reiks va vel is naujo tept tada ji... mano tik puse nago pazeista,  tai as jau ji buvau issiemusi iki paciu odeliu... ir vis tiek va negerai.. dabar lasinu obuoliu acta... galvoju gal reiktu kokia domesta panaudoti lotuliukas.gif .. nezinau net kuo griebtis...

Sako blicas padeda biggrin.gif dar nefraso turiu, jaučiu reiks ir man bandyt biggrin.gif
Atsakyti
na patarkit kaip toliau elgtis su nagu... dabar apie kelias sav. diena is dienos, ir nakciai tepiau nogtivita... vakar as ta naga issikirpau...nes kur jau kirpausi sveika naga.. skaudejo.. matyt kaip ir viskas.. dabar nakciai galvoju suslapinti vatos su obuoliu actu ir taip miegot.. o diena gal exodireli naudoti? ir nezinau kaip su avalyne daryti... mesti gal lauk?

stengiuosi namie basa nevaikscioti... bet man baisiausia, kad mazaja galiu uzkresti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldūška: 06 balandžio 2014 - 12:53
Sveikos,

gal kuri bandėte teptis nagus propolio kremu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2014 04 06, 13:52)
na patarkit kaip toliau elgtis su nagu... dabar apie kelias sav.  diena is dienos,  ir nakciai tepiau nogtivita... vakar as ta naga issikirpau...nes kur jau kirpausi sveika naga.. skaudejo.. matyt kaip ir viskas.. dabar nakciai galvoju suslapinti vatos su obuoliu actu ir taip miegot.. o diena gal exodireli naudoti? ir nezinau kaip su avalyne daryti... mesti gal lauk?

stengiuosi namie basa nevaikscioti... bet man baisiausia,  kad mazaja galiu uzkresti...

Ten kur pirkau Nogtivit, tai man patarė tepti, po to kai nagas jau nusiims, tos pacios serijos produktu. Žodžiu, šiandien pati eisiu jo pirkti. Pavadinimo neprisimenu, bet dėžutės įpakavimas toks pat kaip Nogtivit, tik šis vaistukas tepamas jau po nago nuėmimo. smile.gif

Nors man tik vienas kraštas buvo pažeistas dar nedaug, bet vistiek neramu, ar pavyks pačiai išsigydyti g.gif
Atsakyti
O kur Jūs Nogtivit'a perkat Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 06 gegužės 2014 - 15:04
Mergaites o kaip jus elgiates papludimy kai sergat pedu/nagu grybeliu...
Važiuosiu su vyru ir dukryte, nenoriu jų užkrėst nes vistiek visi vienoj vietoj, basi....galvoju kokiais pleistrais pažeistas vietas apsiklijuot bet ar laikys...

Gal kas turit patarimų?
Atsakyti
sveikos..

Nogtivita pirkausi Vilijampoles turguj.. taip pat yra ir Silainiuose..

as klijuoju pleistra vasara.. jei deviu basutes.. kitus nagus nusilakuosiu..

kazkas minejo, kad uzsiklijuoja naga.. idomu ar kur yra priklijuojamu koju nagu? g.gif tikrai su momentu prisiklijuociau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, galiu dar tokią priemonę parekomenduoti Nogtimicin
Ji nagų grybelio negydo, bet nuėmą pažeistą nagą. Čia labiau tinka toms, pas ką jau apleistas nagas, kaip sakoma blush2.gif
Vyras mano pabandė, tai per savaitę nusiėmė po trupučiuką, dabar laukiam kas bus toliau, koks ataugs naujas nagas. Profilaktiškai lašina arbatmedžio aliejų. Sakė neskausmingai nesiėmė. Parašysiu, kai ataugs nors šiek tiek mirksiukas.gif
Sekmės kovojant su šiuo "padaru" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2014 06 13, 14:49)
Merginos, galiu dar tokią priemonę parekomenduoti Nogtimicin
Ji nagų grybelio negydo, bet nuėmą pažeistą nagą. Čia labiau tinka toms, pas ką jau apleistas nagas, kaip sakoma  blush2.gif
Vyras mano pabandė, tai per savaitę nusiėmė po trupučiuką, dabar laukiam kas bus toliau, koks ataugs naujas nagas. Profilaktiškai lašina arbatmedžio aliejų. Sakė neskausmingai nesiėmė. Parašysiu, kai ataugs nors šiek tiek mirksiukas.gif
Sekmės kovojant su šiuo "padaru"  4u.gif

ar galima jo gauti parduotuvese, ar tik internetu? 4u.gif
Atsakyti
Nagų grybelis kamuoja ir mano draugą. Esam girdėję, kad lazeriu gana efektyviai gydo. Gal kas esate bandžiusios? Kaži kokios ten kainos?Gal brangiai...? Mano mama prieš kokį 15 metų turėjo grybelį, tai jai lupo nagus. brr...
Atsakyti