Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(GREK @ 2011 09 29, 22:25)
Gal ir kvailai skamba, bet girdėjau, kad grybelio pažeistą nagiuką reik užlakuoti bespalviu nagų laku, pažeistas nagas pamažu nuauga su visu grybeliu. Vyras bando, dar liko pusė nago smile.gif Nes nuo tablečių jau žaizdos skrandyje.

Kas cia tokia nesamone pasake? g.gif Gydytojai atvirksciai, grieztai draudzia tepti grybelio pazeistus nagus laku, mat po laku susidaro terpe tam grybeliui daugintis ir plestis, juk silta, dregna, ko jam daugiau ir noreti. Sako, tepkit kuom norit: acto esensija, jodu, spiritu, exoderiliu, kitais tepalais nuo grybelio, bet netepkit laku-darot meskos paslauga jam.
Jusu vyrui grazus nagas nuauga ne nuo lako, o nuo geriamu vaistu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 09 29, 22:25)
Gal ir kvailai skamba, bet girdėjau, kad grybelio pažeistą nagiuką reik užlakuoti bespalviu nagų laku, pažeistas nagas pamažu nuauga su visu grybeliu. Vyras bando, dar liko pusė nago smile.gif Nes nuo tablečių jau žaizdos skrandyje.

Laba diena, mano vyras naudoja Loceryl laka nagam ir labai padeda.Tiesa, jis brangokas, bet galima nusipirkti akcijos metu.Tikrai efektyvu ur skrandzio negadina.Tableciu gerti negalėjo, nes gavosi alergija.
Atsakyti
Sveikos,
O aš nebesuprantu kaip gydyt grybeli,ar jo visai negydyt.Koju nagai grazus,bet va ranku,kas metus suserga vis kitas nagas.Pirma kart vartojau tabletes,nuaugo na is dalies grazus nagas,gydytoja konstatavo grybelio neber smile.gif bet nagas nera lygus,gumbuotas.bet gyvent galima....Poto taip nuaugo kitas nagas,tepiau tik exodriliu,dabar vel kitas nagas nuaugineja ,,graziai,, lieka tik nago nelygimas.Gydytoja vel konstatuoja,grybelio ner.....Ka daryt kad po pusmecio kitas nagas vel nepradetu taip augti???Is gydytojos patarimu nulis....
Atsakyti
Sveikos besigydancios nagus, as irgi prisijungiu, nes vaiko 1,5m didieji koju nagiukai nelygus, o ir oda jau aplink nagiukus lupasi. Ar buvo taip kurios nors mazam vaikiukui kad ir oda luptusi? Nes kiek skaiciau cia pasisakymus, tai visom tik nagai negrazus, o apie oda nieko neradau parasyta.

QUOTE(Vaida83 @ 2011 08 03, 22:11)
Sveikutes, na kadangi as pati neturiu nagu grubelio tfiu tfiu tfiu, bet mano mazylis jis 1m 3 men jau turi tik nezinau ar tai grybelis ar naguciu pastorejimas, rodemes gydytojai o ji sako ka mes galime padaryti tik nekirpkite labai trumpai kad nepradeti iaugineti ir turime mes ji nuo gimimo pirmu dienu. Pirmasis nagu kirpimas buvo tik naujagimio  dezinfekotomis zirklutemis ir buvo storesnis nykstukas, bet kuo toliau tuo labiau ziuriu plinta dabar lyg visi kojyciu naguciai pastoreje, mano vyras turi koju grybeli ar nagu pastorejima(nes nesityre kas tai ), tai galvoju ar tai gali buti paveldima. Idomu ka tokiam vaikuciui naudoti ar tinka tos pacios suaugusiuju priemones.

Vaida83, ar buvot pas gydytoja? Ka patare naudoti?

QUOTE(vasarelele @ 2011 09 05, 15:08)
Pas mane tas nelabasis pamažu traukiasi nuo alijošiaus sulčių thumbup.gif , to net nesitikėjau ax.gif Pasiskaitinėjusi čia pas jus, buvau ir priemonę nusižiūrėjusi g.gif Dar kokią savaitę kremuku su bičių pikių tepu.

Pasakykit kaip vadinasi kremukas su biciu pikiu? Kur ji pirkote? Ir kas ten per alijosiaus sultys? Jas perkat ar namie pati gaminat? Labai idomu butu suzinoti apie tai.
Atsakyti
Gal kuri galite parekomenduoti gera dermatologe kreiptis butent nagu grybelio gydymui, Vilniuje,Kairiukscio gtv klinikoje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviga @ 2011 10 13, 07:28)
Sveikos,
O aš nebesuprantu kaip gydyt grybeli,ar jo visai negydyt.Koju nagai grazus,bet va ranku,kas metus suserga vis kitas nagas.Pirma kart vartojau tabletes,nuaugo na is dalies grazus nagas,gydytoja konstatavo grybelio neber smile.gif bet nagas nera lygus,gumbuotas.bet gyvent galima....Poto taip nuaugo kitas nagas,tepiau tik exodriliu,dabar vel kitas nagas nuaugineja ,,graziai,, lieka tik nago nelygimas.Gydytoja vel konstatuoja,grybelio ner.....Ka daryt kad po pusmecio kitas nagas vel nepradetu taip augti???Is gydytojos patarimu nulis....

O antrą kart netyrėtėt nago? Klausiu, nes buvo pas mano anytą, kai rankų nagai labai negražūs ėme augt darė tyrimus ir grybelio nerado. Nieko gydytojai nepatarė, o nagai blogėjo ir ne tik nagai, bet ir rankų oda, kol pati išsiaiškino, kad gali trūkti cinko. Pradėjo tept rankas tepalu su cinku, plius vitaminus su cinku gert. Ir tikrai nagai pagražėjo, dar iki galo nenuaugo pažeisti, bet rankų oda tikrai gražesnė, nagai irgi auga gražesni.
Gal ir jums kažkas panašaus?
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2011 11 15, 10:16)
O antrą kart netyrėtėt nago? Klausiu, nes buvo pas mano anytą, kai rankų nagai labai negražūs ėme augt darė tyrimus ir grybelio nerado. Nieko gydytojai nepatarė, o nagai blogėjo ir ne tik nagai, bet ir rankų oda, kol pati išsiaiškino, kad gali trūkti cinko. Pradėjo tept rankas tepalu su cinku, plius vitaminus su cinku gert. Ir tikrai nagai pagražėjo, dar iki galo nenuaugo pažeisti, bet rankų oda tikrai gražesnė, nagai irgi auga gražesni.
Gal ir jums kažkas panašaus?

Ačiū,bandysiu cinko tepaliuką,nepakenks mirksiukas.gif Mano nuomone del to gali būti kalta skydliaukė,kuo toliau tuo labiau sužinau,kad ji man daug kur kenkia,pvz,tik dabar sužinojau kad dažnai užkimus būnu irgi dėl skydliaukės problemųdoh.gif laukiu naujų tyrimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviga @ 2011 11 21, 09:08)
Ačiū,bandysiu cinko tepaliuką,nepakenks mirksiukas.gif Mano nuomone del to gali būti kalta skydliaukė,kuo toliau tuo labiau sužinau,kad ji man daug kur kenkia,pvz,tik dabar sužinojau kad dažnai užkimus būnu irgi dėl skydliaukės problemųdoh.gif laukiu naujų tyrimų smile.gif

Čia gal sutapimas, bet pas anytą skydliaukė operuota.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2011 11 21, 12:18)
Čia gal sutapimas, bet pas anytą skydliaukė operuota.

Kad ir isoperuota vistiek jau funkcija sutrikusi, mano operuota bet jau mazgeliai yra.
Atsakyti
Pabandykit gydyt liaudiškai: sumaišykit per pusę acto ir jodo ir keletą mėnesiukų tepkit po nagu. Jei nepraeis, tai bent jau toliau tikrai neplis, o gal ir visai sugis. Jei pažeidimas nedidelis, tai turėtų visiškai sugyti. Kuo dažniau tepsit, tuo geriau.
Atsakyti
gaila man toks variantas jodas-actas nepadejo. isplito. dabar arbatmedziu ir exoderil tepu. nieko kolkas gero.
Atsakyti
Niekada nebuvau susidurus su nagu grybeliu, bet po vasaros metu darzelio grupes sveitimo be pirstiniu, ji isigijau.
Pradzioj lupesi odele nago apacioj, buvo jautri, jai sugijus, perejo ant nagu, aiksu ne ant visu.
Dariau tyrima, rado grybeli, aciu dievui neuzkreciamas, geriu dabar tabletes ( i savaite po 1 kapsule), jau visai ir nieko, tik ant keliu nagai dar biski matosi nelygumas, nagu nelakuoju ir neauginu, gydytoja uzdraude.
Tabletes geriu 3 menesi, gydytoja ir minejo, kad gali prireikti keliu menesiu, nes turi ne tik nagas atsistatyti, bet ir nago odele ataugti.
Vaistukai sie kepenim nekenkia, todel kraujo tyrimo nereikia, kai buna vartojant kitus vaistukus.
Atsakyti