Sveikos besigydancios nagus, as irgi prisijungiu, nes vaiko 1,5m didieji koju nagiukai nelygus, o ir oda jau aplink nagiukus lupasi. Ar buvo taip kurios nors mazam vaikiukui kad ir oda luptusi? Nes kiek skaiciau cia pasisakymus, tai visom tik nagai negrazus, o apie oda nieko neradau parasyta.
QUOTE(Vaida83 @ 2011 08 03, 22:11)
Sveikutes, na kadangi as pati neturiu nagu grubelio tfiu tfiu tfiu, bet mano mazylis jis 1m 3 men jau turi tik nezinau ar tai grybelis ar naguciu pastorejimas, rodemes gydytojai o ji sako ka mes galime padaryti tik nekirpkite labai trumpai kad nepradeti iaugineti ir turime mes ji nuo gimimo pirmu dienu. Pirmasis nagu kirpimas buvo tik naujagimio dezinfekotomis zirklutemis ir buvo storesnis nykstukas, bet kuo toliau tuo labiau ziuriu plinta dabar lyg visi kojyciu naguciai pastoreje, mano vyras turi koju grybeli ar nagu pastorejima(nes nesityre kas tai ), tai galvoju ar tai gali buti paveldima. Idomu ka tokiam vaikuciui naudoti ar tinka tos pacios suaugusiuju priemones.
Vaida83, ar buvot pas gydytoja? Ka patare naudoti?
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 05, 15:08)
Pas mane tas nelabasis pamažu traukiasi nuo alijošiaus sulčių

, to net nesitikėjau

Pasiskaitinėjusi čia pas jus, buvau ir priemonę nusižiūrėjusi

Dar kokią savaitę kremuku su bičių pikių tepu.
Pasakykit kaip vadinasi kremukas su biciu pikiu? Kur ji pirkote? Ir kas ten per alijosiaus sultys? Jas perkat ar namie pati gaminat? Labai idomu butu suzinoti apie tai.