QUOTE(given444 @ 2012 03 07, 19:02)
atene, mielai prisijungciau. jodas nepadejo, arbatmedziu tepuos bet ka zinau. exoderil. taip pat maitinu, todel baisu ryti tabletes. o kiek laiko tau nepadeda ir kaip isplite-kaip tu pastebi??? mane irgi nervas, jau 1.5metu.
Papildyta:
atene, pasiskaiciau ta svetaine. tik vel tas nervas pasamonej sukasi. ar tai nebus tik dar vieno-dvieju vaistu reklama. nes viskas sukritikuojama, o ju produkcija pirkit? ir kodel pvz tu nusprendei, kad ne Zetaclear, o si, kuri siulai? zodziu, kaip pasitiketi???juk tokie pinigai. yra juk pvz fungal -oil, 75lt, vien is alieju-tai irgi turi buti efektyvus...bet kazkas sukritikavo, kad uzsieny jie apie 30 savikaina,o lietuvius mausto tokia kaina....
Mano liga įsisenėjusi. Jau ne vienerius metus sergu. Bet vaistų negėriau, nes arba planavau pastoti, arba būdavau nėščia, arba maitindavau krūtimi. O turint galvoje, kad nesame iš tų žmonių, kuriems pavyksta pastoti iš pirmo karto + 9 nėštumo mėn. + maitinau pirmajį vaiką pusantrų metų, paskui vėl ilgas planavimas, nėštumas, dabar maitinu, susideda keleri metai.
Ir apskritai labai nenoriu vaistų, vis dar tikiu, kad yra vietinių poveikio priemonių grybeliui naikinti. Deja, ir jos ne visos krūtimi maitinančioms/nėščioms/planuojančioms pastoti tinka. Todėl žaidžiau su acto esensija, svogūnų ištrauka, arbatmedžio aliejumi, Nailner Repair pieštuku. Po gimdymo pradėjau teptis Exoderiliu (labai tikiuosi, kad kūdikiui nepakenkiau

).
Išgyti neišgijau, bet mano nagas iš sunkios grybelio formos perėjo į lengvą. Jis nebeatšokęs, man jo nebeskauda, jis toks rausvesnis ir plonesnis. Nesinori prarasti tokio pasiekimo ir judėti toliau.
Funginix susižavėjau, nes jis antras pagal populiarumą JAV, sako, labai veiksmingas, jo poveikis greitas ir, kas svarbiausia, tinka krūtimi maitinančioms moterims. Bet "pasirašau" ir kitoms priemonėms, kad tik judėti link išgyjimo.
Apskritai, kodėl vieniems padeda vienas vaistas, o kitiems jis neveikia. Kiekvieno grybas turi atsparumą daugeliui veikliųjų medžiagų, todėl reikia surasti kuriai jis neatsparus. Nailner piešukas sudarytas iš eterinių aliejų - nepadėjo, arbatmedis irgi eterinis aliejus - nepadėjo. Actas, svogūnai, kurie sukuria rūgščią terpę nepatinkančią grybui, taip pat man nebuvo veiksmingi. Exoderilio veiklioji medžiaga naftifinas.
Dabar pasirinkau Funginix, nes jo veiklioji medžiaga undecileninė rūgštis, o jos pagrindu vaisto parduodamo Europoje neradau. Zeta Clear veiklioji medžiaga ta pati plius daug eterinių aliejų, bet jie nerekomenduojami maitinančioms, be to tai brangesnis vaistas už Funginix

.