Mes jau kertam triju darzoviu kose pietums, ir ryte tyreles truputi. O kaip pradet ivest kruopu kosele?
Kaip paskui jas valgyt reiks: ar keitinet kruopas su darzovem kas antra diena?
Ar galima kasdien ir to ir to?
Kaip jus, mamytes, valgydinat savo maziukus?
MES PRADEJOM NUO DARZOVIU ,PASKUI VAISINES,O DB IR PIENISKAS VALGOM KUO PUIKIAUSIAI, RYTE DARZOVES ARBA VAISINES, O VAKARE PIENISKA KOSE
na mums tai daktare p[atare nuo darzoviu pradet, tai pirmiausia davem tik bulvyte isverdi sutrini ir viskas, dar vandenuku praskiedi ir taip vis kas kelias dienas nauja darzove kartu pridedi
Man atrodo kad buvau klaidą padariusi ,nes pradėjau duoti kruopų košę,todėl vėliau nevalgė daržovienės
.Daug laiko praėjo,kol priprato.Dabar jeigu pradėčiau primaitinimą tai pradėčiau tik nuo daržovių košytės.
Aš irgi pradėjau nuo daržovienės- jokių problemų vėliau nekilo. Valgo viską ką tik paduodu.
Mes ir jau pradedam grūdines košes. Pradėsim nuo avižų, nes turim problemų su viduriukais, paskui kukurūzų, o galiausiai ryžių. Nors šiaip pediatrai rekomenduoja pradėt nuo ryžių.
Aš irgi nuo avižų pradėjau, kad lengviau prakakot būtų
mes siandien pradejom nuo ryziu kosytes. taip skaniai valgem, ir taip norejosi duoti dar ir dar, bet teks palaukti rytojaus.
as noreciau paklausi del darzoviu kosiu
ar bulve, morka verdat nulupta? juk luobeleje daug vitaminu..gal virti su lupena o nulupti isvirta ir sutrinti?
Visada verdu nuluptas.
na mes bandem dartik ryziu kosyte,bet ji jai tai labai patinka as ja duodu visada ryta apie 11val,daugiau neduodu,nes liktai nuo kosiu dar daugiau svoris auga,ar taip?tai pakeiciu i vaisines tyreles o pietum jau valgom darzoviene