Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią pirmąją kruopų košę rinktis ir kaip virti?

Mes jau kertam triju darzoviu kose pietums, ir ryte tyreles truputi. O kaip pradet ivest kruopu kosele? g.gif Kaip paskui jas valgyt reiks: ar keitinet kruopas su darzovem kas antra diena? g.gif Ar galima kasdien ir to ir to? blink.gif Kaip jus, mamytes, valgydinat savo maziukus? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
MES PRADEJOM NUO DARZOVIU ,PASKUI VAISINES,O DB IR PIENISKAS VALGOM KUO PUIKIAUSIAI, RYTE DARZOVES ARBA VAISINES, O VAKARE PIENISKA KOSE thumbup.gif
Atsakyti
pradejus ragauti kieta maista kietejo viduriai.Tada pradejau ivedineti kruopas,pradejo nuo aviziniu ir problema dingo smile.gif o valgom Nordic dripsnius(jie taip pat naturalus be konservantu ir priedu).
Atsakyti
na mums tai daktare p[atare nuo darzoviu pradet, tai pirmiausia davem tik bulvyte isverdi sutrini ir viskas, dar vandenuku praskiedi ir taip vis kas kelias dienas nauja darzove kartu pridedi
Atsakyti
Man atrodo kad buvau klaidą padariusi ,nes pradėjau duoti kruopų košę,todėl vėliau nevalgė daržovienės schmoll.gif .Daug laiko praėjo,kol priprato.Dabar jeigu pradėčiau primaitinimą tai pradėčiau tik nuo daržovių košytės.
Atsakyti
Aš irgi pradėjau nuo daržovienės- jokių problemų vėliau nekilo. Valgo viską ką tik paduodu.
Atsakyti
Mes ir jau pradedam grūdines košes. Pradėsim nuo avižų, nes turim problemų su viduriukais, paskui kukurūzų, o galiausiai ryžių. Nors šiaip pediatrai rekomenduoja pradėt nuo ryžių. essen.gif
Atsakyti
Aš irgi nuo avižų pradėjau, kad lengviau prakakot būtų ax.gif
Atsakyti
mes siandien pradejom nuo ryziu kosytes. taip skaniai valgem, ir taip norejosi duoti dar ir dar, bet teks palaukti rytojaus.
Atsakyti
as noreciau paklausi del darzoviu kosiu 4u.gif ar bulve, morka verdat nulupta? juk luobeleje daug vitaminu..gal virti su lupena o nulupti isvirta ir sutrinti? g.gif
Atsakyti
Visada verdu nuluptas.
Atsakyti
na mes bandem dartik ryziu kosyte,bet ji jai tai labai patinka as ja duodu visada ryta apie 11val,daugiau neduodu,nes liktai nuo kosiu dar daugiau svoris auga,ar taip?tai pakeiciu i vaisines tyreles o pietum jau valgom darzoviene
Atsakyti