Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią pirmąją kruopų košę rinktis ir kaip virti?

QUOTE(Sanrita @ 2007 02 02, 20:00)

Kaži kaip būtų buvę, jei pati būčiau virus ryžius  g.gif
Po savaitės pabandysiu  mirksiukas.gif

Tai kad nereikia tų ryžių virti - yra košelių. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokia cia firma gamina ryziu koseles, ir kaip jos ten buna paruostos. kaip tik vakar ieskojau pirmam kartui bet nieko neradau? Radau tik Nestle be pieno ir Bebe su pienu, nelabai supratau kokia pirkt??
Atsakyti
mes tai nuo bulviu koses pradejom, o paskui ryziu kose bandem, bet kad mano jinelabai valge t ryziu kose, purtydavosi, o uztat bulves megsta ir dabar, darzovine skaniausias maistas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikad @ 2007 03 23, 18:38)
mes tai nuo bulviu koses pradejom, o paskui ryziu kose bandem, bet kad mano jinelabai valge t ryziu kose, purtydavosi, o uztat bulves megsta ir dabar, darzovine skaniausias maistas  thumbup.gif

ir sveikiausia mirksiukas.gif darzovese daugiausia vitaminu negu gruduose, ir as pradejau nuo darzoviu.
Atsakyti
Mes pradėjom nuo ryžių košytes. Labai mažiui patinka. Užmaišau su mišinuku, kažkaip su vandenuku schmoll.gif Gyd. sakė vyrti manų košę, bet dar kažkaip nesiryžtu.
Atsakyti
Mes pradėjom nuo bulvių košės thumbup.gif O dabar valgom įvairias daržoves, bet kruopų košių dar neragavom wub.gif kažkaip keistaiskirtingai tie gydytojai pataria g.gif
Atsakyti
mes pradejom nuo morku su obuoliais, po keliu dienu bulvyte.
Atsakyti
Mes nuo 4 men pradejom valgyti avizu kose is MILUPOS be priedu... atrodo jam skanu buvo...
Atsakyti
Mes pradėjom nuo daržovių košytės, o kruopų košes tik nuo 7 mėn., nuo ryžių, avižų, kviečių ir kt. (Milupos) 4u.gif
Atsakyti
Mes pradejom nuo bulvytes koses. Isviriau bulvyte, sutryniau ir sumaisiau su misinuku kad skystesne butu. Ir mano mazyliui patiko mirksiukas.gif thumbup.gif Po savaites dar ivesim morkyte, veliau dar ka nors, o dar veliau kruopas ir saldumynus victory.gif Manau kuo veliau gaus saldaus paragaut, tuo geriau blush2.gif
Atsakyti
O sakykit, ar nieko blogo, jei vaikiukui duodu avizinene ir grikiu kosyte su tyrele, pvz. slyvų, obuolių/kriaušių rolleyes.gif ? Nes šiaip košę spjauna, o su trupučiu tyrelės valgo kuo skaniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Liepsnelė @ 2007 05 16, 20:41)
Mes pradejom nuo bulvytes koses. Isviriau bulvyte, sutryniau ir sumaisiau su misinuku kad skystesne butu. Ir mano mazyliui patiko  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Po savaites dar ivesim morkyte, veliau dar ka nors, o dar veliau kruopas ir saldumynus  victory.gif  Manau kuo veliau gaus saldaus paragaut, tuo geriau  blush2.gif

mes ir drinks_cheers.gif
Atsakyti