QUOTE(aidaa @ 2009 02 17, 16:32)
Ir mes isirasem i viduriuojanciu gretas, nors ir taip viduriai nebuvo linke uzkietet.
mergytej 1,5 m , susirgom nuvazuiave i sanatorija, is pradziu veme kelis kart, paskui pradejo viduriuotjau beveik savaite praejo, tustinasi daba 2-3 kart, bet skystokai ir geltonai.
"Rehidrona" maniske gere noriai, manu galima r cukraus pridet, kad skaniau vaikui butu, tik kai vemia negalima is kart duot daug gert, nes viska isvems, reikia girdyt geriau su sauksteliu, po truputi.
O vat "smecta" per diziausius riksmus geriam, ir po puse pakelio du kart i diena mums nepadejo, tai daviau po visa, siek tiek prisabde. Geruju zarnyno bakteriju nebandziau, tik kapsules dar nenrytu, o jei tie milteliai jauciasi kaip smectos, tai nezinau kaip butu
Tiesa dar gerem sidabrazoliu saknies nuoviro ir ramuneliu, tai po keturiu dienu vaikas neapsikentes pareikalavo kakavos

, daviau, blogiau nepasidare
sekmes ir sveikatytes visiems ligoniukams
QUOTE(hederi @ 2009 02 17, 18:07)
rehidrono tik su svirkstu duodu nes kitaip negeria. Del smectos drauges sake kad geriau neduoti, geriau angliuku ant 10 kg 1 tablete.
SVEIKUTĖS. MES KĄ TIK IŠ VAIKŲ LIKGONINĖS. MŪSŲ ISTORIJA TOKIA: VISKAS PRASIDĖJO NUO SLOGUTĖS, TOLIAU KOSULIUKAS SILPNAS IR VIDURIAVIMAS VANDENIU. IŠ PRADŽIŲ GAUSUS. SPALVA GELTONA. PADARĖ TYRIMUS VIRUSAS. tOKIŲ VAIKŲ KAIP MES DAUGUMA LIGONINĖJ. tAI REIŠKIA, KAD DABAR SIAUČIA KAŽKOKS VIRUSAS. mUM DARĖ TYRIMUS DĖL ROTO, BET NEPASITVIRTINO. nU IR KAS ČIA PER"ZARAZA" SIAUČIA.
Papildyta:
QUOTE(hederi @ 2009 02 17, 18:07)
rehidrono tik su svirkstu duodu nes kitaip negeria. Del smectos drauges sake kad geriau neduoti, geriau angliuku ant 10 kg 1 tablete.
O REHIDRONO KIEK ŽINAU KJŲDIKIAMS 6 MĖN . NEGAIMA AR NE
Papildyta:
QUOTE(kemppinele @ 2009 02 10, 22:51)
yra ir tabletytes ciulpiamos ,super ir mums padeda jos

o su tom razinom

?cia galima 6men vaikiukui ?

nes irgi pasigavom virusa ir kur kur .ligonineje...aqtsigulem del kvepavimo taku... o va kaip gavosi...toje pacioje palatoje gulejom su rotoo virusu...

TA OATI ISTORIJA. IR KAIP ATSIKRATYT TOS "ZARAZOS". pER TUOS VIRUSUS NET NEŽINAU KADA PRADĖSIU PRIMAITINTI

(MŪSŲ VAIKIUKAI BENDRAAMŽIAI)
Kalbate man už nugaros? Reiškia aš priekyje!.. Aptarinėjate mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis už jūsų!.. Stengiatės įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydite! Tęskite taip ir toliau!....Ir man visiškai vienodai, ką apie mane galvojate - nes aš apie jus visiškai negalvoju...