Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

QUOTE(Ausra757 @ 2008 12 28, 00:15)
na išbandėm vaistus nuo rota viruso,dabar išbandom su cola  numarint ligą,kažkas padeda manau cola.nu ir liga neduog dieve,mano vaikutis jau 4 para kaip tik mamos pieną gerią ojei jo nebūtu????stiprybės mamoms,daug skysčių reik gert jei nenorit į ligoninę jūsų leliukui,o mamoms griežta dieta ir gerasias bakterijas gerti ir Linex man taip patarė daktarė.

kaip idomiai,pirmą kartą girdžiu,kad su cola g.gif mano mažė persirgo roto virusu,ligoninėje 8d.praleidom doh.gif
Atsakyti
Na as apie cola irgi pirma karta girdziu, bet gal tikrai veiksminga?
mano panele irgi veme, paskui keleta kartu paviduriavo, bet as i ligonine vezt nesiryzau. dabar dar sventes, tai tikrai nebutu ten nei normalios prieziuros, o ir klinikose viena karta kai pagulejom paskui sirgom dar 14 dienu... blogiausia, kad vemdavo nuo mano pienuko...nors kito nieko nevalge, arbateles gere, bet nuo ju neveme.
Atsakyti
Dėl Cokos tai žinokit nustebimas nerealus, bigsmile.gif gaila negaliu niekur išeit jos nusipirkt, nes mano mažius užvakar 2 kart vėmė, vakar 2 kart viduriavo, manau kad rotas, bet va prieš nepilnus metus sirgo, o sako tai nelemtai ligai susirgus, atsparumas jai paskui bent 1,5 metų garantuotas g.gif o mes sergam. na šiaip lengvesnė forma atrodo, bet va vistiek požymiai 1 prie 1 unsure.gif
Atsakyti
Mielosios mamos, gydyti vaikus su coca cola beprotybė. Jeigu jūsų vaikutis viduriuoja ar vemia, vadinasi pasigavo bacilą. Mūsų sūnui 2,4 metai, su šią problemėlę buvome susidūrę nekartą. Nusipirkite vaistinėje smectos miltelių ir sugirdykite vaikučiui. Kaip tai padaryti rasite informaciniame lapelyje. Taip pat nusipirkite gerųjų bakterijų kapsulėmis, jeigu vaikutis nekramto tabletėmis. Visa tai labai veiksminga ir per 2-3 dienas susitvarko. Neeksperimentuokite su savo vaikais.
Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2004 06 27, 06:05)
Sveikos mamytes. As irgi turejau bedos su vaiko viduriukais sad.gif .Mazylis pradejo viduriuoti nuo antibiotiku .Nakti kartais tekdavo pakeisti po penkis pampersus , tai buvau irgi labai issigandus.Juk uzsienyje gydytojai sako , kad nereikia jokiu vaistu - savaime praeis.Tai as turejau ''Gefillus" ir "Linex" ir pati gydziau .Nezinau ar vaistai padejo ar savaime praejo ...po 3 savaiciu .Na o kuo daugiau padeti mazyliui , kai jam 4men. sunku ir patarti , nes maniskis valge tik mano pienuka , o arbateles jam jokiu budu neisiulytum dry.gif .Vyresniems tai padeda "Smectos" milteliai , keptas obuolys , morku sriuba (jei valgys) na ir patikimas gydytojas , kuris ir tevelius nuramina , kad nepanikuotu...Sekmes heart.gif

Sveiki.As irgi turiu problemyte su viduriavimu,ir jau dvi savaites.Gydytojas padare tyrimus,pasake slapimo taku infekcija,israse antibiotiku desimt dienu,nezinau ar padejo jie,ar ne, mazyle ir toliau viduriuoja,tik nebe kas desimt minuciu,o kelis kart i diena.Gyvenu Amerikoje, tai jie viduriavima skaito kaip normalu dalyka,savaime turi praeit,jokiu vaistu nera.Prisiskaicau cia visokiu patarimu,bandziau ir kmynus,ir ryzius,nepadejo.Mazylei tik 3 menesiukai,veliau atsisiusiu is Lietuveles vaistuku,ateiciai.O dabar lieka tik laukt,gal praeis? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano mazoji viduriuoja 2 kart i diena, dabar dar pradejo vemt, temp 38,5. ar tai virusas
Atsakyti
QUOTE(ausra_barzdė @ 2009 01 16, 01:34)
sveikos 4u.gif mano mazoji viduriuoja 2 kart i diena, dabar dar pradejo vemt, temp 38,5. ar tai virusas

Taip, tai gali buti virusas. Greiciau pasirodykit gydytojui.
Atsakyti
Mano mazius pardejo viduriuoti verysad.gif ir tai trunka jau 8 dienas.Buvom pas gyd.padare kraujo tyrima,nustate kad virusas.Temperaturos niekada nebuvo,is pradziu veme o dabar tik viduriuoja.Labai sunku isiulyti gerti,nes geria tik misineli,vandens visai nenori schmoll.gif ,tai as ji visaip bandau apgauti,duosu vandenuko sauksteliu kai maitinu kosyte.Girdau melyniu arbatike is puoduko su snapeliu,duodu smectos,bet niekaip nesibaigia tas viduriavimas.Vakar kakojo tik du kartus bet uztai uz visa diena kaip prikrove net per rubus bego doh.gif Siandien ryte ir atsikeles daug paviduriavo verysad.gif Sako reikia laiko,kad organizmas isvarytu ta virusa,bet tas laikas taip is leto eina.Po savaites turim kelione i Gran Kanarija,tai nezinau kaip cia bus jei nepasveiks verysad.gif .Dabar isviriau razinu ,tai bandysiu duoti to nuoviro.Gyvenu uzsieni,tai cia pas juos taip yra,kad viskas turi praeiti svaime ir jokio gydimo cia nera.Nuo maziuko uzsikrete ir tetis,bet jis greiciau pasveiko.Meldziuosi kv.diena kad tik baigtusi tas viduriavimas.Vaikutis siaip linksmas ,zaidzia,paziurejus nepasakysi kad jis serga.
Atsakyti
TITUTE, pabandyk HIPP sultis specialiai viduriuojantiems ORS 200, jei tik pas jus yra tokių...laikykitės unsure.gif
Atsakyti
baisi liga verysad.gif taip gaila i vaikuti ziureti kuris tik guli istampytas vemimo spazmu,istisai viduriuoja ir dar ta temperatura doh.gif bet mes kankinomes kokias 5 dienas.svarbiausia kad daktarai nieko negali padeti,pasake duoti daug skysciu,bifido bakteriju prisipirkom ir laukem kol praeis...
Atsakyti
sweikos mum ir buwo si problema waikas widuriawo beweik tris sawaites ne tos sultys nepadejo apie smecta iswis nekalbu nuo jos issiwyste alergija waika wisa isbere verysad.gif geraiusiai mum padejo ryziai su elektrolitais waistineje pakeliais parduodu mirksiukas.gif mazam leliukaui jie kaip ir maistas ir waistas nereik maisyt su misinuku cool.gif o didesni taip isgeria tai mus wieninteliai sitie waistukai isgelbejo ir dar zinoma gerem bakterijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 01 23, 14:07)
TITUTE, pabandyk HIPP sultis specialiai viduriuojantiems ORS 200, jei tik pas jus yra tokių...laikykitės unsure.gif

Net nezinojau, kad yra tokiu sulciu nuo viduriavimo bigsmile.gif

Mes ir pradejom nakti vemti, viduriuoti, ryte temperatura sukilusi, greiciausiai vel atsinaujino salmonelioze verysad.gif nustate mums ja prie beveik 2 men., atrodo isigydem, bet ir vel verysad.gif mums ir gydytoja sake pirmi vaistai nuo viduriavimo yra smecta ir gerosios bakterijos ax.gif
Atsakyti