Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriuoja kūdikis, vaikas

QUOTE(1PuPa @ 2010 01 23, 18:19)
Gal kuri mamyte tiksliai zino ar reikia virti kmynus kad jiekietintu ar uztenka tik uzpilti karstu vandieniu?
Buciau labai dekinga uz pagalba  4u.gif

geriau pavirinti kelias minutes. Laiko daug neatima, o koncentracija tikrai padideja.
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2010 01 23, 23:26)
geriau pavirinti kelias minutes. Laiko daug neatima, o koncentracija tikrai padideja.

Aciu, reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mes irgi pasigavom kažkurį virusiuką. Pirma vyras susirgo, o paskui ir mes su mažiuku. Jam beveik aštuoni mėn. Pirmą dieną vaikas vėmė, o sekančią, t.y. šiandiena pradėjo viduruoti. Dar tik antra diena. Viduriuoja apie penkis kartus per parą. Guodžiu save, kad nėra labai daug, nes mažai valgo ir geria. Pradėjau duoti bifolac ger.bakterijų ir smectos. Pastebėjau, kad vaikučio bambutė paraudusi. Ar taip yra kam buvę? Ar čia yra požymis, kad tiesiog vaikas serga? Mažiukas dar geria MP, bet kai susirgo, tai ir to vos kelis kartus per dieną įsiūlau. Aš ir pati viduriuoja, tiesa nesmarkiai, tai net ir nežinau, ar gerai duoti savo pienuko vaikučiui?
Atsakyti
mums nuo viduriavimo labai padejo LINEX thumbup.gif
Atsakyti
pasidarykit ismatu tyrima, kur rodo skaiciais, kiek yra stafilokoko. Musiskiu atveju, jis padidejes, lyginant su norma, bet infektologe tik aiskina, kad "nieko tokio". Taciau maziukei 4,5 men, o viduriuoja nuo 2 savaiciu. Buvo laikas, kai vien zaliu VANDENIU, arba vien gleivem, ir 14 kartu per para. Ir man gydytojai sakydavo, kad tai NORMA, nes vaikas turi alergija. Netikekit, aiskinkites ir gilinkites,- mano manymu, tai NERA normalu.
Cia as apie savo atveji.
Viduriukai spalva nuo geruju bakteriju pakeite i geltona, taciau vis dar viskas susigeria i sauskelnes, t.y. kakutis.... nelabai jos padeda...
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklausti,o misinuka galima duot,kai viduriuoja? g.gif
Atsakyti
Prasau, padekit ir mum: mano mazyliui 1m3men. viduriuoja jau savaite. viskas prasidejo pries savaite, ta pirma diena nuo pat ryto sukilo auksta temperatura, sudaviau eferalgano ryte, per pietus, vakare ibufena, nes temp buvo 38,8. nuo tos dienos ir viduriuoja. kita diena temp nebebuvo, tik vat tas viduriavimas liko. vaikui nieko neskauda, laksto linksmas, bet vat tik ko uzvalgo ir einam sikna plauti. ana savaitgali vaikas buvo su seneliais kaime. pries karsciavima diena buvom uzgaviniu sventeje tai poravalandu ten praleidome, bet tai vaikas kazi ar susale, nes beveik visa laika ant ranku buvo ir nosis silta isvaziuojant buvo. tiesa, grizus, senelis nunese vaika prie suns, o tas lyztelejo ji. ar galejo taip patekti kokia bakterija??? suo sakyciau kad salyginai svarus, priristas kieme, joks kitas suo prie jo neprieina (nors jie man vis tiek visi purvini atrodo). smecta nepadeda, vis tiek visuriuoja ir taip skystai ir spalva skirtinga buna. gerem ir linex, irgi nepadejo. ir kmynu arbata geriam, dar vakar prosenele atejus sake ryziu klijukai padeda, tai dar ir tuos geriam. tiesa, mes geriam karves piena, gal kokia infekcija galejo per ji ateiti? bet visada virinam piena. ir tas pienas man atrodo maisytas, ta prasme kaimynai laiko kelias karves irman atrodo kad visa piena supila i ta pati bidona, beto ir tos karves jau kelis menesius nuolat tvarte buna... padekit, pasakykit kas galetu buti??? kad tas roto virusas tai abejoju, nes nera temp ir nekarsciuoja (tik ta 1 diena). tiesa, turiu itarimu, kad ta savaitgali pas senelius vaikui galejo duoti grybu sriubos sunkos. bet tai ar gali nuo kokio blogo uzvalgyto maisto savaite viduriuoti???? prasau atsakykit kuo skubiai. i poliklinika nesikreipiam, nepatinka man tie lietuvos daktarai, o ir i ligonine nelb galiugult su vaiku, man egzaminai prasideda...
Atsakyti
Mazylia bandau padeti 4u.gif
Visu pirma bent jau Kaune,tai siaucia roto virusas doh.gif Visu antra mums jau praejo,viskas panasiai kaip ir Jums,maniskis viduriavo 5 dienas,max po tris kartus,temperatura buvo tik viena diena,vaikas zvalus,linksmas lakste,bet tas viduriavimas mane i nevilty vare,taigi is karto sakau,kad pieno negalima duot viduriuojanciam vaikui,mes atsisakem kolkas misinio,ir pirma diena kai nedaviau,is karto liovesi viduriuoti,toliau...galima is pieno produktu kefyra,jogurta be priedu..Duodavau smektos po du pakiukus per diena,gere suru vandeni,nepamenu kaip vadinasi,regis hedrodonas,ar kazkas panasiai,vaistinej turi pasiulyti daugiau kazka,viriau ryziu dribsnius,gardinau cukrum,nes nevalge vienu doh.gif Enteroli daviau,ir fermentus-kreon'a,virk kiesieliu melyniu,nes melynes kietina,na regis viskas 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi viduriuojam nuo ilgojo savaitgalio... Net man kelis kart jau buvo. Itariu kad gali buti virusas, nes daug kur apsilankem, ten kur daug vaiku. O tavo atveju patarciau nustatyti vaikui dieta, geriau ryte-vakare vidurius kietinancias koses, diena darzoves su mesyte, ir jokiu ten pienu, varskiu, grybu sriubos... baisu! mums 1m2men, bet tokiu ekstrymu vaiko skrandziui nedarau. Kai pasveiks, tai labai saikingai duot. Ir vienu metu nemaisyt skirtingo maisto. Bet kuriuo atveju reiketu bent nuvezt vaiko ismatas tyrimui, paprasyk gydytojos kad lapeli parasytu. Bent busi rami, kad cia ne koks stafilokokas ar zarnyno virusas. Mes siandien nuvezem, ziuresim.
Atsakyti
melynes tai geriam, pati vasara pririnkau ir juogieniu priviriau, tai atskiedziau ir gavosi kaip kompotas. o tai o jus pas daktarys buvot?? ar gyde ligonineje?? as labiausiai ligonines bijau. pas mus anyksciuose sake, kad irgi siauciau roto virusas.
Atsakyti
QUOTE(Mazylia @ 2010 02 23, 11:44)
melynes tai geriam, pati vasara pririnkau ir juogieniu priviriau, tai atskiedziau ir gavosi kaip kompotas. o tai o jus pas daktarys buvot?? ar gyde ligonineje?? as labiausiai ligonines bijau. pas mus anyksciuose sake, kad irgi siauciau roto virusas.

As skambinausi i greitaja pirma nakti,nes issigandau,tai sake,gert daug skysciu ir smecta,pas gydytoja neveziau,va pati is isgydziau smile.gif
Atsakyti
o tai kiek laiko ta smecta reikia gerti? skambinau ir as nakti, kai biski su kraujuku pakakojo, tai tik tepasake, kad kartais vaikam taip buna, stebekit. nu tokie cia ir daktarai jokio atsakingumo, todel ir bijau i ligonine guldyti. beto dar pries tai bronchitu sirgom, antibiotikukursa perejom ir dar daug kitu vaistu gerem, tai nelb noriu dar ta chemija vaika farsiruoti, visai skrandi prakiurdysiu.
Atsakyti