jei jau valgote kieta maista, pabandyk ilasinti kelis laselius burokeliu sulciu. arba tsu sauksteliu, bet nedaugiau kaip nepilna arbatini sauksteli.
arba nusipirk selenu, sumalk jas su kavamale ir iberk i maisteli.
duok daugiau kmynu arbateles gerti.
sekmes
arba nusipirk selenu, sumalk jas su kavamale ir iberk i maisteli.
duok daugiau kmynu arbateles gerti.
sekmes
QUOTE(la-na @ 2006 02 27, 00:58)
mums 6 mėn ir kankinamės su užkietėjusiais viduriais. Gal kas patartumėt ką mums daryti. 
pas mus visai tas pats
kritiniu atveju sugirdau laktiulozes, bet piktnaudziaut ir nenoriu, tai kartais slyvas pati isverdu, sumalu, padeda atrodo, bet po keliu dienu ir vel tas pats
maniau, kad nuo morku, nes pradejo jas valgyt, pora dienu nedaviau, bet niekas nepasikeite
siaip mes pastoviai geriam slyvu sultis hippo,ir dar nevalgom jokiu produktu kietinanciu,tik atvirksciai kurie nuo kietu viduriuku:avizines kruopas,slyvu tyreles...
kai buvo visai blogai tai mes gerem DUFOLAC sirupa,bet su jo reikia atsargiai,bet padeda super!
kai buvo visai blogai tai mes gerem DUFOLAC sirupa,bet su jo reikia atsargiai,bet padeda super!
kai mano dukrytei užkietėja viduriukai, labai padeda vaikiškos slyvų sultys (HIPP ar kitos firmos) arba slyvų tyrelė
Mano panai ir daznai kieteja viduriukai tai mes valgome neste slyvu tyrele.Dar niekad nebandeme gerti slyvu sulciu gal tos veikia greiciau
labas, klausykit mamos noriu paklausi, mano Viktorijai 3 men, dar nieko valgit negalim, bet jinai tuštinasi kas 3 diena, daug kas rašo kad tai normalu, bet jinai kelia kojites aukštin ir steni, o po to pradeda verkti, naturalu jog sunku jai tuštintis vyduriai užkieteja,daktaras išraše Duphalac gal kam teko naudoti ar girdeti apie vaista?
mes tai slyvų sultys tada geriam. Labai padeda. ir pati bandau tada burokėlių ir slyvų daugiau valgyti.
sveikutes
sveikutes mamytes
na mano mažei tai viduriukai daugiausiai kietėdavo pirmus mėnesius, dabar mums jau eina 6 mėnesiukas ir jokių problemų su vidurių užkietėjimu tikrai neturime. Patarčiau duoti avižinės košės su sėlenomis, taip pat virtos morkos labai padeda. Slyvų tyrelių bei kažkokių vaistukų nuo vidurių užkietėjimo mes nebandėme, nes taip jau labai neprireikė. Žinau, kad dar yra kažkokios arbatėlės nuo vidurių užkietėjimo.
na mano mažei tai viduriukai daugiausiai kietėdavo pirmus mėnesius, dabar mums jau eina 6 mėnesiukas ir jokių problemų su vidurių užkietėjimu tikrai neturime. Patarčiau duoti avižinės košės su sėlenomis, taip pat virtos morkos labai padeda. Slyvų tyrelių bei kažkokių vaistukų nuo vidurių užkietėjimo mes nebandėme, nes taip jau labai neprireikė. Žinau, kad dar yra kažkokios arbatėlės nuo vidurių užkietėjimo.
QUOTE(berrry @ 2006 02 28, 12:43)
kai mano dukrytei užkietėja viduriukai, labai padeda vaikiškos slyvų sultys (HIPP ar kitos firmos) arba slyvų tyrelė 
O virtos morkos argi jos nekietina viduriukų
QUOTE(la-na @ 2006 02 27, 02:58)
mums 6 mėn ir kankinamės su užkietėjusiais viduriais. Gal kas patartumėt ką mums daryti. 
mums taip pat buvo problema nuo kokio 2,5 men iki 5 men. net kelis kart naudojom "microlax"...taciau atradau HIPP slvu tyrele ir HIPP arbatele "mazylio pilvukui" mums padeda. kakoja kiekviena diena...pabandyk ir tavo mazyliui gal pades