Įkraunama...
Įkraunama...

Užkietėję viduriai

mums irgi penki menesiai. Kol valge tik mano piena - buvo viskas gerai. Viduriukai pradejo kieteti nuo ryziu koses (nes tik ja kolkas duodu). Truputi geriau buna, kai duodu banano ir pati daugiau slyvu pavalgau (ne dziovintu, bet tokui dideliu, melynu).
Atsakyti
QUOTE(ramuneu @ 2006 05 10, 17:35)
mums irgi penki menesiai. Kol valge tik mano piena - buvo viskas gerai. Viduriukai pradejo kieteti nuo ryziu koses (nes tik ja kolkas duodu). Truputi geriau buna, kai duodu banano ir pati daugiau slyvu pavalgau (ne dziovintu, bet tokui dideliu, melynu).

Tai kam valgot ryžių košę, jei kietėja viduriai? Rinkitės avižas, grikius, dž. slyvų tyreles, visada aliejaus į daržovių košę įvarvinkit ir pamažu galbūt susireguliuos.
Atsakyti
Mes kai viduriukai buvo užketeja valgem slyvu,labai padėjo... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mano mazyliui su pilveliu viskas gerai buvo kol tik MP pienuka gere. Kai pradejom darzoves ragauti (nuo 5 men. paskutines savaites), tai uzkietejo nerealiai doh.gif Tada vel savaite tik MP daviau, kad susireguliuotu virskinimas. Pediatre patare ivesti kruopas, kad daugiau lastelienos (atrodo, nepamenu blush2.gif ) butu. Tai grudus ne kaip valgom, vos ne vos po kelis saukstelius, tai pridedu Semper slyvienes arva kriausiu tyres, tada suvalgo tuos kelis saukstelius thumbup.gif Dar manau mums padeda uogu sultys(tresniu, avieciu, siandien bandysim vysniu) per puse skiestos su vandenuku. Spaudziu pati ir duodu tarp maitinimu.
Atsakyti
prasau pagalbos,mano dukrytei liepos 27d bus 4 men,maitinu pati,meniu nepakeiciau.Apie pora savaiciu vargstu su viduriu uzkietejimu.Ir klizmute darem,tam kartui padeda ir vel tas pats,daktare isrese vaistu,ir vistiek tustinasi tik kas trecia diena.Nebezinau ko griebtis,juk ji per maza tikriausei duot ar slyvu sultis ar dar ka.Gal kas turi petirtie pagelbeti man.Dukra jauciasi gana gerai,tik jau trecia diena buna irzli nes matyt raizo maziukei.Vargstam abi.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
as ir pati turiu problemu su viduriais,tai mazajai tas pats.
Vargstam abi doh.gif
Mums 3 menesiukai,valgo misinuka.Kol valge Hipp'a tai tustinosi kaip suaugusi tokiom spirikem.Jetau buvo gaila ziureti i vaika.Ir klyzmutes statydaa,ridavosi,kankinosi vaikiukas.Po to pabandziau Aptamili 1,-problemos dingo momentaliai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tustinasi kaip ir priklauso leliukuj,
Atsakyti
QUOTE(ainetux @ 2006 08 22, 12:02)
as ir pati turiu problemu su viduriais,tai mazajai tas pats.
Vargstam abi  doh.gif
Mums 3 menesiukai,valgo misinuka.Kol valge Hipp'a tai tustinosi kaip suaugusi tokiom spirikem.Jetau buvo gaila ziureti i vaika.Ir klyzmutes statydaa,ridavosi,kankinosi vaikiukas.Po to pabandziau Aptamili 1,-problemos dingo momentaliai. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Tustinasi kaip ir priklauso leliukuj,

Jei turi problemu su vyduriais pasiukyciau tau nusipirlti Lepikolio,man ir buvo problemos,tai daktare patare Lepilkolio pagert,tikrai padejo.Ji gali gerti ir savo pienuku maitinanti mama.
Papildyta:
QUOTE(la-na @ 2006 02 27, 02:58)
mums 6 mėn ir kankinamės su užkietėjusiais viduriais. Gal kas patartumėt ką mums daryti. g.gif

Jei lialius jau valgo kieta maista,pvz.tavo gamintas darzovienes,tai i darzoviene idek arbatini sauksteli alyvuogiu aliejaus,dauok daugiau gerti skysciu ir t.t.
Atsakyti

duok daugiau kmynu arbateles gerti.

sekmes
[/quote]
as kaip tik girdejau, kad kmynai kietina viduriukus
Papildyta:
QUOTE(Helxa @ 2006 04 27, 16:57)
Oi mamytes ka as galiu pasakyti,mum nei avizu koses,nei brokai,nei slyvu sultys,nei tyres niekas nepadeda,nei arbatos, tai gyd dupolak israse, tai bandysim o gal kas zinot kaip ji gerti,mum sake kad po 5 ml i diena,bet ar neperdaug? Gal kas zinot? Nors gal gyd zino ka sako, bet kazkaip nzn... o kaip jus geriat?
4u.gif

Mes irgi gerem dupholac. pirma savaite po 5 ml, paskui po 2,5 ml. kol gerem, tol kakojo, tik nustojom, ir vel viskas is pradziu. kosmaras. dabar atradom avizu klijukus, super veikia thumbup.gif
Atsakyti
pirmiausia pagalba užkietėjus viduriams - džiovintos slyvos arba džiovinti obuoliai.
užpilti verdančiu vandeniu, palaukti, kol prisitrauks ir duoti to "kompoto" vaikui.

jei vaikas dar maitinamas MP, džiovintų slyvų gali kurį laiką pavalgyti mama 4u.gif
Atsakyti
As irgi uz tai, kad mama pati valgytu, maitindama savo pienu, tai, kas galetu persiduoti jos vaikuciui.
Mes, kai pucia pilvuka naudojam espumisana ir pankolius. Bet pirmosiomis dienomis rasydavausi dienorasti, tai mazdaug zinodavau, nuo pucia pilva ar kieteja viduriai maziukui.

Atsakyti
Jei MP ir vaikas nesitustina tris dienas nera nieko blogo,mano mazoji iki 3 menesiu tustinosi karta i 7 dienas cool.gif ,bet kadangi maitinu pati,tai visai negalvojau apie tai,juk mamytes pienelis labai gerai virskinamas thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu vien tik MP , tai gal ir neverta jaudintis, tačiau jeigu ir kitu maisteliu, tai jau kokios keturios dienos - reikia kažką daryti, manau wink.gif
Atsakyti