Mano vaikui 8 mėn, kad nekietėtų viduriukai retarčiais išverdu daržovienės su burokėliais( bulvė, morka, burokėlis, mėsytės gabalėlis)
.Kleckui šis patiekalas labai patinka. Gydytoja sakė, kad didelis kiekis burokų paleidžia vidurius, tad aš jo nededu daug. Po tokios košės vaikas tuštinasi reguliariai ir normaliai.
QUOTE(JAZZ @ 2006 03 09, 14:30)
Mano vaikui 8 mėn, kad nekietėtų viduriukai retarčiais išverdu daržovienės su burokėliais( bulvė, morka, burokėlis, mėsytės gabalėlis)
.Kleckui šis patiekalas labai patinka. Gydytoja sakė, kad didelis kiekis burokų paleidžia vidurius, tad aš jo nededu daug. Po tokios košės vaikas tuštinasi reguliariai ir normaliai.
Labas rytas mano suneliui nepadeda nei sultys nei tyrelės slyvų tad dedu truputi i koše kopustuko lapa tai tada jau ir truputi pagerėja.
Mes viska bandėm niekas nepadėjo tai daktarė išrašė mūms DUPHALAC tai truputi geriau
Kol mano maziuke valge tik mamos piena, viskas buvo tvarkoj su viduriukais
. Pradejus maitint kietu maistu, atsirado ir mums tokia problemele. Bet labai valgom HIPP slyvu tyrele, kuri tikrai padeda, bei uzpilu dziovuntu slyvu is vakaro, palaikau per nakti, o kita diena duodu to skystimo pagert. Ten tikrai labai skanu ir maziuke noriai geria. Pabandykit, mums padejo.
Mums irgi su pilvuki problemos. Mums 2 men. Valgo misinukus. Perskaiciau, kad HIPP yra slyvu sultys, kurias galima duot nuo 9 savaiciu. Ar tikrai galima?
QUOTE(radka @ 2006 04 06, 20:30)
Mums irgi su pilvuki problemos. Mums 2 men. Valgo misinukus. Perskaiciau, kad HIPP yra slyvu sultys, kurias galima duot nuo 9 savaiciu. Ar tikrai galima? 
kažin ar galima tokiam mažiukui jau duot sulčių,abejoju
o dabr padeda hiip Viljamo kriaušių tyrelė ir nestle slyvos
mums viduriukus sutvarkė nestle slyvos, jos be vit.C, o hipp su vit. C, kadangi mes alergiški.
labutis visoms noreciau paklausti neseniai pradejau duoti obuoliuka , obuoliu tyrele , kartais banana mum pradejo maziau tustintis dujos eina o naudos nera gal galima duot slyvu tyreles ar ji neruksti mes tik dabar neseniai pradejom ragaut bijau kad nevalgys, su arbatom problema nenori gert jam ikisi buteliuka jis juokiasi ir viskas netraukia , o krutine tai varo
ka patartumet ka po biski reikia pradet duot ragaut ir ka geriausiai mum jau 4,5 men, nors mum tipo daktare sake tik nuo 5 men. as net nezinau
Papildyta:
Papildyta:
Oi mamytes ka as galiu pasakyti,mum nei avizu koses,nei brokai,nei slyvu sultys,nei tyres niekas nepadeda,nei arbatos, tai gyd dupolak israse, tai bandysim o gal kas zinot kaip ji gerti,mum sake kad po 5 ml i diena,bet ar neperdaug? Gal kas zinot? Nors gal gyd zino ka sako, bet kazkaip nzn... o kaip jus geriat?
QUOTE(Helxa @ 2006 04 27, 15:57)
Oi mamytes ka as galiu pasakyti,mum nei avizu koses,nei brokai,nei slyvu sultys,nei tyres niekas nepadeda,nei arbatos, tai gyd dupolak israse, tai bandysim o gal kas zinot kaip ji gerti,mum sake kad po 5 ml i diena,bet ar neperdaug? Gal kas zinot? Nors gal gyd zino ka sako, bet kazkaip nzn... o kaip jus geriat?

Manau, ne per daug, ant indikaciju lapelio irgi turetu buti parasyta, kad leliukams 5 ml reikia. Tik sugirdyt tai sunku patikek
Mums duphalacas labai padejo. Gydytoja sake, is kart poveikio nebus, po kiek laiko. Sugirdziau vaistukus ir po keliu minuciu jau ejom pamperso keist