Įkraunama...
Įkraunama...

Užkietėję viduriai

QUOTE(Zemiete @ 2009 02 21, 16:38)
Idomus junginys, gal ir mes pabandysim smile.gif nes mes irgi su pilvuku istisu problemu turim... vartojat kokius nors vaistukus? mes tai espumisan .

tfu tfu tfu mums jau bedos su pilvo putimu baigesi ir espumizano jau nebevartojam, bet va viduriukai nuo kosiu kietoki verysad.gif
cia visos rasot apie sluvu tyreles bei sultis, kurias duodat kudikiams, o man viena mamyte rekomendavo paciai pagert slyvu sulciu, kad mazutis gautu per pienuka. Ka jus manot? g.gif
Atsakyti
Beabejo, taip ir reiketu daryt smile.gif viska mama perduoda per savo pienuka vaikuciui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 21, 15:38)
Idomus junginys, gal ir mes pabandysim smile.gif nes mes irgi su pilvuku istisu problemu turim... vartojat kokius nors vaistukus? mes tai espumisan .

mano mergaite labai nevalgi buvo, tai ir su viduriukais problemyciu buvo, bet man espumisan toks nepatikimas, kad net ant saves kai bandziau padedavo labai retai, o daktare pasiule nusipirkti linex, maziau reklamuotas produktas, bet man kazkodel atrodo patikimesnis, ir veiksmingumas buvo efektyvesnis
Atsakyti
QUOTE(marijanazo @ 2009 02 23, 17:09)
mano mergaite labai nevalgi buvo, tai ir su viduriukais problemyciu buvo, bet man espumisan toks nepatikimas, kad net ant saves kai bandziau padedavo labai retai, o daktare pasiule nusipirkti linex, maziau reklamuotas produktas, bet man kazkodel atrodo patikimesnis, ir veiksmingumas buvo efektyvesnis

Tai jusu maziukas net nebande espumisan? man tai jis ir paciai padeda smile.gif o kuo Linex skiriasi nuo Espuminan?
Atsakyti
sveikutes
pats nerealiausias liuosuojantis produktas tai Semper dziovintu slyvu tyrele thumbup.gif
As net savo 2 su puse metu vyrukui jos suduodu kai pora dienu i wc nepajaucia poreikio eiti ax.gif Pramusha fontanais - pro sauskelnes doh.gif lotuliukas.gif
Bet BUTENT - SEMPER, nes nuo kitu firmu tai bent mums jokio poveikio nebuvo schmoll.gif

dar yra hippo darzoviu tyrele su moliugais - irgi laisvina bishkiuka

beje, gal kas is mamyciu kaune turit isnaudoje arbateles ir turit atliekamu nereikalingu dezuciu nuo hipp arbateliu ar pan? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 02 23, 20:32)
sveikutes
pats nerealiausias liuosuojantis produktas tai Semper dziovintu slyvu tyrele thumbup.gif
As net savo 2 su puse metu vyrukui jos suduodu kai pora dienu i wc nepajaucia poreikio eiti ax.gif  Pramusha fontanais - pro sauskelnes  doh.gif  lotuliukas.gif
Bet BUTENT - SEMPER, nes nuo kitu firmu tai bent mums jokio poveikio nebuvo schmoll.gif

dar yra hippo darzoviu tyrele su moliugais - irgi laisvina bishkiuka

beje, gal kas is mamyciu kaune turit isnaudoje arbateles ir turit atliekamu nereikalingu dezuciu nuo hipp arbateliu ar pan?  blush2.gif

2,5 metų vyrukas su sauskelnėm? blink.gif blink.gif

mums taip pat padeda slyvų tyrelė hipp mirksiukas.gif arba avižų košė thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 23, 18:26)
Tai jusu maziukas net nebande espumisan? man tai jis ir paciai padeda smile.gif o kuo Linex skiriasi nuo Espuminan?

espumizanas yra nuo pilvo pūtimo, o linex - gerosios bakterijos, padeda sutvarkyti virškinamąjį traktą, kai yra problemų: tokių kaip vidurių užkietėjimas, arba vidurių suskystėjimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 23 vasario 2009 - 19:51
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 02 23, 20:51)
2,5 metų vyrukas su sauskelnėm? blink.gif  blink.gif

be sauskelniu schmoll.gif (ir jau seniai), bet turim ekstriniam atvejui , kad po semperio slyvu sienu neaptashkyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje, mums nuo hippo slyvu tik blogiau budavo, nes hipp slyvos nedziovintos, ir sudetyje labai daug krakmolo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 23, 18:26)

jo, espumizanas konkreciai uzslopina viena pasekme ir viskas, o Linex su geruju balteriju bagalba sutvarko ir pacia priezasti, nes organizmas pasisavina butent tai ko reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(n.vija @ 2009 02 25, 11:20)
jo, espumizanas konkreciai uzslopina viena pasekme ir viskas, o Linex su geruju balteriju bagalba sutvarko ir pacia priezasti, nes organizmas pasisavina butent tai ko reikia g.gif

panasiai ir yra, probiotikai trukdo organizme apsigyventi visokiems virusams, padaro nekenksmingom daugeli medziagu kurios papuola i organizma ne tik su maistu ir dar pagyvina zarnyno veikla, todel ir nebuna problemyciu. juk svarbu ka mes vartojame, o ypac musu mazyliai smile.gif
Atsakyti

beje, mums nuo hippo slyvu tik blogiau budavo, nes hipp slyvos nedziovintos, ir sudetyje labai daug krakmolo unsure.gif
[/quote]

mums hipp slyvos irgi nepadėjo ir aš, perskaičius jų sudėtį, radau, kad jose yra ryžių miltų- na, jos ir negalėjo padėti. Bandysim Semper.
Atsakyti
tik HIPP slyvu tyres thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
PVZ vakar negalejo pakakot,raodonak kaip vezys,o kakutis ozio blink.gif biggrin.gif ,daveu slyvy tytes ir po15min,jau kosytes konsistencijos kakiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .kiekviena diena duodu ivedus kieta maista thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes kai pagerem geruju bakteriju bifocal tai uzkietinom viduriukus,tai darem klizmute,padejo ,geriam seb simplex, o nuo viduriuku geriam 2 dienas duphalac ir vistiek nieko..tai gydytoja sako bandom obuoliuka,nors pucia viduriukus,bet ka padarysi .\,reikia ,kad kieti viduriukai. tai sian palauksiu ir jei nieko ryt duosiu obuoliuko,arba reiks daryti klizmute verysad.gif
Atsakyti