Įkraunama...
Įkraunama...

Užkietėję viduriai

Nuo kalafijoro gali pilvuką pūsti, bent jau mums taip būdavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 03, 13:41)
Nuo kalafijoro gali pilvuką pūsti, bent jau mums taip būdavo  verysad.gif

Nu vat ir del putimo atrodo kad daugiau bezdet pradejo doh.gif Kitos kiek skaitineju kopusta duoda. Bet man kazkaip atrodo kad nuo kopusto dar labiau pust turetu g.gif Nebezinau, blaskausi......
Atsakyti
Bet kalafijoras tai irgi prie kopustu... Tik gal ne toks piktybinis smile.gif apsipranta kudikiai ir prie visokiu kopustu, taciau mes dar to vengiam, nes iki siol pankoliais ir espumisan gelbejames. bet kiekvieno kudikio organizmas toks subtilus, kad labai sunku duoti patarimus, ko konkreciai vengti. Nors cia ir susirinkom dalintis patirtim smile.gif
Atsakyti
mums kita savaitele 5men turim rimtu problemu su vidurikiais,kai reikia tustintis daeinam net iki asaru,patarkite ka mums daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 04, 17:51)
Bet kalafijoras tai irgi prie kopustu... Tik gal ne toks piktybinis smile.gif apsipranta kudikiai ir prie visokiu kopustu, taciau mes dar to vengiam, nes iki siol  pankoliais ir espumisan gelbejames. bet kiekvieno kudikio organizmas toks subtilus, kad labai sunku duoti patarimus, ko konkreciai vengti. Nors cia ir susirinkom dalintis patirtim smile.gif

Tai va kad mums tokie baisus tie pilvo diegliai buvo, kad man dabar jau didziausias stresas vos tik vaikas pirstelna doh.gif ir paranoja del bet kokio naujo produkto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2009 01 29, 13:54)
zinokit mes ir slyvas ir vandenuka kibirais gerian ir darzovenes bet kakutis istiek kietas jau nebezinau kuo ir grebtis net dufalakas nepadeda doh.gif  g.gif

Antakalnio poliklinikoje probiotikai parduodami. kudikeliui uztenka ketvirtadalio pakelio per diena. Jei ryte sugirdai vandenuke ar pienuke istirpinus, tai dienos begyje vaikutis pasitustina. Mums ir kitiem, kas gere tikrai padejo. Ten tiesiog yra bifido ir kitos bakterijos, kur reguliuoja zarnyno veikla. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2009 02 05, 12:20)
Tai va kad mums tokie baisus tie pilvo diegliai buvo, kad man dabar jau didziausias stresas vos tik vaikas pirstelna  doh.gif ir paranoja del bet kokio naujo produkto  blush2.gif

Suprantu visiskai, as irgi sau paranoike kartais primenu. Bet kai jau ivedu ka nors naujo i vaikelio raciona, tai iskart ir pasiruosiu espumisan ar kmynu, pankoliu arbateliu ax.gif
Atsakyti
Dar mums padeda sv.apelsinu sultys.Pabandem kai maziukas buvo gal apie 7men.Isspaudi puse apelsino sulciu ir sumaisai su virintu vandeniu.Truputeli praplauna zarnyna...
Atsakyti
QUOTE(In-gu-te @ 2009 02 08, 14:23)
Dar mums padeda sv.apelsinu sultys.Pabandem kai maziukas buvo gal apie 7men.Isspaudi puse apelsino sulciu ir sumaisai su virintu vandeniu.Truputeli praplauna zarnyna...

labai gerai apelsinų sultys.aš paimdavau apelsino skiltelę,ją pamaigydavau,kad jau sultys viduje būtų ir duodavau vaikui iščiulpt arba išspausdavau tiesiai į burną(visai mažučiui).jos tokios su tirščiais tada būna ir laisvina vidurius.
Atsakyti
Mano dukrytei kietejimo bedeles baigesi pradejus naudoti Hipp misinuka. Absoliuciai visi kiti kietino doh.gif
Atsakyti
Mums irgi buvo uzkieteje viduriukai, kai ivedziau morka, tai valgem slyvu tyreles, slyvu sulciu ir pradejome gerti Bifolak gerasias bakterijas.
Atsakyti
o ka duoda tos bifolak bakterijos? apskritai sureguliuoja virskinima? o gal ir nuo pilvo putimo padeda?
Atsakyti