QUOTE(aurums @ 2011 05 06, 19:59)
Mergiona, klausimas Jums. Jus labai čia puolate tas dvidešimtmetes studentes, kurios anksti vaikų susilaukė. O kodėl Jus pati savo patarimais/ pastabomis nesivadovote??? Dvi mergaites turite, magistrantūroj studijuojate (jei gerai pamenu iš kitų temų)... Gal geriau buvo iš pradžių visus mokslus pasibaigti, o paskui jau apie vaikus galvoti. Nepiktai aš

Tiesiog beskaitant toks klausimas man pasistojo.
Gal pacituotumet kur as puolu?

Tikrai stebejausi autores "planais", kol ji nepasake, kad kalba apie ateiti, nebega paskolos imt dabar, renka info. Tada man jos "planai" tapo planais. Svajot, numatyt kelia savo svajonem igyvendint-saunu.
Ar imanoma pabaigt "visus mokslus"?

Mokslo saku tiek daug, viso gyvenimo neuzteks pabaigt, ne tai kad po to dar vaiku susilaut.
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 05 06, 21:10)
Jus paziurekit i save kaip pati rasot kitu atzvilgiu
gal pacituotumet?
Jei Jus apie tai, kad mano nuomone, jaunu (neturinciu darbo ir nebaigusiu mokslo) tevu vaikai uzkraunami kitiems- gal paneigtumet pavyzdziu, kaip galima neuzkraut. Vienas pvz buvo, apie teti, migdanti vaika darbe. Butu idomu suzinoti, kas vyko toliau, nes mano nuomone, ilgiau nei puse metu tai testis negali. Dar vienas buvo pvz kai tetis lauke mamos su vaiku prie egzamino patalpos. Dar viena pora "in real life" pazistu. Isimtiniu pvz yra, neneigiu, bet 99,99%

Ir dar pridesiu, jei tie "kiti" yra seneliai, tai dar puse bedos. Bet oi kaip daznai tie vaikai krenta "ant galvos" dedems ir tetoms- prasme jaunos mamytes jaunesnems broliukams ir sesutem.
Na ir dar

Marazmas, man rodos prasideda nuo 12 klasiu mokyklu sistemos. Absurdas, kai 19-20 metu zmogus mokyklos suole sedi.

Kodel nepadarius 10 klasiu, ar net 9, tada specialybes rimti mokslai, kad 19-20-21 vyras ar moteris jau galetu planuot vaikus ir atsakyt uz save. Ta priverstinai uztesta vaikyste yra nesamone.