Įkraunama...
Įkraunama...

Stapelija

Mane labai gundo stapelija. Žiedai tiesiog fantastiški. Gal kas matėte ar turite. Norėčiau įsigyti.
user posted image
Atsakyti
Aš taipogi apie tokią svajoju ax.gif Turiu dvi kitokiais žiedais - viena kaip mažyčiai varpeliai, o kita dar tik bandau pridaiginti, turėtų būti didliais raudonais žiedais. Labai norėčiau tokios raibais žiedeliais. Dažnai lankausi gėlių parduotuvėse, bet neteko matyti parduodamos. Gal kas turi nemažą augalėlį ir galėtų šakelių nulaužti blush2.gif
Atsakyti
Ar ji lengvai dauginasi? O tu žiedų ar neteks laukti keletą metų. Na žinai, būna tokių gėlių, kurios žydi kartą į kelerius metus smile.gif
Atsakyti
Oi, turejau aš ja, bet padovanojau. Prižiūrėti tai ja labai lengva. Laistyti saikingai ir tiek. Bet mano tai turejo žiedus labiau bordinius. Ir dar pastaba - žiedai labai smirda. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ginaja,2006 02 27, 15:28]
Ir dar pastaba - žiedai labai smirda. mirksiukas.gif
[/qu

Sutinku,labai gražūs žiedai thumbup.gif ,bet koks tikslas ją auginti, jei žiedai smirda g.gif ?Juk jei bus nemalonu kambary būti, tai ir grožis apkars blink.gif .
Papildyta:
QUOTE(emcia @ 2006 02 27, 13:49)
Aš taipogi apie tokią svajoju  ax.gif Turiu dvi kitokiais žiedais - viena kaip mažyčiai varpeliai, o kita dar tik bandau pridaiginti, turėtų būti didliais raudonais žiedais. Labai norėčiau tokios raibais žiedeliais. Dažnai lankausi gėlių parduotuvėse, bet neteko matyti parduodamos. Gal kas turi nemažą augalėlį ir galėtų šakelių nulaužti  blush2.gif

O kur jas auginate, ar ką jom darote, kad nesmirdėtų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 02 27, 15:48)
O kur jas auginate, ar ką jom darote, kad nesmirdėtų g.gif ?

Turėjau ir aš tokią smirdalę, auginau virtuvėje, kvapas tai jau tikrai ne koks, sugedusiais kiaušiniais smirdėdavo. Dabar nebeturiu, nupuvo. smile.gif
Atsakyti
Tą kurią turiu- žydinčią mažais varpeliais, tai jokio kvapo neskleidžia.
Na, o ši raibais žiedukais, tai jau tikrai kvepia lotuliukas.gif , bet kaip gražu...
Daugintis kaip manau turėtų nesunkiai, tiesiog nulauži ataugėlią ir pasodini.
Tai gal kas gali pasiūlyti? blush2.gif
Atsakyti
tai huernia zebrina. ju seimos ziedai visu smirda.
Atsakyti
O aš turiu tokią,gal vos šviesesni žiedai bigsmile.gif Kad būčiau žinojus-pernai pavasarį atnaujinau,ir išmečiau krūvą tų atžalų,nes visi norintys jau apdalinti...Dabar dar nedidelė,nelabai norėčiau draskyti,bet šiaip auga greit.Gal rudeniop galėsiu pasiūlyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(emcia @ 2006 02 27, 17:51)
Na, o ši raibais žiedukais, tai jau tikrai kvepia lotuliukas.gif , bet kaip gražu...
Tai gal kas gali pasiūlyti?  blush2.gif

Gal tu neužuodei, bet mano irgi varpeliais buvo, nekoks kvapas, labai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 02 27, 21:27)
Gal tu neužuodei, bet mano irgi varpeliais buvo, nekoks kvapas, labai nekoks  schmoll.gif

Tie maži tamsiai bordo varpeliai tikrai nesmirdi. jau mano jautrumas kvapams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emcia @ 2006 02 27, 17:51)

Tai gal kas gali pasiūlyti?  blush2.gif

Jei nesmirda, tai ir aš noriu, taigi stoju į eilę blush2.gif . Neliksiu skolinga 4u.gif !!!
Atsakyti