Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Aš va tai ir darau, plius nuskabius apatinius lapus, bus matyt. Nors beklaidžiodama www buvau radus ir mintį, kad visokie persodinėjimai, atnaujinimai ir t.t.dar sulėtina procesą. Turiu du tos pat rūšies augaliukus, tik vienas dar jaunas, taip kad dar turiu erdvės aksperimentams.

Va dar kokį patarimą mačiau.

"Поговорить с ней. Нежными словами... Можно спеть. Ну уход, нужное освещение, подкормка к почве и правильный полив - это само собой."

Tik nežinau kokią muziką ji mėgsta. biggrin.gif

O čia šiaip nuotaikingas straipsniukas (irgi rusų k.) apie sanpaulijų žaidimus.

"Ушла в себя, вернусь нескоро..."
Это игра на выживание. В смысле - кто кого выживет: растение - владельца, или наоборот… Смысл её в том, что фиалка, набрав было бутоны, вдруг "задумывается о чем-то" и даже не пытается зацвести. Игра эта может продолжаться по нескольку месяцев. Так, в практике автора был случай, когда молодая розетка Misty Cloud "думала о смысле жизни" примерно полгода, а потом вообще решила "быть просто зеленью". Что она этим хотела сказать, осталось загадкой. Во всяком случае, психотерапия ей не помогла. Пришлось применить хирургические методы.

"Гюльчатай, открой личико!"
Очевидно, это некая разновидность предыдущей игры. Только в данном случае фиалка даже не пытается набрать цвет. Пересадки, удобрения и увещевания результата не приносят. Приступы этого настроения чаще нападают на молодые фиалки после первого цветения. По словам очевидцев, игра особенно популярна среди полуминиатюр, которые могут довести срок между цветениями до одиннадцати месяцев, а своего владельца - до инфаркта.

http://www.gardenia..../senpol_011.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 06 rugpjūčio 2011 - 09:50
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 07 31, 12:23)
Ta paslaptinga infekcija gal bakteriozė  g.gif tema apie ją

Pas mane tas pats verysad.gif Jau su dviem atsisveikinau...
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 08 08, 13:34)
Pas mane tas pats  verysad.gif Jau su dviem atsisveikinau...

As bijau kad del sios ligos visai nereiketu atsisveikinti su gelytem verysad.gif
Atsakyti
Nu dar žiedelis paguodai... smile.gif
Pamažu ilgėjant ir vėstant naktims mano Rainbow's Black Frost atsigavo, žiedai tapo mažesni, bet gražesni (tik mano fotikas su tamsiomis spalvomis apsipykęs), jau prisiminiau, kodėl ji man taip patiko. Pilnai ją suprantu ir palaikau - pati jau mėgaujuosi artėjančiu rudeniu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 08 08, 17:27)
Nu dar žiedelis paguodai... smile.gif

Koks gražus. Šita spalva - mano mylimiausia wub.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų tai tas žiedas yra labai tamsios sodrios, beveik juodai veoletinės spalvos, o pakraštėliai balti ir lyg "šerkšnoti", ale nu niekaip nepavyko nuotraukoj to pagaut smile.gif
Atsakyti
sveikos

kaip išlaikyti gėlyčių žiedų ryškumą? turiu rožinę, bet ji per kiek laiko pabolavo. nauji žiedukai rožiniai skleidžiasi, bet bijau kad ir jie neišsilaikys tokios spalvos.
Atsakyti
krika, na, taigi kiekvienas žiedas sendamas blunka, jis nebūtų toks pat ryškus, kaip žydėjimo pradžioje
Atsakyti
aaa, o aš galvojau, kad kažko trūksta, gal trašų? nes vienintelės gėlės netrešiamos pas mane tai sanpaulijos
Atsakyti
Retkarčiai patręšti būtų gerai
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti