Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 17:30)
Nu kodel nekelia Embrions? Gal kas kitoki tel.nr. turi? Man reikia suzinot ar gert toliau bromkriptina, gavau prl atsakyma, o ir del aspirino pasiklaust? Buvo uzimta pusvalandi, o dabar nieks neatsiliepia..  doh.gif

+371 67543350
+371 29251455
abiem numeriukais skambėjai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 15:30)
Nu kodel nekelia Embrions? Gal kas kitoki tel.nr. turi? Man reikia suzinot ar gert toliau bromkriptina, gavau prl atsakyma, o ir del aspirino pasiklaust? Buvo uzimta pusvalandi, o dabar nieks neatsiliepia..  doh.gif

Dabar pasiziureju ju vizitineje korteleje yra dar mobilus(man atrodo pacio Treiso),pabandyk 2 9 25 14 55 ,tik va kaip ten su kodais tai nezinau,bet parasyta taip.SEKMES 4u.gif
P.S oi kol parasiau ziuriu ir Rute ta pati parase blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 27 balandžio 2011 - 16:57
QUOTE(Rute @ 2011 04 27, 06:54)
+371 67543350
+371 29251455
abiem numeriukais skambėjai?  4u.gif

QUOTE(sonny27 @ 2011 04 27, 06:55)
Dabar pasiziureju ju vizitineje korteleje yra dar mobilus(man atrodo pacio Treiso),pabandyk 2 9 25 14 55 ,tik va kaip ten su kodais tai nezinau,bet parasyta taip.SEKMES 4u.gif
P.S oi kol parasiau ziuriu ir Rute ta pati parase blush2.gif

To kito neturejau, bet ir jo nekelia. Na tiek to, bandysiu dar veliau, o jei ne, tai ryt ryte. Bromkriptina tesiu.
Atsakyti
Mergaites, ar po teigiamo Hcg pirmai apziurai vaziavot pas Trejsa? Idomu ar priimtu savaitgali (sestadieni)... Nes as kita sekamdieni is Rygos isskrendu, butu super, kad apziuretu sestadieni ir tada likciau nakvot... O jei ne - gal eiti pas kazka LT? g.gif Net nezinau...
(beje, 14dpi mano HcG 2001 wub.gif Ateina po biskiuka ta vidine ramybe ir suvokimas, kad tikrai tikrai, kad ne sapnas...)
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 18:28)
Mergaites, ar po teigiamo Hcg pirmai apziurai vaziavot pas Trejsa? Idomu ar priimtu savaitgali (sestadieni)... Nes as kita sekamdieni is Rygos isskrendu, butu super, kad apziuretu sestadieni ir tada likciau nakvot... O jei ne - gal eiti pas kazka LT? g.gif Net nezinau...
(beje, 14dpi mano HcG 2001 wub.gif Ateina po biskiuka ta vidine ramybe ir suvokimas, kad tikrai tikrai, kad ne sapnas...)

Tokius skaiciukus turint jis tikrai neatsisakys priimti apziurai sestadieni... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 04 27, 07:39)
Tokius skaiciukus turint jis tikrai neatsisakys priimti apziurai sestadieni... mirksiukas.gif

4u.gif Bandysiu pasiskambinti ryt ir susitarti...
(nuostabi liniuote...) Nepamirstamos sventes!!!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 07:28)

Kiek zinau, priima ir sestadieniais. As esu buvus sestadieni, zmoniu labai daug.. doh.gif Bet ten visada daug! mirksiukas.gif

Kokie grazus skaiciukai! As dabar vel turiu ka veikti- lauksiu kelias dienas, o tada kartosiu hcg del sventos ramybes. Tau patariau nekartot, bet va pati matau, kad noris isitikinti.. blush2.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,Adrija1,sveikinu ir labai dziaugiuos uz jusu seima,kad visom greiciau ateitu sekme 4u.gif
Papildyta:
O man baisi migrena nuo vakar,geriau homeopatinius,visiskai nieko nepadeda.Vaistinej prasiau vaistu nesciosioms nuo galvos sk.,paklause kiek laiko nestumas,leido paracetamoli gert,isgeriau jau antra per diena,ar nepakenksiu?Ryt ir as nuleidinesiu kr.,jei nepramus smile.gif bijau.gif
Atsakyti
Niu Zubriuka skaiciai kad dideli, mano ziniomis du vaikiukai garantuoti smile.gif
Linkiu to paties ir Adrija1. Dabar, oi laukiam laukiam mes ela33 rezultatu laukiam tongue.gif 4u.gif
Kad pasipylet jus cia viena po kitos kraujuka nusileidinet, smagu labai ir tikiuosi vis toliau teigiamai kad zingsniuosit, ko ir sau linkiu.
Zubriuka, galimas variantas kad ir as kita sestadieni vaziuosiu pas Treijsa, sake pasisukt ir atlekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 07:52)
Tau patariau nekartot, bet va pati matau, kad noris isitikinti..  blush2.gif

4u.gif 4u.gif Kazkaip, del sventos ramybes... Vis meciaus kartoti ar ne - bet man mano sveikata ir nervai brangesni (vis sukau galva - auga neauga, gerai negerai, dabar pamaciau, kad viskas kyla kaip turi buti ir viduj lengviau..)
Dar kart sveikinu, nestuke.gif !!!!!!
QUOTE(ela33 @ 2011 04 27, 08:58)
Ryt ir as nuleidinesiu kr.,jei nepramus  smile.gif

Ela, sekmes ryt 4u.gif 4u.gif

QUOTE(wingele @ 2011 04 27, 09:19)
Zubriuka, galimas variantas kad ir as kita sestadieni vaziuosiu pas Treijsa, sake pasisukt ir atlekt smile.gif

Super! Jei kazka planavotes - reiskai dirba Trejsas... Nes as ir pasedeti ilgiau galiu, palaukti...Esme tame, kad priimtu, nes kita diena noriu jau isskristi... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 04 27, 08:58)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,Adrija1,sveikinu ir labai dziaugiuos uz jusu seima,kad visom greiciau ateitu sekme  4u.gif
Papildyta:
O man baisi migrena nuo vakar,geriau homeopatinius,visiskai nieko nepadeda.Vaistinej prasiau vaistu nesciosioms nuo galvos sk.,paklause kiek laiko nestumas,leido paracetamoli gert,isgeriau jau antra per diena,ar nepakenksiu?Ryt ir as nuleidinesiu kr.,jei nepramus  smile.gif   bijau.gif

Aciu!

Ela, laikom dabar kumstukus uz Tavo grazius skaiciukus! wub.gif nestuke.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 09:49)
4u.gif  4u.gif Kazkaip, del sventos ramybes... Vis meciaus kartoti ar ne - bet man mano sveikata ir nervai brangesni (vis sukau galva - auga neauga, gerai negerai, dabar pamaciau, kad viskas kyla kaip turi buti ir viduj lengviau..)
Dar kart sveikinu,  nestuke.gif !!!!!!

Aciukas aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 27 balandžio 2011 - 20:23
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 11:58)
Labuka!

HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!    wub.gif

Na dabar, kad augtu ir didetu..  blush2.gif

Aciu labai uz palaikyma, mergaites!  wub.gif

fantastika!!!! super sveikinam abu su MB!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti