Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 06, 08:37)
Kaip kaip Tu čia parašei blink.gif  blink.gif  swoon.gif ? Nu pati perskaityk dar sykį smile.gif . Aš įskaitau: po trečios nesėkmės laukti teks dar ilgiau. Nebent tai stiliaus klaida netyčiukė biggrin.gif .
O kodėl prašysi trumpos? Ilgoji irgi gali turėti kokių minusų g.gif .

Ir stiliaus ir nevisai g.gif Matai stimuliacija bus trečia t.y. pilnas, normalus IVF. O šis paskutinis tai ekstra doh.gif buvo tokia mintis "poprobovat", pažiūrėti koks embrionukas bus natūraliai, nes vienas ir taip išauga kas mėnesį. O po 2IVF man sodinimui irgi liko vienintelis g.gif
Pršysiu trumpos tik todėl kad dar jos nebandžiau. Abu kartus buvo ilga schema ir dar su KT. Kad trečią kartą nebus KT jau nusprendėm, o dabar sugalvojau, kad nereikia ir blokuojančių g.gif Aišku, reikia pažiūrėti ką į mano šitas iniciatyvas atsakys Treijsas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 05 06, 00:03)
Agha, jei viskas gerai, tai birzeli ir as stosiu i "eile" rolleyes.gif
Pasakykit merginos, kaip nugaleti kompleksa einant pas vyra- ginekologa? doh.gif Ir ka man daryti.. visaip protingai ir logiskai su savim aiskinuosi, bet niekaip.. doh.gif  doh.gif

Is pradziu ir as spyriojaus, kad pas vyra ginekologa tikrai neisiu schmoll.gif Bet paskui pagalvojau, kad bet ka padarysiu ir pas bet ka nueisiu, kad tik pavyktu nestuke.gif Po keliu kartu tas kompleksas dings mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif ,As jau su naujienom ax.gif .Pakartojau krauja,ir atsakymas mane labai pradziugino 1050(15dpi),o buvo 230(11dpi) wub.gif Esu laaaabai laiminga,dabar gal ramiau lauksiu susitikimo su maziukais(vis turiu vilti kad jie ten abu pasiliko blush2.gif )

**Sanzile,suprantu tave,as irgi nelabi isvaizdavau kaip ten pas vyra ginekol. reiks eiti,nes iki tol vien moterys buvo.Bet jau kabinete viskas savaime,mintis viena "kad tik viskas gerai".O dabar po Treiso,tai zinok kai eisiu pas ginek.tai tik pas vyra ax.gif .Manau mergaites pritars Per apziuras Treiso svelnumas vertas 5 balu,tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 06 gegužės 2011 - 10:49
Sony, sveikinu dar kartą wub.gif lengvo tau burbulėjimo 4u.gif

Sanzile, pirmi keli kartai gal nelabai jaukūs pas vyrą ginekologą eiti.. bet paskui supranti, kad toks yra darbas ir tu ne vienintelė atsiguli į apžiūros kėdę; juk per dieną ten ne viena būna 4u.gif Iš tikro ginekologai vyrai yra gerokai švelnesni už moteris. Pati pamatysi. mirksiukas.gif Svarbiausia nepanikuok ir neprisigalvok nieko. Eik kaip į normalią apžiūrą pas moterį 4u.gif
Papildyta:
Gal yra norinčių atidaryti sekančią temutę? kurios ranka lengvesnė? greit prisipažinkit 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 06 gegužės 2011 - 11:02
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 06, 11:48)
Labas rytas mergaites 4u.gif ,As jau su naujienom ax.gif .Pakartojau krauja,ir atsakymas mane labai pradziugino 1050(15dpi),o buvo 230(11dpi)  wub.gif Esu laaaabai laiminga,dabar gal ramiau lauksiu susitikimo su maziukais(vis turiu vilti kad jie ten abu pasiliko blush2.gif )

clap.gif Labai grazus skaiciukai! Gali jau tikrai buti rami wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 05 06, 09:21)
Ir dar MB nemegsta ta tema kalbeti, tai tenka visas bedas viduje virskinti  doh.gif

Vienai tikrai labai sunku... gal mums pasipasakok,isdek viska,kas susikaupe,gal truputi bus lengviau,negu vienai,a? 4u.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 06, 09:47)
Mergaites, gal zinot, kokiu budu echoskopuoja, kai pirma karta puslyte(s) ziuri?  blink.gif Per virsu ar ne?  4u.gif

Man net iki kazku 12sav.vis ne per virsu,o su vaginaliniu ziuredavo 4u.gif

QUOTE(sonny27 @ 2011 05 06, 11:48)
*Labas rytas mergaites 4u.gif ,As jau su naujienom ax.gif .Pakartojau krauja,ir atsakymas mane labai pradziugino 1050(15dpi),o buvo 230(11dpi)  wub.gif Esu laaaabai laiminga,dabar gal ramiau lauksiu susitikimo su maziukais(vis turiu vilti kad jie ten abu pasiliko blush2.gif )

**Sanzile,suprantu tave,as irgi nelabi isvaizdavau kaip ten pas vyra ginekol. reiks eiti,nes iki tol vien moterys buvo.Bet jau kabinete viskas savaime,mintis viena "kad tik viskas gerai".O dabar po Treiso,tai zinok kai eisiu pas ginek.tai tik pas vyra ax.gif .Manau mergaites pritars Per apziuras Treiso svelnumas vertas 5 balu,tikrai mirksiukas.gif

*Super skaiciukai wub.gif
**Duociau 10 balu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Jau mano memes po lengva atejo, bet tik teplioja, tik isvydau kraujuka ir pasisukau i LV. Ryt vaziuoju is pat ryto. Nors kazkaip neramu, kad normalaus sirgimo kaip ir dar nera, reikejo jauciu ta pasisakyt pasukus.
Zubriuka, kelinta tu ryt busi, gal susimatysim ax.gif ?
Papildyta:
vilte-kns tau dar neatejo mmmm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 05 06, 11:48)

*Super skaiciukai wub.gif
**Duociau 10 balu biggrin.gif

*aciu mirksiukas.gif
**As cia pagal sena sistema(penkia bale) lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sunerimau dabar, gal is naujo pasukti ir dar pasitikslinti, kad ziuriu dabar man toks tepliojimas o ir zodzio rusiskai paaiskinti nerandy, ka daryt mergaites, a?
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 06, 12:04)
Sveikos. Jau mano memes po lengva atejo, bet tik teplioja, tik isvydau kraujuka ir pasisukau i LV. Ryt vaziuoju is pat ryto. Nors kazkaip neramu, kad normalaus sirgimo kaip ir dar nera, reikejo jauciu ta pasisakyt pasukus.
Zubriuka, kelinta tu ryt busi, gal susimatysim ax.gif ?
Papildyta:
vilte-kns tau dar neatejo mmmm? g.gif

Sveikinimai sulaukus nelabuju ir didziules sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti