Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Ella33, Adrijuk - grazu i jusu skaiciukus ziureti!!! wub.gif Dar karta sveikinu, dabar jau GARSIAI GARSIAI!!!!

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 03, 22:48)
Siaip man irgi atrodo, kad geriausia pas viena gydytoja, tik tie vazinejimai kiek gasdina, na bet bus matyt...

Man Trejsas pats pasiule 2cd sutaupyt ta vaziavima ir nueiti cia vietoj pas kazka pasiziureti tiesiog ar cistu nera... Ir vaistukus dave, kad jei nera - iskart ta diena startuociau. Tai nuejau Kaune i apziura, uztrukau kelias minutes, pasake kad viskas svaru grazu (net nuotraukytes dave Trejsui nuvezti, kad tikrai jokiu cistu nera) ir ta pati vakara jau startavau. Bet tik ta vieninteli karta ir "isdaviau" Trejsa su kitu daktaru mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(sonny27 @ 2011 05 04, 06:42)
Kazi mergaites kur Zubriuka dingo,kiek atsimenu jai jau sest.pirmas pasimatymas su maziukais(tikiuosi kad jie ten du ax.gif )Zubriuka auuuuuu kaip tu?

QUOTE(Lalabamba @ 2011 05 04, 07:56)
O ar neturejo Zubriuka sekmadieni i JAV grizti?  g.gif 

QUOTE(ela33 @ 2011 05 04, 08:41)
As irgi Zubriukos pasigedau  g.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 04, 08:44)
Tikrai turejo, bet jau turejo ir mums prisiduot, juk internetas toj Amerikoj yra  mirksiukas.gif

Aciu mergaites, kad rupinates kur as nulindus smile.gif o as vakar islekiau i Vilniu, paskutines dienos, o dar daug turejau padaryti, tai prie interneto isvis nebuvo kada prisesti... Vairuotojo pazymejima atsiemiau nauja, dar drauge aplankiau paskutini karta ir nestuke.gif knygu prisiiemiau ax.gif Net pilvo juosta ta dave, kur prilaiko kai jau laaabai laaabai didelis... Ir dar daug kur buvau - zodziu, laksciau... Bet viskas - jau i Vilniu nebegrisiu! smile.gif Ir isvis dabar nebezinau kada grisiu 4u.gif

O pas Trejsa vaziuoju sestadieni, o sekmadieni iskart is Rygos isskrendu... Ziuresim kiek tu maziuku ir ar viskas gerai wub.gif (nezinau kaip jums papasakosiu tik, nes turbut jau neturesiu is kur prisijungti verysad.gif )....

Beje, [B]Sonny
, prisiminiau kazkaip pries uzmigdama vakar.. Kai tik pradejau ziurinetis, kas tas IVF, tai pamenu, paskaiciau, kad tu UK, o i LT vaziavai daryt. Ir parasiau tau asmenine zinute, klausinejau visko 4u.gif Puse metu praejo, o mes jau ne tik kad sio skyrelio drauges, bet ir abi nestuke.gif !!!!! wub.gif wub.gif SUPER!!!
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 04, 21:34)
Beje, Sonny , prisiminiau kazkaip pries uzmigdama vakar.. Kai tik pradejau ziurinetis, kas tas IVF, tai pamenu, paskaiciau, kad tu UK, o i LT vaziavai daryt. Ir parasiau tau asmenine zinute, klausinejau visko 4u.gif Puse metu praejo, o mes jau ne tik kad sio skyrelio drauges, bet ir abi  nestuke.gif !!!!!  wub.gif  wub.gif SUPER!!!

na taip as irgi ta puikiai atsimenu,ypac tavo tikejima gera pabaiga ir viskas taip graziai issipilde nestuke.gif as tai pas Treisa vaziuosiu tik 16 ir jei viskas thumbup.gif (ko labai labai tikiuosi)pasiliksiu LT visa pirma trimestra,birzelio gale atvaziuos vyras,pabusim cia kelias dieneles ir jau tada abu grysim i UK. wub.gif Sekmes tau ,grazaus susitikimo su maziukais,kai jau atsidziaugsi su vyru duok mums zinia kaip tavo maziukai gyvena,nekantriai lauksiu.Apkabinu drauge ir gero skrydzio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 04 gegužės 2011 - 22:45
Labas rytas mergaites,kazko cia pas mus labai ramu...auuu kur jus visos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 05, 13:15)

As cia, bet laukiu dar dvi savaiteles, tuomet busiu cia dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūriu birželiui vėl kompanija renkasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 05, 13:15)

Labas laba, as ir cia, tik ziauriai kamuojuosi, niekaip mmmm neprasideda o taip noriu startuoti. O jau papuku skaudejimas, tempimas ir didumas, nesuprantu kas darosi, pries mmm man taip stipriai nebudavo:( O ir pries visas mmmm man tepliodavo, dabar ne kvapo, tik lauzo visa kaip pries mmmm. Kai reikia tu mmmmm ir lauki ju ne kvapo doh.gif O kai vis tikedavau isvysti II tada zalciai ir prasidedavo. Pas mus Siauliuose jau ir oras gereja.
Nesusimatysim Zubriuka sestadieni itariu, niekaip man tu mmmm nepramusa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 05, 13:41)
Labas laba, as ir cia, tik ziauriai kamuojuosi, niekaip mmmm neprasideda o taip noriu startuoti.

Wingele, cia anksciau merginos rase, kad tokiu atveju padeda 3V: vyras, vynas, vonia mirksiukas.gif Gal kuri nors gali ismeginti smile.gif O tikrai nesi nestuke.gif ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 05, 12:41)
Labas laba, as ir cia, tik ziauriai kamuojuosi, niekaip mmmm neprasideda o taip noriu startuoti. O jau papuku skaudejimas, tempimas ir didumas, nesuprantu kas darosi, pries mmm man taip stipriai nebudavo:( O ir pries visas mmmm man tepliodavo, dabar ne kvapo, tik lauzo visa kaip pries mmmm. Kai reikia tu mmmmm ir lauki ju ne kvapo  doh.gif O kai vis tikedavau isvysti II tada zalciai ir prasidedavo. Pas mus Siauliuose jau ir oras gereja.
Nesusimatysim Zubriuka sestadieni itariu, niekaip man tu mmmm nepramusa sad.gif

Va tos bjaurybes tokios,kai nelauki jos pareina,kai lauki nera ax.gif .Tik nelauk ju taip smarkiai nes tas stresas jas ir uztempia,o tas receptas "3V" labai net neblogas thumbup.gif
Atsakyti
wingele man tas pats:( laukiu savo mmm ,kaip niekad:) o ju nera:( net nejauciu,kad jos turetu buti:(
as jau isbandziau 3V:) bet nepadejo kazkaip:) reiks vel kartoti:)))))
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 05, 14:06)
wingele man tas pats:( laukiu savo mmm ,kaip niekad:) o ju nera:( net nejauciu,kad jos turetu buti:(
as jau isbandziau 3V:) bet nepadejo kazkaip:) reiks vel kartoti:)))))

Blyn, kad nervuoja, o jau krutine tai net negaliu apsakyti kaip skauda ir tempia sad.gif
Niu vilte-kns pranesk kai tau pareis mmmm smile.gif
Meiles vaisius, dariausi NT sestadieni pries blokuojancius, ir isvydau simta kartu matyta I blink.gif , ivyktu pats diziausias stebuklas jeigu isvysciau be IVF II bigsmile.gif
Atsakyti
wingele butinai pranesiu butinai,tik greiciau ju sulaukim,kad galetume greiciau judet i prieky:)
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 05 05, 13:39)
Žiūriu birželiui vėl kompanija renkasi  biggrin.gif

Renkasi, Rute, renkasi biggrin.gif . Aš ką tik iš Treijso... ir grįžau su Dipherelinu... ax.gif leido gegužės pabaigoje startuoti, tik šį sykį taikys ilgąjį protokolą. Galvą skauda juodai, matyt nuo įtampos, tris valandas laukdama, kol priims, spėjau visko prisigalvoti doh.gif
Atsakyti