QUOTE(Mergiona @ 2011 05 03, 22:12)
as "laimingus vaikus" apie 30ta psl ismeciau lauk. O vat "Kaip kalbetis su vaikas" man nerealiai patinka. Is pirmo karto (pabandzius ka nors taikyt) akivaizdus poveikis.
Man auklėjimo niuansai labai jau neįdomi sritis. Skaitau iš bėdos - per laiką dėl nežinojimo ir nesigilinimo tokių visokių smulkių problemėlių prisikaupė, kurios jau akis bado (nu ne man, aplinkiniams, o šie tada jau man gyventi neduoda

). Gal todėl man ir tiko "laimingi vaikai". Pagrindiniai patarimai "stupid simple" - nesikišk, netrukdyk, nesinervink. Ko gero atitiko mano "pasaulėžiūrą" auklėjimo klausimais
Beja, stalius padarė darbus. Padarė gražiai, net daugiau, nei buvom sutarę. Vyras sumokėjo, plius pridėjo magaryčių ir tikrai nuoširdžiais supykęs išvažiavo su kolega pasivažinėti dviračiais. Grįš išsikrovęs nes su tokia nuotaika tai ne mažiau 50 km padarys. Aš jam "dovanai" surašiau namo užbaigimo darbų "likučius". Gavosi tokie nesmulkūs 35 "darbeliai", kaip pavyzdžiui "balkono turėklai", "trinkelių danga įvažiavimui ir takučiams" ir t.t. Kiek visam tam reikia pinigų kažkaip visai netraukia skaičiuoti. Na bet teks susėdus aptarti, sudėlioti prioritetus ir tada primesti šių metų biudžetą bei pajamų/išlaidų srautus. Kažkaip visai nėra entuziasmo šitam darbui
Va čia tai "aukso kasyklos" taupymui - nusispjauni, važinėji sau toliau žvyru ir turi xxx sutaupytų pinigų, laiko ir nervų, iš kurių kokią 10 proc. gali kad ir vaikų auklėjimui skirti (čia kad sąžinė negrauštų).
Na va, grįžo. 75 km viso. Nusikalęs ir vėl ramus