Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Muse @ 2011 05 02, 11:11)
Yra, yra ta priezastis. Senai zinoma. Vis karts nuo karto islenda.

jums geriau zinoti kiek tai rimta, bet pagalvokit apie tris mazus vaikus, kuriems joks kitas vyras tevo vistiek neatstos, kad ir koks jis butu, o yra matyt neblogas ir seima rupinasi bent finansiskai kiek suprantu jei jau esate sioje temoje biggrin.gif aisku kiekvienam savo viena nesusigyventu su vienokiom vyro sunybem kita su kitokiom, bet ir mes ne tobulybes .........
jei ryzotes tureti 3 vaikucius tai tikriausiai ta blogybe buvo kazkur dingusi? vadinasi imanoma...
nezinau jusu asmeniskai pajamu, bet ar issilaikysite su 3 vaikais ? juk zinote kiek jiems visko reikia.... as asmeniskai siai dienai jei viena auginciau savo du vaikus tikrai lankyciausi ne sioje temoje o kokioje nors " kaip pratempti iki algos" arba "ka duoti vaikams valgyti" nes vyro pajamos sudaro didziaja dali seimos pajamu.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2011 04 30, 22:15)
iš senojo liko atidėt taupyt kam nors 600.

Nieko sau bigsmile.gif , sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 05 02, 09:35)
Sveikos.

Mes daug ilseidom per savautgali. Po to apturejom labai rimta pokalbi, ne apie pinigus, apie gyvenima. Nezinau kuom baigsis, ar neteks buti vienisai su 3. Tai labai liudna ir vietos nerandu siandien. Sedziu darbe ir nieko nedirbu... Ka priraset neskaiciau dar. Gal veliau.

na gal viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Na va, suskaiciavau balandi: 3256 doh.gif dar 140 draudimas vaikams, visgi ikalbejo mane biggrin.gif Ka bedaryciau netelpu i 3 000 verysad.gif O kitas menuo dar baisesnis bus doh.gif Dziaugiosi tik kad atidetu nepalieciau thumbup.gif
Atsakyti
,mergiona, o kam 3kamb tau reikejo vasarai palangai? idomu, juk vistiek vaikai mazi. as net 1 buciau sutilpus bekalbu, na 2...bet 3 g.gif 2 tai kai viakai miega, o tu kitam kamb prie neto, na bet virtuvej prie neto galima sedet. na, ant sofkes turbut gal geriau?

ir siaip. nesuprantu, be tik galiu zavetis. isleidi vis virs 3, o kaip rasai pajamas cia tavo, rasei ne visos, ir vyras nepreisideda isvis...galima tik zavetis kai moteris sugeba ar tai uzdirbt ar tai turet tokiu pajamu...juk daznos lietuvoje tik apie 1500lt siekia, na 2000lt. (cia neminiu pastaruju dalyviu, tokiu kaip muse, romantika, soko ir tt.)
Atsakyti
visiskai pritariu paskutiniam pasisakymui, zavu kai LT moteris daug uzdirba. Uzdirba man nuo zodzio gauna skiriasi smile.gif turiu omenyje turi darba/versla dirba ir gauna uz ta darba pinigus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 02 gegužės 2011 - 15:06
Na va, i islaidu tema-ka tik uz kelione avansa sumokejau. Su vyru telefonu pasitarem, nu dar pagyvensim iki birzelio. O po atostogu gal ir i viska kitaip ziureti pradesim.

Tai dabar man reikia basankiu ir maikuciu visokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 05 02, 15:12)
Na va, i islaidu tema-ka tik uz kelione avansa sumokejau. Su vyru telefonu pasitarem, nu dar pagyvensim iki birzelio. O po atostogu gal ir i viska kitaip ziureti pradesim.

Tai dabar man reikia basankiu ir maikuciu visokiu smile.gif

lotuliukas.gif super , as girdejau kaip per tv kazkokia moteriske snekejo, tik nepamenu kas ji tokia buvo, tik istrigo jos mintys, kad su vyru nesiskiria todel, kad ner kada, 4k per metus jie atostogauja po savaitele, vadinasi kas 3 men kelione lotuliukas.gif nu tai ka zodziu menesi gyveni busimos keliones nuotaikomis paskui menesi buvusiom keliones nuotaikom ir tas vyras geras pasidaro... ale kazin ar nepabosta? biggrin.gif
Atsakyti
Nu gal reiktu pabandyt taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 05 02, 13:11)
Yra, yra ta priezastis. Senai zinoma. Vis karts nuo karto islenda.

tai kokia ta priezastis? kad jau pati parasete,tai paklausiau smile.gif
Atsakyti
Muse, taip, išsidraskyt galima greit. Vien-du ir jau atskirai.. Bet kas toliau??? Neįsivaizduoju nei morališkai, nei finansiškai. Na, namą tektų pamiršti.. Neužtektų nei pinigų, nei sveikatos jo prižiūrėti, puosėlėti ir išlaikyti. O žiemą vienai su vaikais išvis katastrofa. Kiek dbr min vaikams alimentai? Manau 150 Lt,ane? Žiauru.. Gal bandykit kažkaip klijuotis? Pailsekit viens nuo kito, gal naujas ikvepimas atsiras? Nors turiu pasakyti, kad visiems sunku sutarti, juolab turint 3 vaikus. Buitis, atsakomybė.. console.gif
Šiandien su sarašiuku apsipirkau maisto. 170 Lt. Idomu ar užteks savaitei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 05 02, 14:55)
,mergiona, o kam 3kamb tau reikejo vasarai palangai? idomu, juk vistiek vaikai mazi. as net 1 buciau sutilpus bekalbu, na 2...bet 3 g.gif 2 tai kai viakai miega, o tu kitam kamb prie neto, na bet virtuvej prie neto galima sedet. na, ant sofkes turbut gal geriau?

Na, jei ziema sunkiai telpu i tris kambarius, tai vasara PLG kai sveciai atvaro tai isvis be sansu i maziau tilpt biggrin.gif Jei rimtai, grebiau tai, ka Dievas siunte, ieskojau 2-3 kambarius, i viena nevaziuciau, i 2- sveciu nekiviesciau. Man reikia erdves. Gal isponejus, bet negaliu su nieko miegot vienam kambari. Pvz. man kokiam viesbutyje uztektu ir 2-3 zvaigzduciu, servisas, maistas, tt man dzin, bet ploto man butinai reikia. Egypte teko pagyvent 3 zvaigzduciu viesbutyje kuri jau isbrauke is katalogu uz prastuma, o man liko kuo silciausi atsiminimai, nes visi numeriai ten dvieju kambariu. As negaliu miegot prie jokio garso, net ir kito zmogaus kviepavimo, nekalbant jau ape TV ijungta kaip daug kas megsta doh.gif Pas mane namie absoliuti tyla, nepamenu kaip jungiasi TV, jokiu muzikos grojimo prietaisu neturiu, radijos neturiu, per kompa gal 15min/ sav muzikos paklausau.

O dar rimciau, uz tokia kaina, kaip gavau ta buta PLG nerasi nieko. Dvi vasara su dukra gyvenau "vienvieciam kambaryje"- lova ir daugiau nieko, net spinta netelpa, virtuve, tualetas- viskas bendra visam namui, tai min 20 zmoniu doh.gif Mokejau 35lt/para ir 30lt/para, jei padaugint is 92 paru ta pati kaina kaip uz tos 3 kambarius. Rasiau, kad siais metais geriausias pasiulymas kuri maciau 4 000/sezonuj vienas kambaris su sujungta virtuve. BET tik maciau, pati neieskojau, tikiu, kad ieskant galima rast.

ir siaip. nesuprantu, be tik galiu zavetis. isleidi vis virs 3, o kaip rasai pajamas cia tavo, rasei ne visos, ir vyras nepreisideda isvis...galima tik zavetis kai moteris sugeba ar tai uzdirbt ar tai turet tokiu pajamu...juk daznos lietuvoje tik apie 1500lt siekia, na 2000lt. (cia neminiu pastaruju dalyviu, tokiu kaip muse, romantika, soko ir tt.)

na, kai nemoki taupyt tenka uzsidirbt biggrin.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Shoko @ 2011 05 02, 19:35)
Kiek dbr min vaikams alimentai? Manau 150 Lt,ane?

standartas 400lt/men/vaikui bigsmile.gif 195lt/men/vaikui is Vaiku islaikymo fondo gautum, jei vyras nemoketu.
Atsakyti