QUOTE(given444 @ 2011 05 02, 14:55)
,mergiona, o kam 3kamb tau reikejo vasarai palangai? idomu, juk vistiek vaikai mazi. as net 1 buciau sutilpus bekalbu, na 2...bet 3

2 tai kai viakai miega, o tu kitam kamb prie neto, na bet virtuvej prie neto galima sedet. na, ant sofkes turbut gal geriau?
Na, jei ziema sunkiai telpu i tris kambarius, tai vasara PLG kai sveciai atvaro tai isvis be sansu i maziau tilpt

Jei rimtai, grebiau tai, ka Dievas siunte, ieskojau 2-3 kambarius, i viena nevaziuciau, i 2- sveciu nekiviesciau. Man reikia erdves. Gal isponejus, bet negaliu su nieko miegot vienam kambari. Pvz. man kokiam viesbutyje uztektu ir 2-3 zvaigzduciu, servisas, maistas, tt man dzin, bet ploto man butinai reikia. Egypte teko pagyvent 3 zvaigzduciu viesbutyje kuri jau isbrauke is katalogu uz prastuma, o man liko kuo silciausi atsiminimai, nes visi numeriai ten dvieju kambariu. As negaliu miegot prie jokio garso, net ir kito zmogaus kviepavimo, nekalbant jau ape TV ijungta kaip daug kas megsta

Pas mane namie absoliuti tyla, nepamenu kaip jungiasi TV, jokiu muzikos grojimo prietaisu neturiu, radijos neturiu, per kompa gal 15min/ sav muzikos paklausau.
O dar rimciau, uz tokia kaina, kaip gavau ta buta PLG nerasi nieko. Dvi vasara su dukra gyvenau "vienvieciam kambaryje"- lova ir daugiau nieko, net spinta netelpa, virtuve, tualetas- viskas bendra visam namui, tai min 20 zmoniu

Mokejau 35lt/para ir 30lt/para, jei padaugint is 92 paru ta pati kaina kaip uz tos 3 kambarius. Rasiau, kad siais metais geriausias pasiulymas kuri maciau 4 000/sezonuj vienas kambaris su sujungta virtuve. BET tik maciau, pati neieskojau, tikiu, kad ieskant galima rast.
ir siaip. nesuprantu, be tik galiu zavetis. isleidi vis virs 3, o kaip rasai pajamas cia tavo, rasei ne visos, ir vyras nepreisideda isvis...galima tik zavetis kai moteris sugeba ar tai uzdirbt ar tai turet tokiu pajamu...juk daznos lietuvoje tik apie 1500lt siekia, na 2000lt. (cia neminiu pastaruju dalyviu, tokiu kaip muse, romantika, soko ir tt.)
na, kai nemoki taupyt tenka uzsidirbt
QUOTE(Shoko @ 2011 05 02, 19:35)
Kiek dbr min vaikams alimentai? Manau 150 Lt,ane?
standartas 400lt/men/vaikui

195lt/men/vaikui is Vaiku islaikymo fondo gautum, jei vyras nemoketu.