QUOTE(dianute @ 2011 05 21, 13:09)
Daug ar mažai?
Labai daug. As su dviem panom i 600 telpu, i "maisto" islaidas bendrai "Maxima prekes" rasausi: ir skalbimo milteliai, ir visa kita buitine chemija, ir iklotai, na, viskas kas priekybos centre perkama eina kaip "maistas", ir tai visa savo tema gaudavau velniu kad labai daug.
QUOTE(dianute @ 2011 05 21, 16:52)
Ačiū už komentarą
Tai kad maistą ir gaminam pagal sąrašiukus ir planus...

Tiesa, perkam tik kokybišką (ir brangų

) maistą: normalią grietinę, sviestą, o ne riebalų mišinius, daug daržovių, vaisių, mėsos max. porą kartų per savaitę, valgom nemažai košių (maniškis užkišamas košėm, mėsos nedaug reikalauja

), makaronų, duoną (juodą) perku tik kaimišką, mažose parduotuvėlėse, vyrui batonas bet koks tinka, bet valgo per savaitę po kelis (aš visiškai batono nevalgau). Man pusryčiams jogurtas, sausainiai (avižiniai, ruginukai ar panašūs), arbata.
Viesvien nemazai, ypac jei mesos nevalgot. As kosiu daug naudoju, bet perku kudikiu koseles, apie 10lt pakas, kokiem 5-6 kartam, tai vien kosem per men apie 100 isleidziu. Sviesto pora pakeliu per sav min

Labai megstu, vien tradiciniam naktiniam uzkandziui: 4-5 rekeles batono, ant sviesto apkeptu, jau koks ketvirtadalis pakelio sviesto iseina. Manau, darzovems ir vaisiams daug iseina, tik, "perkam daug" gan neapibreztas kiekis, kiek tas daug? Visvien namie normaliau karta perdiena valgot, tai net ir dubuo salotu kasdien ir koks kilogramas ivairiu vaisiu, na, gal ir iseina 300 kokie

Bet susitaupo ant mesos... Bet as tikrai nemanau kad maistas- tinkama vieta taupyt. kazkur 400lt/ zmogui- man atrodo

Jei gali sau leisti daugiau- na, saunu, tik pavydet galima.
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 05 21, 22:26)
o!!! Man pienui 5lt/ dienai iseina, su siaubu galvoju kad po savaites ir mazoji prades piena gert. Bankrotas

2,5- 3 litrus per diena net atsitempt sunku, ne tik finansiskai

Vis ta bezdziuone is filmuko prisimenu kuri cisterna "pienas" atsivare