Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(vaidicita @ 2011 05 26, 09:06)
ai as jau seniai gaminu sau tai ka noriu bent 1-2k/sav o vaikam padarau atskirai, nes ju patiekalai:
koldunai su varske ir mesa
varskeciai
makaronai , verdu kaip saldzia sriuba makaronai vanduo ir uogiene, labai vaikam skanu
kukuruzu kose , manu kose
blynai
dribsniai su pienu
sriuba , daznokai padarau burokeliu su mesos kukuliukais tai pavalgo sriubos ir sotu...
bulves keptos be nieko biggrin.gif mes valgom su kefyru...
viskas , vaiku meniu beveik tuom ir baigiasi biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tik maniškiai dar be daržovių ani niekaip ax.gif Dažnai vakarienei primakaluoju diiiidžiausią bliūdą kopūstų, morkų, pamedorų, virto kiaušinio, tuno ar be jo, ir išlamatoja laižydamiesi, kartais pati nespėju prisėsti lotuliukas.gif Ir lašinukai sueina g.gif Sūnus nuo mažumės juos su svogūnu ir agurku dievina g.gif
Atsakyti
Gal dar priklauso ir nuo vaiku amziaus. As tikiu, tikiuosi -kad augdami didyn vis ragaus ka nors naujo ir pamazu visi nelabai vertingi produktai isnyks... Nors kaip mano vyras sako, juks mes uzaugom and manu koses...

Shoko, jo, nepavydetina situacija. Mano mazge irgi labai mokosi, jei tik sese nevalgo, ir jinai is paskos. Dukimo ir neklausymo- is brolio mokosi. O galetu mokintis atvirkciai smile.gif

Kitas klausimas -kur perkat vaikams rubus, ir kiek ju turit? Nes man rudens sezonui visus tris reiks pilnai aprengti nuo apatiniu rubu iki striukiu ir batu (na, mazajai gal bus like kas nuo seses, reis pasiknist, bet neypatingai daug). Tai jau dabar plaukai siausiasi... Anksciau siusdavausi, bet ziuriu isbrange, kai ka vat PC per kokias akcijas sugaudau, kazkiek mama is padevetu nuperka, bet vistiek...
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2011 05 26, 09:01)
Jo, vegetarė savo noru. Jokios mėsos, žuvies, "sasysku", kotletų. Nieko nieko. Žiaugčioja įsidėjus į burną. Nu ir žinokit bėda. Mažutė jau ima pavyzdį po truputį.  verysad.gif

nesusilaikiau nepakomentavus blush2.gif
Nesupratau kame bėda, jei vaikas žiaugčioja et nuo mėsos tai ir duokit daržovių. Dar sveikiau bus ax.gif

Muse man vaikiškų rūbų klausimas irgi labai aktualus, kainos nenormalios. Vat PC akcijos gėris, dabar kaip tik Maximoje nuolaidos marškinėliams, šortams ir suknelėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita23: 26 gegužės 2011 - 09:17
As jau vasaros rubus supirkus esu, suku galva del rudens jau smile.gif

Pati irgi laukiu nuolaidu. Turesiu birzeli komandiruociu, viso 9 dienos gausis, tai dienpinigius visus savo skudurams isleisiu, vistiek "neapskaityti" pinigai bus. Kazin kada tos nuolaidos, liepa? Reiks sau gimtadieniui dovana tokia pasidaryt.
Atsakyti
amzina beda su rubais, vien si men vaiku rubams 600, abiems basutes + ten maikes sortai ir pan .. zodziu kita men nezinau ziuriu jau sunui pritryne basutes darzelines, gal jau reiks apziuret ko jos ten trina , negi mazokos g.gif tai jau maniau kad iki rudens nepirksiu bet ir vel neaisku kaip bus... baisu ir man pagalvot. siaip siunciuos grazesnius is uzsienio parduotuviu nes musu parduotuvese kainos kosmines, skudurynuose ai buvau kelis kart nieko as ten nesugebu rast, jau kaip mano vaikui 5m tai nieko nera , maziukam gal daugiau.
maximoje kai buna nuolaidos kartais apiperku visai neblogai, kokybe ne super bet i darza man liuks ir negaila paskui kai uz koki treninga 30lt sumoki, bet siaip tai katastrofa , o kai pamastau apie zieminius batus ir kombinzonus tai isvis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2011 05 26, 10:01)
Jo, vegetarė savo noru. Jokios mėsos, žuvies, "sasysku", kotletų. Nieko nieko. Žiaugčioja įsidėjus į burną. Nu ir žinokit bėda. Mažutė jau ima pavyzdį po truputį.  verysad.gif

Turėjo ir maniškė tokių periodų pradinukė kai buvo g.gif Pusę metų mėsos schmoll.gif Tada žuvies schmoll.gif Kai praėjo, su pomidorais susipyko lotuliukas.gif Išrankliodavo net smulkiausiai supjaustytus iš salotų. Dar buvo makaronai priešai, po to, kai spagetis per nosį išlindo lotuliukas.gif Matyt, mergaitės jautresnės asociacijom visokiom, gal daržely ar mokykloj patiekalai ne kaip atrodo g.gif Ir dabar triušienos schmoll.gif Sako: per daug mieli padarėliai, kad valgyčiau g.gif O su vaikiu jokių problemų nuo pat mažumės ax.gif
Atsakyti
Aha, su mergaitem tai jo... As visad paskutines mergaites norejua, dabar kartais sau paburbu, kad galejo bernu gimt. Kelius klijuot ir gumbus saldyt maziau problemu, nei kad kaip parengt, susukuot, nagus nulakuot ir pamaitint smile.gif
Papildyta:
Sukurkit kuri sekancia tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 05 26, 09:07)
Kitas klausimas -kur perkat vaikams rubus, ir kiek ju turit?

turim daug, tikrai per daug doh.gif
perku: siunčiuosi iš JAV, UK, FR... bet irgi taikau per išpardavimus ir pn. čia Lietuvoje jei ką perku, daugiausia iš secondhandų...
Atsakyti
Baigiam susitaikyti su vegetarizmu. Ir taip lakstymo daug, o dar kai nevalgo to, ka pagaminu doh.gif
Rubu turim daug, bet vis mažai atrodo. Prisiunčia močiutė iš Airijos daug ką. Ypač sventinių rūbų. Džinsus perku "Pasaulio drabužiuose". Firmos geros ir kainos taip pat. Vakar sportines basutes nupirkau uz 37 Lt tik (viduj oda), tikiuosi vasarą atlaikys. Man gerai-perku kokybiską daiktą vyresnei, daug kas lieka jaunesnei. Bet jei tik pataupau-vsio, tenka išmest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 26 gegužės 2011 - 10:24
Kas tie "Pasaulio drabuziai"?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 05 26, 10:40)
Kas tie "Pasaulio drabuziai"?

Tas pats kas Humana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2011 05 26, 11:47)
Tas pats kas Humana  mirksiukas.gif

Secondhandas, bet nesmyrda ir drabuziai tvarkingi. I Humana neeinu unsure.gif
Atsakyti