del maisto jokiu bedu namie,mazas valgo viska,gal del to kad niekad nepataikavom del maisto

tyreliu nepirkdavom,nebent kokia kelione,viska valge is bendro puodo,druskos nededavau,kai buvo mazas jam prabenderiuodavau,paskui tik su sakute pratrindavau

kai pradejau primaitinima tai bandziau viena karta atsirai jam bulve virti ir trinti per sieteli,tai buvo pirmas ir paskutinis kartas nes del tos vienos bulves kiek indu plauti reikejo

dabar nori valgo nori ne,isalks pats paprasys

saltytuve isemem aptini stikla tad dabar jis laisvai gali pasiimti vaisiu,kol laksto ir neatodo suvarges tol man atrodo maisto pakanka

nors isties as esu bais bloga mama,vaikas vos 3 kartus per kiek daugiau nei per 2 metus yra mates gydytoja,kraujo tyrimai niekad nedaryti,vitaminu ir jokiu negere ir negeria

pradzioj Airijoj gyvenom,o ten nera to lakstymo su vaiku pas gytytojus populiarumo,o cia na kad neserga tas vaikas,tai ko ten eiti,jau kai suserga tada ir einam,nors aciu visoms galybems,kad nesergam

gal del to kad maitinu vis dar pati

del aprangos tai labai dziaugiuos,kad kazkada seniai seniai mama priverte ismokti nusiuti tiesia siule su siuvimo masina,pamenu sededavau ir verkdavau,nes nenoriu ir dar sakydavau kad as niekad nesiusiu,kam man to reiki...va dabar labai gerai,vakar vaikui 3 pizamas pasiuvau,savikaina kiekvienos apie 2realus

siltos falnelines,graziu spalvu,viena tokia krautuvej koks 20 kainuotu,cia bais brangus vaikiski rubai

dar gerai,kad vaikas i darzeli su uniforma eina