Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Shoko @ 2011 05 26, 10:59)
Secondhandas, bet nesmyrda ir drabuziai tvarkingi. I Humana neeinu  unsure.gif

MAn ir Pasaulio drabužiai turi savo specifinį kvapą unsure.gif
Atsakyti
Apie rudens garderobą dar tikrai negalvojam g.gif Vaikis smarkiai auga, tai tektų po kelių mėnesių galvot ką daryt g.gif O pas merginą nauji fintai nuo šio pavasario- į mano spintą įsisuko blink.gif Bliuzeles kelias, megstuką ir kedus mano nukniaukė blink.gif Ar dalinatės kuri su dukra rūbais g.gif Man kažkaip nesinori g.gif O prekinamės būdami kelionėse, ypač jei ant išpardavimų pataikom, ir žinoma ieškom kokybiškų ir naujų prekių "labdarinėse", ką čia beslėpsi blush2.gif Praeitą sav. nupirkau maikučių, šortus abiems, sijonukų porą ir kitokių lengvų drabužėlių, išleidau 63 Lt. Avalynė bus kitą sav. ax.gif
Atsakyti
Pasidalinkit prasom konkreciais adresais. Reiktu gal ir man uzsukt paziuret.

Merginos mano per mazos, tai kol kas tik nagu laku dalinames. Dar didzioji mano viena pakabuka nenesiojama nukniauke smile.gif
Atsakyti
mano irgi dar per maza dalintis, bet as siaip uz nesidalinama. pvz mano mama neleisdavo jos nieko imti. nebent kai kazkur eidavau paprasydavau paskolindavo basutes kokias ar papuosala , rar megztuka koki bet siaip zinojau kad neatsiklausus imti negalima ir kad jinai pries, nebent labai jau isimtinais atvejais paskolindavo tai dienai... o siaip as nemanau kad noresiu su savo dukra dalintis , ypac kai dalinasi kvepalais, kosmetika, juk jaunom mergaitem netinka tai ka naudoja vyresnes moterys
isvis buvau auklejama taiop kad reikia daiktu nesiskolinti ir neskolinti. kai drauge paprasydavo kazka paskolint mama neleisdavo ir niekada neleisdavo imt is kitu. sakydavo reikia moket apsieiti su tuo ka turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 26 gegužės 2011 - 12:08
Na kodel.. Pavyzdžiui dabar vestuvėms susigriebiau visus mamos ir sesės auskarus. tongue.gif Kurie tiks pagal nuotaika-tuos ir užsidėsiu. Mes prie daiktų neprisirišam ir man labai malonu, jei artimas žmogus pasiskolina kažką.
Atsakyti
del maisto jokiu bedu namie,mazas valgo viska,gal del to kad niekad nepataikavom del maisto g.gif tyreliu nepirkdavom,nebent kokia kelione,viska valge is bendro puodo,druskos nededavau,kai buvo mazas jam prabenderiuodavau,paskui tik su sakute pratrindavau ax.gif kai pradejau primaitinima tai bandziau viena karta atsirai jam bulve virti ir trinti per sieteli,tai buvo pirmas ir paskutinis kartas nes del tos vienos bulves kiek indu plauti reikejo doh.gif dabar nori valgo nori ne,isalks pats paprasys biggrin.gif saltytuve isemem aptini stikla tad dabar jis laisvai gali pasiimti vaisiu,kol laksto ir neatodo suvarges tol man atrodo maisto pakanka smile.gif nors isties as esu bais bloga mama,vaikas vos 3 kartus per kiek daugiau nei per 2 metus yra mates gydytoja,kraujo tyrimai niekad nedaryti,vitaminu ir jokiu negere ir negeria blush2.gif pradzioj Airijoj gyvenom,o ten nera to lakstymo su vaiku pas gytytojus populiarumo,o cia na kad neserga tas vaikas,tai ko ten eiti,jau kai suserga tada ir einam,nors aciu visoms galybems,kad nesergam biggrin.gif gal del to kad maitinu vis dar pati ax.gif
del aprangos tai labai dziaugiuos,kad kazkada seniai seniai mama priverte ismokti nusiuti tiesia siule su siuvimo masina,pamenu sededavau ir verkdavau,nes nenoriu ir dar sakydavau kad as niekad nesiusiu,kam man to reiki...va dabar labai gerai,vakar vaikui 3 pizamas pasiuvau,savikaina kiekvienos apie 2realus biggrin.gif siltos falnelines,graziu spalvu,viena tokia krautuvej koks 20 kainuotu,cia bais brangus vaikiski rubai doh.gif dar gerai,kad vaikas i darzeli su uniforma eina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _eu_: 26 gegužės 2011 - 13:38
QUOTE(_eu_ @ 2011 05 26, 13:34)
del maisto jokiu bedu namie,mazas valgo viska,gal del to kad niekad nepataikavom del maisto  g.gif

na tik neįsivaizduokit, kad dėl to - nepykdykite žmonių, tskant doh.gif skirtingi tie vaikai ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2011 05 26, 08:00)
na tik neįsivaizduokit, kad dėl to - nepykdykite žmonių, tskant doh.gif skirtingi tie vaikai ir tiek irnesakyk.gif

ups 4u.gif tada kitaip parasysiu,mazas valgo viska ir tas yra gerai biggrin.gif zinau koki stresa tevai patiria augindami nevalgiukus,draugai turis 4 tokius doh.gif na bet jie sako musu vaikai valgo viska,iskyrus ta ta ir ta ,kas realiai reiskia beveik nieko... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_eu_ @ 2011 05 26, 14:34)
vakar vaikui 3 pizamas pasiuvau,savikaina kiekvienos apie 2realus  biggrin.gif siltos falnelines,graziu spalvu,viena tokia krautuvej koks 20 kainuotu,cia bais brangus vaikiski rubai  doh.gif dar gerai,kad vaikas i darzeli su uniforma eina  biggrin.gif

4u.gif O kad taip dabar visos mamytės vaikučius sava išmone puoštų 4u.gif Puikiai atsimenu, kai mama sukneles, sijonukus, megstukus pati man megsdavo, ir kokie gražūs budavo, sukneles siūdavo ... net kailinukus rolleyes.gif Bet tada buvo iš vargo tarybinio- medžiagas ir siūlus po blatu gaudavo, ir rūbų kelios poros parduotuvėje tebūdavo doh.gif O dabar visko pilna, bet noro nėra g.gif Pagarba mamytei darbštuolytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_eu_ @ 2011 05 26, 16:07)
ups  4u.gif tada kitaip parasysiu,mazas valgo viska ir tas yra gerai  biggrin.gif  zinau koki stresa tevai patiria augindami nevalgiukus,draugai turis 4 tokius  doh.gif na bet jie sako musu vaikai valgo viska,iskyrus ta ta ir ta ,kas realiai reiskia beveik nieko... blink.gif

Kartą draugė pas mus vaikį antroką paatostogauti paliko, tai galvojau badu numarinsiu doh.gif doh.gif Tokį stresą apturėjau, kad apsakyt negaliu blink.gif Net ledų į burną neėmė blink.gif Mano vaikai šlamščia viską, ką paduodi, nuo ežero grįžę- tiesiai į šaldytuvą, o jis- nieko...Visai...Nė į burną...Vandeniu ir limonadu gyvas buvo blink.gif Ir judrus, ir linksmas, vaikas kaip vaikas, bet po savaitės teko skambint draugei, kad anksčiau laiko pasiimtų doh.gif Išsigandau be šposų blink.gif Nuo to laiko, kai draugai vaikus nori palikti, pirmiausia klausiu ne ką jie mėgsta, bet ar aplamai valgo???
Atsakyti
Liko savaite iki vestuviu blink.gif Ot islaideliu bus blink.gif Kostiumas.. MB vis "auga ir auga" lotuliukas.gif Degtine, geles, dovana, damų grožis. Ir ner kur sutaupyt. Žiauru.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 05 26, 13:01)
4u.gif O kad taip dabar visos mamytės vaikučius sava išmone puoštų 4u.gif Puikiai atsimenu, kai mama sukneles, sijonukus, megstukus pati man megsdavo, ir kokie gražūs budavo, sukneles  siūdavo ... net kailinukus rolleyes.gif Bet tada buvo iš vargo tarybinio- medžiagas ir siūlus po blatu gaudavo, ir rūbų kelios poros parduotuvėje tebūdavo doh.gif O dabar visko pilna, bet noro nėra g.gif Pagarba mamytei darbštuolytei 4u.gif

aciu aciu,kad as ziogo nepuosiu,kai jau ko reikai nuperkam ax.gif siuvu tik pizamas ir alia treningus po kiema begiot,va pasiuvau dabar kokiems metams su pizamom ramu,pora men veseniu kada ju reik o paskui vel po triusikais miegos biggrin.gif teko siuti ziemine striuke,bet cia jau buvo priverstis darbas,jei buciau zinojus kiek nemigo naktu siuvant ardant man tai pareikalaus...na bet tada ziauriai reikejo,nes cia vidurvasaris,o LT tuo metu buvo virs -20,nesivesi vaiko su sortais biggrin.gif dabar jokiu kelioniu i LT ar Europa neplanuoju,kai sezonai labai skirias,jau geriau cia ziema LT vasara biggrin.gif
Atsakyti