Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(rom@ntika @ 2011 04 28, 17:17)
na ka tik is Akropolio Aisku su islaidom  doh.gif  nupirkau mamai batelius vestuvems, bet labai reikejo ir dar su nuolaida idealiai tinkantys prie jos kostiumelio thumbup.gif  60 lt. Vis tykojau gal Lindex nusiziuretai apyrankei bus nuolaida... deja ir labai nykti jos pradejo doh.gif  nusipirkau, vo paskui liksiu be jos ir vel galvos skausmas - 25 lt. Siandien uzmokejau uz auskarus 15 lt (pirkau per SM) plius 30 papildomos nenumatytos islaidos transportui. Dievuliau, toks jausmas, kad esu sutverta tik pinigams leisti doh.gif  lotuliukas.gif
Pateikiau dienos ataskaita biggrin.gif
P.S. pamirsau 2 Lt. - riestainiai lotuliukas.gif

Aš irgi saku-daugiau jokių vestuvių. O ypač piršliavimų!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2011 04 28, 16:17)
Dievuliau, toks jausmas, kad esu sutverta tik pinigams leisti doh.gif  lotuliukas.gif

na bet pinigiai šiaip jau ir yra tam, kad laistume juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2011 04 28, 18:49)
na bet pinigiai šiaip jau ir yra tam, kad laistume juos rolleyes.gif

sutinku, bet labai jau greit istirpsta jie doh.gif
Atsakyti
Pas mane nusimato pirkimas fotoaparatas ir mobilius telefonas. doh.gif Abiejų reikia mirtinai,nes abu labai seni. doh.gif Šiandien nieko nepirkau. smile.gif
Atsakyti
Man nėr kada šią savaitę pinigų leist, nes darbo diena neribota visai... doh.gif po 12 val varau ir dar nespėju, sėdėsiu iki išnaktų šiandien.

Bet savaitgalis bus blogas benzo sąskaita, o ir šiaip, mamos diena, tai bus kažkokių išlaidų, ir tiesa, pas kirpėją eisiu.
Atsakyti
Mamyčių dienos proga teko ir man paišlaidaut. Čerškės šokiams 28 Lt (senos pasipuošė skyle), pėdkelnės baltos 6 Lt, gėlytės mokytojoms 20 Lt. Ir kvietkelis dukrai už dvi šventes wub.gif
Atsakyti
na man si motinos diena dabar jau nekainuos. Dovana iteikiau pries kelis menesius. Siaip tai buvo kaledine dovana suplanuota, bet pavede parduotuve ir nespejo pagaminti ( nors buvo zadeja). Tai kaledoms greitai teko sugalvoti kita, o si atliko. Iteikiau anksciau ir dabar jau kabo
Tai tik geliu reikes nupirkti ir pietums nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti
Kur visos taupanciosios? smile.gif
Atsakyti
leidžia paskutinius mėnesio pinigus biggrin.gif
Atsakyti
As tai jau naujo menesio leidziu smile.gif. Per savaitgali daug islaidu suplanuota...
Atsakyti
Aš irgi dingau leisti naujo atlyginimo. lotuliukas.gif Aišku pirmiausia i banka atsikratyti 200 Litu i "vaiku fonda". Kuras, nes bakas jau verke, grasino sustoti. Vaistinėj KT. Tada per kelias pardas akciju visokiu.. makaronai, ryziai, sausi pusryciai.. šampanas (šiam vakarui ax.gif ) Uj, šiandien buvau užsiėmus-leidau šimtukus. Misija-"datempiam" iki kito atlyginimo pradėjau nesėkmingai. O ryt dar savo šunį operuoju..170 Lt.
Atsakyti
iš mano suplanuotos sumos liko 15 Lt smile.gif ir dar suma, kuri likus iš praeito mėnesio skirta rūbams, tai ją dar ryt praleisim, o maisto rytoj nereiks. Tai kaip ir viskas pagal planą smile.gif Baisiai savim didžiuojuos smile.gif
Atsakyti