Mano irgi ne komoje, bet išlaidų buvo, planuotų.
šaldytuvas 400 (nors dar neatvežė ir pinigų jam dar neleidau, tai maža ką, nu bet tarkim)
vaiko kedai "puma" 130 (apžiūrinėjau Deichmanne tipo firminius Adidas ir dar kažkokius - pirma, sunkūs kaip grabai, antra su raišteliais, trečia, kainuoja 110), lengvučiai, odiniai, neperšlampa, su lipukais. Iš savo pačios patirties - adidas susinešioja per sezoną, pumą nešioju antrąjį, atrodo kaip nauji.
man apatiniai baltiniai su 50 proc. ir 70 proc. nuolaidom (la senza) - 100 lt (4 vnt) - buvo būtina, nes sulysau.
man treningai su 70 proc. nuolaida - 70 lt (irgi buvo būtina, nes sulysau ir senieji nukrenta, plius norėjau geros firmos, laikau, kad pasisekė).
maistas tikėkimės keturiom dienom - 120 lt. paskui parašysiu, ar pasisekė išgyvent su juo tas keturias dienas (dasiperkant tik batono ir pieno).
sumoj kol kas išleista apie 1500 lt, dar šiandien bus nuoma 700 ir komunalinės x bei telefonas 120.
šiaip nuomos tai į tas taupymo išlaidas neįskaičiuoja , nes yra pastovi, o šiaip įsivaizduoju, kad bus bendra balandžio suma apie 2100...
Kelmas žino, ar čia verkt ar čia džiaugtis
nu kitą mėn. paskaičiuosiu ir vyro išlaidas, tada ir matysim, verkt ar džiaugtis reik...
į santaupas neįlįsiu, dar ir liks kažkiek...