mano mėgstamiausios gėlės tulpės,per gimtadienį tulpės,per visas šventes man perka tulpes...buvo dabar vardadienis tai gavau nuo mamos tulpių,nu bet grožis
Labutės
mano mėgstamiausios gėlės tulpės,per gimtadienį tulpės,per visas šventes man perka tulpes...buvo dabar vardadienis tai gavau nuo mamos tulpių,nu bet grožis
,nemoku įkelti,bet dar tokių tai tikrai nebuvau gavus
Pats laikas jau ruoštis pasižiurėti grožybių.
2007 M. GEGUŽĖS 12 D.
BURBIŠKIO DVARO FESTIVALIS
TULPIŲ ŽYDĖJIMO ŠVENTĖ
BURBIŠKIO DVARO PARKE.
ŠVENTĖS PRADŽIA 11 VAL.
http://www.radvilisk...s/psl/200705/12
2007 M. GEGUŽĖS 12 D.
BURBIŠKIO DVARO FESTIVALIS
TULPIŲ ŽYDĖJIMO ŠVENTĖ
BURBIŠKIO DVARO PARKE.
ŠVENTĖS PRADŽIA 11 VAL.
QUOTE(staselė @ 2007 04 29, 11:03)
ar pas jus jau žydi tulpės? Pas mane viena jau dvi skleidžiasi. Laukiu nesulaukiu ,kada pražys. Taip gražu, kai tulpės žydi...
Jau visas butas papuoštas skintomis tulpėmis
QUOTE(staselė @ 2007 04 29, 11:03)
ar pas jus jau žydi tulpės? Pas mane viena jau dvi skleidžiasi. Laukiu nesulaukiu ,kada pražys. Taip gražu, kai tulpės žydi...
sveika, pas mane tulpes žydi, kitos dar skleidžiasi, labai man patinka tulpes
QUOTE(snail @ 2007 04 29, 19:53)
Ir man
idedu savo tulpyčiu foto
dar tik pirmi metai kai jas auginu (ir pirmi metai kai esu pradedančioji gelininkė).
dar tik pirmi metai kai jas auginu (ir pirmi metai kai esu pradedančioji gelininkė).
QUOTE(snail @ 2007 05 01, 14:13)
idedu savo tulpyčiu foto
Gražios tavo pirmosios tulpės,matosi kad jas myli ,man patiko tie akmenukai išdėlioti , gražu.
o aš šiandien buvau Burbiškio dvare ,žydinčių tulpių pasižiurėti, nors žydėjimo šventė skelbiama 12d ,bet mes jau taip nusprendėme aplankyti šiandien ,ir ką jus manote ,įspūdžių gausybę,butinai turėdami laiko nuvykite ir jus,o tai ką pamačiau tryputi ir jums parodysiu.
QUOTE(snail @ 2007 04 29, 18:53)
Pas mus irgi jau skleidžiasi pamažu tulpytės
[quote=Sigute***,2007 05 01, 19:02]
Gražios tavo pirmosios tulpės,matosi kad jas myli ,man patiko tie akmenukai išdėlioti , gražu.
AČIŪ
buvo šiandien akim džiaugsmo
tiek daug gražių tulpių prižiurėjot
ikelkit savo tulpiu foto
ir allegro lauksim tulpiu foto
AČIŪ
buvo šiandien akim džiaugsmo
ikelkit savo tulpiu foto
ir allegro lauksim tulpiu foto
Laukiu nesulaukiu šeštadienio, jau seniai apie tulpiu žydėjimo šventę svajoju
Man šios gėlės -, vienos gražiausių,tik šiemet išdaigų prikrėtė:iš rudens sodinau baltas, o štai pražydo violetinėm spalvom
Turbūt buvo sumaišytas mano užsakymas.Na nieko, šiais metais vistiek greta prisodinsiu baltu,gal išeis nebloga kompozicija